scriitori contemporani romani
Raspunsuri - Pagina 3
Archa spune:
Mi-am mai amintit de una cu limbaj colorat dar soft, cu adolescenti traitori pe la sfarsitul anilor '70: Ovidiu Verdes - 'Muzici si faze'
(am gasit-o si pe scribd www.scribd.com/doc/46906818/Verdes-Ovidiu-Muzici-Si-Faze" target="_blank">aici
maria_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Va urmaresc cu atentie. Spre rusinea mea sunt vreo 6 ani de cand nu am mai citit autori romani contemporani. Citesc cu intermitente Stelian Tanase. |
Viviana, ai cumva o recomandare dintre cartile lui?
buli spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maria_alexia
Viviana, ai cumva o recomandare dintre cartile lui? |
mie mi-a placut 'acasa se vorbeste in soapta'
viviana spune:
Corpuri de iluminat si Clientii lu' tanti Varvara.
Dar nu pot sa spun ca sunt chiar pe gustul meu.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
maria_alexia spune:
off, Buli, din pacate in perioada asta chiar nu mai vreau inca o carte despre comunism - vorba autoarei subiectului. sper sa nimeresc una mai vioaie si optimista.
nu stiu cum fac, dar oricate review-uri as citi, tot nu pricep cum e o carte pana nu pun mana pe ea...
maria_alexia spune:
fragment din Cristina Nemerovski www.libraria.hergbenet.ro/?category=3&product_id=5" target="_blank">aici. clar nu e pe gustul meu.
in schimb, Contorsionista imi www.elefant.ro/bookmag/t-o-bobe-contorsionista-booktrack-ar-fi-ca-o-rochie-chanel-accesorizata-cu-un-cordon-din-complexul-europa/" target="_blank">suna bine si mie.
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Archa Mi-am mai amintit de una cu limbaj colorat dar soft, cu adolescenti traitori pe la sfarsitul anilor '70: Ovidiu Verdes - 'Muzici si faze' (am gasit-o si pe scribd www.scribd.com/doc/46906818/Verdes-Ovidiu-Muzici-Si-Faze" target="_blank">aici |
Ce carte simpatica ! am citit cam 20 de pagini pina la mincarea data Tovarasei, cateaua de linga liceu.