Aveti informatii despre Gradinita Maryland?

Aveti informatii despre Gradinita Maryland? | Autor: Sara_Maria

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor!

Are careva informatii despre Gradinita Maryland - Prelungirea Ghencea? Din descriere mi-a placut foarte mult, intentionez sa ma duc sa o si vad, sper sa n-am nicio dezamagire! 90% sunt convinsa ca e otrivita pentru mandra noastra, insa chiar daca va parea OK si la fata locului, mi-ar prinde bine niste recomandari.

O zi buna!

Mamica Sara

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Buna,

eu am vizitat-o in urma cu 2 ani si impresia a fost total negativa. Personal neatent (in conditiile in care aveau si vizitatori, ingrijitoarele sau educatoare, ce erau, stateau cu tigara in gura langa tobogan si tipau la copii "Ba! vezi sa nu cazi!"); un copil cu probleme (autist cred) avea o criza si nu se uita NIMENI la el - ni s-a explicat ca e mai bine sa-l lase sa se linisteasca singur in baie. Scari nesecurizate, un soi de militarie cu copiii...Din ce am inteles personalul fluctua f tare. Am preferat o gradinita de stat din Dr Taberei si nu regret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Eu am fetitza la Marylend de 2 ani si jumatate si sunt foarte multumita.
Exceptand mici probleme la un moment dat (fluctuatii educatoare), acum, ca totul este stabil de ceva vreme si ea este foarte multumita, suntem si noi si totul este ok.

Acolo o sa mearga si bebe anul viitor.

Mamica Sara, daca vrei mai multe detalii, rog PM.

Mergi la inceput