Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Salutare mamici,
cu intarziere spun si eu La multi ani pentru Daria de Irinuca si pentru Monas!! am omis cu atatia Ioni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna mamici!

LA MULTI ANI EVA SI FABIAN DE MONAS SI DARIA DE IRINUCA
In legatura cu laptele de vaca e cu dus si intors, degeaba spunem ca o sa dam lapte de vaca dinainte pana nu incarcam nu o sa stim daca nu e alergic, daca nu il vomita(cazul meu si a lui Dya)etc...sa va povestesc ce a patit o prietena care a alaptat pana la un an iar dupa a cumparat lapte de la tarani si a facut fetita pe tot corpul bubite rosii, sa gandit ca poate e prea gras laptele si ia dar lapte la cutie cu 15% grasime si il accepta, deci?.Fiecare trebuie sa aiba grija sa vada daca bebele accepta laptele de vaca.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

mary ai dreptate. ii voi da lapte de vaca daca il va accepta. dacca nu vedem noi. ne dam dupa el.o sa ii dau ce acepta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

marym85 pai asa a facvut alergie la laptele de vaca de tara si antonia cvare are aproape 3 ani
deciiiiiiiiiii
ii voi da din cel slab
deocamdata daca va vine sa credeti suntem tot pe lapte prafffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Mary, Dya eu i-am dat piticei gris facut cu lapte de vaca si cu putina scortisoara (inspirata de Ailed ) si nu a avut nici un simptom, l-a acceptat foarte bine; si ficatelul cand i-l prepar il fierb tot in lapte de vaca (cum face Yasmi ), deci clar depide de copil!

Eu sigur ii voi da lapte de vaca atunci cand nu voi mai alapta daca are peste un an, insa doar lapte pasteurizat din comert cu 3.5% grasime pe care il voi fierbe in prealabil (nu pot avea incredere sa cumpar de la oricine, cand nu cunosc conditiile in care recolteaza/pastreaza laptele, cat de igienic lucreaza - se spala/nu se spala pe maini inainte sa mulga vaca, curata bine ugerul, recipientul in care mulge etc.).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Viss...sa iti traiasca bebicii!!!
Am avut zile atat de agitate incat nu ti-am scris aici urari..scuze!!!

Fetelor ce le mai dati sa pape la bebelusi seara,ca eu nu mai am idei deloc.Am omorat un iaurt in diverse combinatii....trebuie sa reinventez pt ca pana si eu m-am plicti de iaurt...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Chiar nu pot crede ca laptele praf dauneaza copilasilor Sunt copii care nu papa mai deloc sau deloc lapte de mama...ei cu ce ar tb sa se hraneasca? Ca laptele de mama e mai bun, asta e o alta poveste, dar nu poti spune ca laptele praf nu e bun...avem exemple f bune la noi ca se creste f frumos cu lapte praf. Lucas de Yasmi, Luca de scrish, Sonia si Sergiu de Viss.

Eu lui Cristi i-am dat lapte praf pana la 2 ani si intentionez sa-i dau la fel si catalinei.

Legat de bautul cu canita cu cioc, eu am biberoane avent la care se gasesc niste tetine plate si lunguiete, iar apa am inceput sa-i cu ele. Asa sunt: https://comenzi.farmaciatei.ro/produse_nou_nascuti_maternity/avent/avent_tetina_moale_de_formare_avent_magic_6_luni_scf148_02-p10020854
Strumph, suc de portocale ii dau destul de rar, dar ii mai dau sa molfaie felioare de portocala sau mandarina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna mamici!

Iertare sa-mi fie lipsa de pina acum. Nu mai enumar motive, ...motive...

La multi ani celor care poarta numele de Ion, Ioana, ..etc...dar si bb care au implinit lunite fara numarMultumesc si eu voua din suflet pentru urari

Noi suntem f bine, ne-am petrecut frumos, Ioana s-a comportat exemplar ca de obicei.
Avem deja doi dintisori, primul jos a aparut de Craciun si nr 2 sus a aparut de Boboteaza....urmeaza inca unu sus cred.

Incerc sa atasez si eu citeva foto noi daca ma lasa I.Incerc...

V-am citit, sunt la zi, astazi am recuperat tot.
Inca alaptez de 6 ori(papa mai mult sau mai putin) pe zi si 2-3 ori pe noapte, in rest 100-120-140 la fiecare masa, ...Uneori sunt in pana de idei dar sper ca dupa aceste sarbatori superbe sa ne unim si sa ne mai inspiram una pe cealalta.
Dor mi-a fost de voi, ...

p.s. de la Craciun am aici doua nepotele care se ''bat'' pe laptop, unde sa mai am loc de ele? maine pleaca fiecare la casa eisper sa fiu activa
Aaaaaa Simo, nu te-am citit si ma gindesc la tine...din ce am citit sper sa fiti ok. Daomne ajuta!Pupici
Si inca una...roxym-ai facut sa rad legat de visul tau..ufffff tu nu ai somn?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

miki, de ziua Ionei am facut portie dubla de tort egiptean. Demential mi-a iesit!!!Musafirii au fost f incantati.Pun poze...Multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Da Mada si eu am hranit-o pe Anda 3luni cu lapte matern apoi lapte praf, ce sa fac daca nu a mai vrutcred ca daca ar fi toxic s-ar intampla ceva cu copii in schimb a mea e sanatoasa. Se spune ca lp nu ofera imunitate ca lm a mea nu a avut probleme cu raceli desi e hranita cu lp, depinde de copil si cu imunitatea asta.Ce sa spunem de fetele cu gemeni sau tripleti care nu au lapte.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput