Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Ce mai povestesti ANITTA...ti se ridica parul din cap...cred ca cum nu mai vrei anestezie peridurala sau rahi...la noi in spital e o moda cu anestezia rahi,dar i-am zis dritzei ca daca nu-mi gaseste pe unu sa ma adoarma ma duc sa fac cezariana in alta parte.Chiar nu ma intereseaza sa simt cum imi umbla unul prin burta...si nici nu mor de nerabdare sa-l vad prima pe bebe...las sa-l coifeze intai,sa-l spele si sa-l faca frumushel pt a face cunostinta cu mami...si sa i-l arate rosu si nespalat lu tati, si lu soru-sa.Si eu am avut bafta ca la trezirea din anestezie (cand am nascut-o pe Ioana) sa nu existe macar o fiola de algocalmin in tot spitalul...pt a-mi calma durerile...da n-am crapat nici eu dintr-atat...De data asta voi fi pregatita cu algocalminul in poseta

Virginia 22+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Mai Anitta dar tu ai avut peripetii nu gluma..bine ca nu esti panicoasa si ca ai trecut cu bine de toate..mie mi se face pielea gaina numai cand ma gandesc cum baga acul in burta, brrr..asa frica aveam cand l-am nascut pe Luca nu de nastere, ci pur si simplu de faptul catrebuia sa imi bage acul in coloana pt peridurala, dar nu a fost atat de rau pe cat imi inchipuiam desi acum cand ma gandesc ma trce un fior rece..
Am pus poze cu burtica..va astept sa ne intrecem in burtici sa vedem care e mai mare

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Sa-ti faci o reteta inainte.
Eu tot rahi vreau, mi-e teama de adormit si ne-trezit. Acu' sa fie bine bb si pe urma o sa ma mai gandesc la alte nebunii.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 17+

Mergi la inceput

Apropo de poze Andreea prinde curaj si pune niste poze sportive acolo..de ce sa iti fie jena? hai fa o poza cu burtica si posteaza repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Anitta pe tine vreau sa te imbratisez si ma bucur ca ai trecut cu bine peste recoltare, chiar dc n-a fost asa simplu ca la celelalte fete. Luni avem rezultatele preliminare?
Te pup dulce si sa te odihnesti zilele astea.

Fetelor, nici nu pot sa va explic cat m-am suparat si m-am enervat in dimineata asta. M-au sunat de la serviciu sa-mi spuna ca mi-au gresit la spital ultimul concediu, cel luat prin comisie.
Care a fost situatia? Mie pe 16 dec. mi-a expirat penultimul concediu, si cadea vinerea. Astfel, dr mea m-a chemat in ultima zi de concediu, pe 16 si mi-a facut internare pana luni, apoi la externare mi-a dat concediu pe perioada internarii si inca 2 saptamani dupa aceea. Ei, normal ca daca m-am internat pe 16, concediul de internare a inceput cu data asta, chiar dc era ultima zi din concediul anterior. Fiind internare, dr a zis ca e ok, nu e nicio problema.
Mda, si ma suna tampita de sefa de la Personal azi si incepe sa urle la mine ca e gresit concediu, ca ea nu mi-l trece in plata, etc, etc.
Sun doctora si imi spune ca e ilegal sa nu mi-l trimita la CAS, ca daca e vreo problema CAS-ul se sesizeaza, nu e treaba angajatorului, si ca in plus, concediul este intocmit in mod legal.
Sun iar tampita, iar incepe sa urle...Doamne, fetelor, nici nu va inchipuiti cat m-am abtinut, nici nu stiu cum am reusit sa fiu calma. I-am zis ce mi-a spus dr, si ea nimic, ca e ilegal, ca se duce la director si ca ma suna dupa ce ia conducerea o decizie.(asta de care va spun e "draguta" directorului-de aia m-am si abtinut sa nu tip la ea).
In fine, m-am suparat, am si plans de nervi, dar m-am linistit pt puiul meu. Sa nu-l supar pe el pt o nesimtita. Nu imi era ca nu imi platesc concediul, ma lipseam de bani, dar nu mai aveam continuitate in munca si nu mai puteam sa iau concediu de cresterea copilului. Asta era problemaaaa!
Intr-un final, ma suna de la Personal, alta fata si imi zice ca ii pare rau pt situatie, ca s-a rezolvat si ca s-o scuz pe respectiva ca e "mai temperamentala". Daaa, pt unii temperamental=prost!!!!

Ca sa vedeti si voi. Nici macar n-a avut bunul simt sa ma sune si sa-si ceara scuze ea, pt ca a urlat nefondat la o femeie gravida bolnava.
Am atata scarba in mineeee, ca ma abtin cu greu sa nu ma imbrac, sa ma duc la serviciu si sa o scuip in ochi!

Elly 22+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Mama Elly da ce nesimtita..mama m-au luat pe mine nervii cand am citit..mai dar unii chiar nu stiu sa vorbeasca frumos?? urasc nesmtirea asta si ipocrizia
Calmeaza-te pt puiul tau si incearca sa nu te mai gandesti la asemnea specimene care clar nu are ce cauta acolo..

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, eu iau Utro 6cps/zi Oral! Le iau ca pe bomboane.
Nu pot sa le pun vaginal pt ca sa umplu de 6 ori pe zi acolo inaintru nu e tocmai indicat, si dr a zis sa le iau oral.
M-am invatat cu ele, nu mai am nicio problema.
La inceput stiu ca puneam si vaginal si tot asa, aveam la mancarimi. Plus ca oricat incercam, dimineata mi se parea ca se scurge tot, desi il introduceam corespunzator.

Elly 22+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Elena, deja m-am calmat, dar greata pt persoana asta cred ca o sa o port mereu cu mine. O incapabila! Daca nu stia cum se procedeaza, putea sa sune la CAS sa se informeze, nu sa urle la mine. Dar deh...asa e cand incompetentii sunt pusi in posturi de conducere!

Elly 22+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Anitta, asa este, eu inca iau aspenter (75mg de acid acetilsalicilic fata de 500mg cat are aspurina "normala) 1 la doua zile. Si cred ca voi mai lua, dupa cum mi-au iesit analizele... Wow, ce mai povestesti si tu... Cred ca fiecare dintre noi am avut experiente de-astea "made in Romania".

Si eu eram curioasa daca Mirela era sub tratament ptr trombofilie, Mirela, daca ne citesti imi poti raspunde? Te pup si imi pare rau ptr pierdere...
VirgiL si mie imi spusese sa iau pana la 14 saptamani, dupa care mi-a recomandat sa iau si in perioada sarbatorilor, ieri am uitat sa intreb daca sa continui sa iau, in fine... imi mai pun ca na... mi-e frica sa il scot dar ma termina mancarimile...

Bon, am primit rezultatul de la triplu test,
Ptr trisomia 21 riscul este 1:4391 (la dublu test iesise 1:998)
Ptr trisomia 18 riscul este 1:198 (la dublu test iesise <1:10000) dar scrie ca indica un risc scazut
Iar ptr defectele de tub neural zice ca este localizat in zona de risc scazut ptr defectele de tub neural.

Iar acum eu ma intreb ce e cu valorile astea ataaaaaat de diferite ptr cele 2 trisomii, in puii mei????? Iar diferenta ptr trisomia 18 e de-a dreptul uriasa...... deci hai ca poate urmez la amniocenteza.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ylari eu am facut eco de trim I la dr Herghelegiu si tot la dansul fac si morfo de trim II acum in februarie..la sarcina cu Eva ( mea ) tot la el am facut una dintre eco. Mi se pare f profi, putin comunicativ, insa isi vede de treaba lui si verifica totul acolo.
La Sanador am fost, nu am asteptat peste programare si am fost tratata f bine..bafta, cand ai eco la el?

Aever multumesc frumos, mititica mea sa obisnuit sa stea la poze, eu o pozez din prima zi si are mii de foto, intre timp am facut si curs foto asa ca ea e modelul meu principal.Ca familie suntem uniti si ne iubim, ma bucur ca se vede si prin poze

Anitta, eu ma vaitam de varicela acum vreo luna cand mama a facut zona zoster, data de acelasi virus de varicela si ma ingrijoram pentru Eva si pt burtika, am sunat gineco, pediatrul..eu o facusem, Eva nu a luat..i-am facut vaccinul de varicela acum sa stam linistite...oricum toti dr mi-au spus sa stau linista c anu e pb daca facusem boala.

Mai fete, dar aveti o tastarnita de nu pot tine pasul cu voi neam..de ieri pana azi ati deschis alt capitol si deja pagina 9..

Eu ma vait de niste dureri de burtica, dar jos de tot, simt mai ales cand ma ridic, dar nici cuminte nu am fost zilele astea, am tot strans prin casa si aplecat la greu..maine merg la control si abia astept sa vad puiul, misca ceva f vag si rar si ma stresez..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 18s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput