Citim impreuna
Raspunsuri - Pagina 11
maria_alexia spune:
Eu de pe elefant in ultima vreme - primesc coduri de reducere pe care nu ma pot abtine sa nu le folosesc .
Acum vad ca mai e pe-acolo o carte-manifest a lui Ayaan Hirsi Ali - www.elefant.ro/carti/nonfictiune/societate/fecioara-incatusata-o-proclamatie-pentru-emanciparea-femeii-si-a-islamului-172063.html" target="_blank">Fecioara incatusata (5 lei costa !?!?!).
galisia spune:
maria_alexia,multumesc de semnal
viviana,eu am luat-o de pe librarie.net,unde se afla cu 35% reducere;elefantul si librarie.net sunt cele mai ofertante ca reduceri,dar trebuie sa urmaresti la sange ce te intereseaza(elefantul iti trimite e-mail) ,librarie.net e mai stabila ,nu schimba atat de frecvent oferta,odata intarat pe reducere un titlu este mentinut mult la pretul anuntat
abia astept sa citesc si cartea propusa de tine : Helen Keller,deja am luat-o de la biblioteca(n-am dat de ea la nici un anticariat on-line)
cred ca ai fost inspirata gandintu-te la ea,faptele in sine,felul in care autoarea si-a depasit conditia - constituie ceva uluitor.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_alexia Persepolis e, evident, must-read. Incep sa ma las convinsa si de Necredincioasa . Ca tot vorbeati de biografii: cadou de 8 martie de la elefant - Gabriela Liiceanu, Patru femei, patru povesti . |
Hahahaha ... m-ai facut sa ma uit pe net cine este GabrielA Liiceanu ca sa vad ca o cheama Aurora Liiceanu - pe care o idolatrizez .
O s-o pun pe mama sa-mi aduca cartea, ca vine intr-o luna aici.
Apropo de Aurora Liiceanu, ati citit cartile lui Alice Nastase - ca au scris cateva impreuna ...
angelabv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_alexia Ca tot vorbeati de biografii: cadou de 8 martie de la elefant - Gabriela Liiceanu, Patru femei, patru povesti . |
Mersi mult pentru pont...am prins si eu oferta de 8 Martie si sper sa pot citi cartea pe Kobo-ul meu antic...
Eu m-am blocat cu cititul la Help, inca nu e gata, iar cartea aleasa am citit-o, interesant sa citesti despre o lume atit de diferita, vezi si la stiri atitea rabufniri dar nu de ajuns sa schimbi sute de ani de "civilizatie" si traditii, trist dar adevarat.