La Multi Ani ! Piersicute iul-aug 2012 ( 5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Buna fetelor!
Am mai crescut si noi un pic(nu la kg), suntem in saptamana 11 si totul este ok. Fetelor, mie dnul doctor mi-a spus sa nu ma sperii daca scurgerile sunt transparente, albe pana la cafea cu lapte. Daca sunt maro inchis sau sange sa intru in panica, pt fetele are intrebau.
Referitor la creme, eu am inceput cu ulei de masline pe burtica si crema de galbenele pe sani. Sa vedem ce efecte au....

Bafta multa si sa incercam sa nu ne mai facem griji, sa gandim pozitiv!!

----------------------------------------------
MUTATIA 677 C>T MTHFR HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C MTHFR HETEROZIGOTA.
MUTATIA -675 4G PAI-I HOMOZIGOTA.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Pt Aruba: si mie mi-a recomandat dnul dr sange dublu test in sapt 9-10 si eco de trim 1 in sapt 12-13. A scris ceva mai inainte, pt sange mie mi-au cerut pt interpretare si eco de la 9 sapt...dar rezultatul final mi-l da dupa eco de la 12 sapt. N stiu ce combinatie o fi si asta

----------------------------------------------
MUTATIA 677 C>T MTHFR HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C MTHFR HETEROZIGOTA.
MUTATIA -675 4G PAI-I HOMOZIGOTA.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Multumesc tuturor fetelor care ne-au urat bine am venit pe forum.
E super sa "povestesti" cu femei in aceasi situatie.
Trebuie sa recunosc ca ma simt "intimidata" de cat de multe informatii aveti voi... eu nu stiu atatea lucruri despre analize...valori...ce e normal si ce nu...sunteti super. In informatii despre analize ma cam pierd pe internet si ca sa nu devin cu totul confuza, evit sa le citesc.
Eu am fost la eco cand aveam doar 5 sapt si 5 zile. Dr. a zis sa revin dupa 4 sapt si am facut programare in 30 ian. Abia astept sa merg atunci sa aud bataile.
Insa nu e prea tarziu pentru primele analize? Eu nu am facut nici o analiza pana acum cu exceptia celei pentru anticorpi de varicela pe care am facut-o azi dimineata pt ca am fost expusa la boala. Apropo, Iuly inteleg prin ce treci cu rubeola dar fi optimista. Fetele au dreptate, interpreatul analizelor de capul tau te poate face sa iti faci griji inutile.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

muraturica: din cate stiu, ar trebui sa fi facut deja analizele complete de sange, dozarile de anticorpi, chlamidia, papanicolau (daca nu l-ai facut in ultimul an). daca nu le-ai facut si ai programare pe 30 ian, poate nu ar fi o idee rea (zic si eu) sa iei o trimitere de la medicul de familie, sa le faci zilele astea si sa te duci la doctor direct cu rezultatele.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Bun venit noilor mamici si sarcina usoara si fara griji.Iuli, te-au lamurit fetele asa ca stai linistita. De kg in plus, eu nu mai vreau sa aud. Am o prietena care trebuie sa nasca la sfarsitul lunii martie si am fost acum cu ea la doctorul Filipescu de la Elias, ca ei sunt foarte buni prieteni cu el si ce credeti voi, cand a intrat in cabinet i-a spus doctorul citez OOOOOOOO,te-ai facut ca o vacuta Exact asa i-a spus, eu am ramas interzisa.A luat pana acum13 kg.Si apoi,la plecare i-a subliniat, fara paine, fara dulciuri, cu cat cresti tu mai mult, cu atat ia copilul mai putin.Asa ca, am venit foarte deprimata acasa si drept rasplta mi-am cumparat un ecler cu ness ca nu mai mancasem de asta de cateva luni. Fleurdelise, uite sa intreb o alta prietena ca ea stiu ca a avut tensiunea oscilanta. In rest sunteti bine toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Muraturica, mie mi-a recomandat doar anumite analize: Toxoplasma, Citomegalovirus, Herpes, Rubeola, urocultura si examen de secretie vagin si col. Am considerat impreuna (dr. si cu mine) ca cele care se transmit sexual nu le mai facem. Astea sunt toate analizele facute pana acum.

9 saptamani si 4 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

MeAlex, calciu, fier, chestii de genul asta nu?
Iluli, si eu sunt oarecum de aceeasi parere insa dr. ginecolog mi-a zis ca doar in 30 imi da adeverinta sa ma ia med de fam in evidenta si sa anunt angajatorul.
Med de fam mi-a zis prin telefon ca imi da trimitere cand ma duc pt luarea in evidenta. I-am spus ca e dupa 30 ian. si a zis ca bine, dar sa ma grabesc si sa merg chiar in 30 sau in 1. E drept ca mie nu imi inspira incredere med meu de fam si ma gandeam sa il schimb....dar....nu stiu ce sa mai zic.
M-au pus pe ganduri fetele care spuneau ca trebuie facut dublu test in sapt. 9

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Muraturica si mie la fel ca la Mealex plus listeria. Fetelor cine mai are rh-ul negativ.Ali?sau ma insel eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

da eu mai am rh negativ.cand am fost ultima data la doctor l am intrebat despre asta si a zis ca de la 20 de saptamani o sa trebuiasca sa imi fac ceva ca atunci se pot modifica anticorpii.tu sti altceva?

14+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Bun venit noilor mamici si sarcina usoara si fara griji.Iuli, te-au lamurit fetele asa ca stai linistita. De kg in plus, eu nu mai vreau sa aud. Am o prietena care trebuie sa nasca la sfarsitul lunii martie si am fost acum cu ea la doctorul Filipescu de la Elias, ca ei sunt foarte buni prieteni cu el si ce credeti voi, cand a intrat in cabinet i-a spus doctorul citez OOOOOOOO,te-ai facut ca o vacuta Exact asa i-a spus, eu am ramas interzisa.A luat pana acum13 kg.Si apoi,la plecare i-a subliniat, fara paine, fara dulciuri, cu cat cresti tu mai mult, cu atat ia copilul mai putin.Asa ca, am venit foarte deprimata acasa si drept rasplta mi-am cumparat un ecler cu ness ca nu mai mancasem de asta de cateva luni. Fleurdelise, uite sa intreb o alta prietena ca ea stiu ca a avut tensiunea oscilanta. In rest sunteti bine toate.

pai dc la 13 kg e o "vaca"

si dc avea 30 de kg tot nu asa se vorbeste cu un om (nu mai zic de femeie insarcinata)

Mergi la inceput