Gravidute cu trombofilie - capitolul 8

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Stetoscop simplu, Dara? Suna bine.

9 saptamani si 4 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Andreea cand am fost data trecuta la Fundeni sa-mi i-au rezultatul de la analizele facute de dim la 6.30 erau multre fete pentru recoltat la ora 9.30 si am intrebat-o pe o asistenta pana la ce ora recolteza si mi-a raspuns ca pana la ora 10 ..asa ca dc ajungi pana la 10 este ok.

30+ Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

buna, fetele! sper sa ma primiti si pe mine pe aici

andreea, eu cred ca ti s-a dereglat un pic CM, eu dupa ambele chiuretaje nu am mai avut asa fix CM-ul la 28 de zile cum aveam de-o viata si daca u spui ca este imposibil sa fie sarcina, atunci CM-ul tau a luat-o putin razna, dar nu te speria

AlexMe, stetoscopul acela este unul special pt asa ceva, cauta in magazinele pt bebei, sigur gasesti. si eu i-am spus tatalui meu sa-mi cumpere din romania, vazusem eu anul trecut in jur de 200 de lei si sa mi-l trimita cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

i-am spus in mail dr U de galme,roseata si mancarimi si nu mi-a spus nimik.de unde trag concluzia ca pot fii normale.si daca se mai intapla si la alte fete stau linistita.asta e.cand ma intep ma gandesc ca-i dau lui bb putere.
vad ca la injectia de aseara n-am patit nimik-am facut-o in lateral stanga-spre sold si am apasat dupa.
asa o sa fac si diseara si va tin la curent-nu scapati de mine asa usor.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+9 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanacupcea spune:

analize se fac, le fac asistentele dnei. dr. U

Citat:
citat din mesajul lui gabrielarusu

buna fetelor,
Am si eu o intrebare, urmeza joi sa merg la eco de 32 de sapt. si vroiam sa ajug si la Fundeni tot joi de dimineata la 6.30 pt analiza de anti FX 10 , dar daca doamna dr. U nu este la spital oare cine face analizele? va intreb ca nu as mai face inca un drum de la Ploiesti la Bucuresti in alta zi, mai ales ca sotul tre. sa-si ia o zi de concediu.
pupici.

30+ Maria Elisa

Mergi la inceput

O sa incerc si cu un stetoscop normal, dar e prea devreme acum.
Valy, dar daca nu mai apesi dupa injectie? Poate nu se mai face galma.
Foarte bine ca i-ai zis lui dr. U de galme, roseata si mancarime, ti=ar fi spus daca nu e ok. Uite, eu am mai citit ce au scris fetele de-a lungul timpului, mi-au fost de folos instructiunile lor:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158521#6452757

9 saptamani si 4 zile

Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

bine ai venit rainbow. Esti graviduta? In cat? Zi-ne cate ceva.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + trei prize de Fragmin 2500 (dimineata - luni, miercuri si vineri), 4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter (marti si sambata)
in 19+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

am incercat si eu cu stetoscop normal pana la 35 de saptamani, dar nu am auzit niciodata nimic...poate u ai mai mult noroc, succes

Mergi la inceput

pai sa va zic pe scurt...acum sunt insarcinata a patra oara, am o burtica mica de 6 saptamani, a venit pe neasteptate si am inceput tratament cam tarziu, dar sper sa fie bine, saptamana viitoare ajung la medic.
primele 2 sarcini le-am pierdut la 12, respectiv 16 saptamani, iar a treia sarcina am dus-o pana la 35 de saptamani cand am nascut prematur un baietel sanatos, acum are un an si 3 luni. am facut clexane toata sarcina, am luat aspirina de 100 de mg pana la 25-26 de saptamani, am luat femibion la inceput, apoi medyn forte, acid folic, in trimestrul 3 am luat si fier si am nascut prin cezariana pe 14 octombrie 2010
cam asta e pe scurt povestea noastra

Mergi la inceput

Rainbow, e foarte bine ca ai inceput tratamentul! Ai facut si analize, stii care e cauza problemelor? E clar ca nu voi reusi cu stetoscopul obisnuit...

9 saptamani si 4 zile

pentru sanatos!

Mergi la inceput