Topicul lunii - castigatori
Raspunsuri - Pagina 2
andacos spune:
Felicitari Formalhauti!
Deci eu am apasat peste tot acolo unde as putea citi mesajul lunii(nu vorbesc de linkurile directe puse de pisigri si desprecopii,acolo accesind linkul am putut intra si citi)si eu nu pot vedea mesajele propuse pentru luna aceasta!
Ba imi apare premiul,ba aceasta eroare:
Eroare in sistem
Platforma tehnica care gazduieste site-urile www.desrecopii.com si www.supereva.ro a identificat o eroare.
Selectati unul din logourile de mai jos pentru a reintra pe site-ul dorit:
Cred ca este o problema tehnica,sper ca informatzia sa va fie de folos!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Fomalhauti spune:
Multumesc foarte mult. Multumesc celor care m-au propus si celor care m-au votat (sau nu se voteaza?). Oricum multumesc.
In afara de concursul cu sunetul am mai participat la un singur concurs pe forum, nu mi-a placut cum au decurs lucrurile si am decis sa nu mai particip. (Bine, la sondajul cu premiu de 1000 euro nu m-am putut abtine sa particip. Dar oricum acela nu e concurs, e un fel de loto.) Asa ca sunt cu atat mai uimita ca am castigat un premiu.
Mi se pare interesant si momentul: maine este ziua mea. (48, pentru cei curiosi.)
marius spune:
Baga poze doamna ca acum ai si pe ce...
PS felicitari!
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Fomalhauti spune:
Am primit premiul si multumesc. Foarte interesante produsele! Si abia astept sa port tricoul (trebuie sa vina si vara pana la urma, nu-i asa?).
marius spune:
Eu zic sa imbraci tricoul - sa iesi la fereastra - si precis vine soarele.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
desprecopii spune:
Premiul lunii februarie 2012 merge la acest topic: http://www.desprecopii.com/info-id-7877-nm-Un-copil-nu-poate-fi-luat-de-proba.htm
Felicitari!
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Premiul lunii februarie 2012 merge la acest topic: http://www.desprecopii.com/info-id-7877-nm-Un-copil-nu-poate-fi-luat-de-proba.htm |
Il merita cu prisosinta!
PS
Nu v-ati gandit sa strangeti mesajele castigatoare (macar) intr-un album?
In momentele nostalgice sa avem ce revedea....
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
Nepotul meu ;
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;