Neurologie Fundeni
Trebuie sa ma internez la neurologie Fundeni.
Intrebare pt persoanele care au fost nevoite sa treaca pe acolo:
- cat de curat e? ( cate paturi sunt in salon, baia? )
- cum e personalul medical?
- cum e mancarea?
- daca pot parca masina in curtea spitalului pe perioada internarii?
- orice informatie este binevenita.
Sunt cam speriata de tot ce inseamna spital, dar ...trebuie.
Multumesc.
Raspunsuri
alexalorena spune:
In speranta ca nu este prea tarziu iti raspund la cateva intrebari:
-sunt rezerve cu doua paturi dar si saloane cu 4, 6 si 8 paturi;
-despre personal nu ma pronunt ca sa nu intru in polemici
-poti parca masina in curtea spitalului, fara probleme.
Avand in vedere ca este sectie de neurologie, majoritatea bolnavilor sunt cu sechele dupa AVC, nedeplasabili. Oricat ar fi de curat, si chiar se face curat zilnic, trebuie sa te gandesti ce inseamna o asfel de sectie, bolnavi cu pampers, care nu se pot hrani, nu se pot misca, etc. Poti sa "vorbesti pe-acolo" astfel incat sa stai in rezervele cu 2 paturi, pentru tine care presupun ca mergi numai pentru ceva investigatii medicale, va fi mai comod si mai usor.
Sanatate multa iti doresc!
sorinsonia spune:
In sfarsit un raspuns. Multumesc.
Daca as reusi sa fac rost de un loc intr-o rezerva de 2 paturi ar fi foarte bine.
Ce sa zic? Imi e teama: nu-mi plac spitalele, clinicile si totusi trebuie sa trec prin asta.
Trebuie sa ma internez pentru stabilirea unui tratament preventiv impotriva migrenelor, care au ajus sa fie una (de trei zile) la doua saptamani.
Multumesc, Sanatate!
alexalorena spune:
Ai un medic anume la care te internezi? Discuta cu acesta, inainte de internare, posibilitatea de a sta intr-o rezerva. Eu am avut socrul acolo o luna jumatate cu AVC, in salon de 4 paturi si tot era foarte greu. Baia este pe hol, comuna, nu stiu daca rezervele o au proprie. Sunt pacienti, personal medical, vizitatori, rude, unul intra, altul iese, unul mananca, altul are nevoie de infirmiera ca vrea schimbat. Atunci cand te internezi in urgenta treci altfel peste situatia asta dar cand mergi doar pentru investigatii...cred ca-ti va fi greu sa rezisti acolo. Mai ales ca ne-am intersectat la subiectul legat de migrene, stiu foarte bine cum este sa le ai si cauzele care le favorizeaza. Nu ai cum sa te odihnesti asa cum ar trebui, este curent, este agitatie, nu vei putea sa mananci, nu stiu cam este mancarea, dar daca de felul tau esti mai sensibila cu siguranta acolo este mai greu sa te adaptezi.
O internare in sistem ambulatoriu nu se poate, esti din Bucuresti?
sorinsonia spune:
Trebuie sa ma internez pentru stabilirea unui tratament preventiv impotriva migrenelor si asta se poate face doar in spital cateva zile. O sa trec si peste asta....
Multumesc
Orele de vizita care sunt? Ca informare, nu ca ar avea cine sa vina la mine...
alexalorena spune:
Nu mai retin orele de vizita, parca 15-17. Eu nu le respectam din cauza serviciului si majoritatea de-acolo nu le respecta pentru ca in permanenta bolnavii au nevoie de un medicament de la farmacie, o crema, pampersi, haine curate, ceai, apa sau alte urgente. Doar cand se anunta vizita echipei medicale se iesea din saloane.