La Multi Ani ! Piersicute iul-aug 2012 ( 5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

alex- nu ai 10 sptamani?
carmina-am avut si eu vreo 2 zile dure de cap ca a ta...nasol...

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+9 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Valy, vineri implinesc 10 saptamani. De Regina Maria stiu ca e cam cea mai scumpa maternitate, o cezariana sare de 10.000 lei...la Polizu sunt rezerve si e ieftina inchirierea.

9 saptamani si 4 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Of, fetelor, gata am muncit destul pana la ora asta. Azi, chiar ma simt bine, in afara de niste durericrunte dar numai la un san, ce-o mai fi si asta? sper sa-mi treaca...m-am delectat , cu niste aripioare de la KFC, sper ca nu va fac pofta, dar,daca va fac ziceti si voi ca va este rau de la ele.Laura, nu as vrea sa sti ce sperietura am luat atunci, groaznic.Valy, ai dreptate. Din cate am inteles eu, a nascut la Polizu, ca daca, doamne fereste era ceva cu complicatii tot acolo ar fi mers, ptr. ca nu stiu ce nu asigura cei din spitalele private. Cel putin eu asa am auzit, ca daca nasti la un spital privat si ai complicatii tu sau bebele te transporta de urgenta la un spital de stat. Daca voi stiti ceva amanunte in legatura cu asta, m-ar interesa si pe mine.Valy, eu m-am dus la Rotaru. La doctorita Predoi trebuia sa merg la altcineva sa fac ecografia si de fiecare data cand m-am dus adica de 2 ori am platit cate 4 mil.ptr.2 cuv. 2 milioane ecografia si 2 milioane consultatia la doctoita si nu mai m-am dus.Problema se pune acum,ca nu stiu pe cine o sa-mirecomande Rotaru ptr.amniocenteza. Eu am auzit ca dr Predoi ar fi foarte bun. Oricum sunt in ceata rau cu chestia asta, dar sunt hotarata sa o fac, ca numai asa sunt linistita. Doamne cat am mai scris. Scuze ptr. greseli,poate am dar numai recitesc. Carmina, vad ca esti bine. Mealex ce faci?Mai ai sangerari?Dar, tu Daconst?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Adarev, sunt bine, nu mai am sangerari de duminica. Avem emotii pana maine cand facem eco...
Despre spitalele private, asa stiu si eu, daca nasti putin mai devreme de termen, de trimit la spital. La privat sunt foarte amabili, dar nu e suficient. Am fost in vizita la o proaspata mamica si nu am fost de acord: cand plangea bebe, apela la asistente ca sa il linisteasca (nu statea cu ea in rezerva)...apoi, nu au insistat destul cu alaptatul, bebe era lenes si nu vroia sa suga, asa ca ii dadeau lapte praf...si nu a mai vrut deloc dupa aia...Sunt de parere ca in spital trebuie sa inveti cat mai mult de la asistente, sa intrebi, nu sa te menajeze pentru ca acasa va fi un soc.
Si eu am dureri la un san, niste intepaturi in spatele mamelonului si in plus, niste intepaturi in vagin si prin zona.

9 saptamani si 4 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

La multi ani!!!
Chiar daca n-am mai scris de mult sa stiti ca va citesc din umbra. Am ajuns si noi la 12 saptamani. Am facut ecografia necesara perioadei si dublu test.
Totul este ok, mai putin cu o raceala care ma chinuie de cateva zile si pentu care nu am voie sa iau mai nimic. Am fost la medicul de familie si mi-a dat sa iau doar homeopate, ceaiuri multe, fructe si odihna. Momentan sunt intr-un medical de o saptamana si sper ca pana luni sa fiu gata de munca.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Salutare tuturor gravidutelor!
Sunt noua pe acest forum, desi citesc de cand doar visam la bebe.
Acum sunt insarcinata in 7 saptamani (UM 21.11.2011 si DPN 27.08.2012).
Am foarte mari emotii pentru ca inainte sa aflu ca am bebe am trecut prin niste sperieturi si emotii foarte puternice...sper sa nu il fi afectat. Apoi, desi nu au trecut sperieturile, au venit altele...
Am aflat ca am intrat in contact cu cineva care ulterior a facut varicela si era in perioada contagioasa.
Acum astept rezultatele la analizele care imi spun daca am sau nu anticorpi. La cate am citit despre varicela in sarcina cred ca innebunesc pana vin rezultatele.
Va doresc la toate o sarcina usoara si sa va bucurati de copii vostrii.
In timp ce astept rezultatele, mai imi iau gandul de la ele citindu-va pe voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_b26 spune:

Buna ziua!
Sunt Dana, am 35 ani si sunt la prima sarcina obtinuta prin FIV (DPN: 15. 07. 2012).
Va citesc din umbra de foarte mult timp dar abia azi mi-am facut curaj sa ma alatur voua
Sunt un pic speriata deoarece de 2 zile gasesc pe hartie un mucus transparent...si nu stiu daca trebuie sa ma alarmez sau nu. V-as ruga daca ati avut sau ati auzit ceva despre acest lucru sa-mi dati si mie un sfat
Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui muraturica

Salutare tuturor gravidutelor!
Sunt noua pe acest forum, desi citesc de cand doar visam la bebe.
Acum sunt insarcinata in 7 saptamani (UM 21.11.2011 si DPN 27.08.2012).
Am foarte mari emotii pentru ca inainte sa aflu ca am bebe am trecut prin niste sperieturi si emotii foarte puternice...sper sa nu il fi afectat. Apoi, desi nu au trecut sperieturile, au venit altele...
Am aflat ca am intrat in contact cu cineva care ulterior a facut varicela si era in perioada contagioasa.
Acum astept rezultatele la analizele care imi spun daca am sau nu anticorpi. La cate am citit despre varicela in sarcina cred ca innebunesc pana vin rezultatele.
Va doresc la toate o sarcina usoara si sa va bucurati de copii vostrii.
In timp ce astept rezultatele, mai imi iau gandul de la ele citindu-va pe voi.

Salutare fetele si LA MULTI ANI!!

Te rog sa nu te panichezi prea tare acum cu varicela.Eu una am facut cand eram gravi cu baietelul meu, aveam 22sapt.si acum am o mandrete de baiat sanatos si agitat, doar eu ce am ramas cu niscaiva semne.Nu mai citi toate ametelile de pe net, stai cat mai calma, ca agiti samburelul.daca or fi probleme , se vad la eco.Cand aveam 10sapt, am facut testul pentru CMV si ametitii de la Medlife m-au scos pozitiva si fara anticorpi, am repetat analiza la Cantacuzino si nu aveam nimic.de atunci am zis ca tre sa stau cat mai potolita ca DD are un plan pentru fiecare dintre noi.
Pupam si hai ca o sa fie bine!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Mersi mult de incurajari, Laura.
Sper intr-adevar sa fie totul ok. Ma bucur ca in cazul tau totul a mers bine.
E drept ca daca tot citesc pe internet mai mult ma panichez.
Pana una alta imi ocup timpul cu DC.
O zi buna tuturor!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

daniela b26 ....acelasi lucru pe care il descrii tu l-am patit si eu cam pe la 8 saptamani. Mi-am sunat doctorita dupa o zi si ma certat ca de ce am sunat asa tarziu....ma panicat ff tare mi-a zis ca e posibil ca sarcina sa se fi oprit din evolutie....doctorita mea nefiind din localitatea in care locuiesc eu ma trimis la o colega de-a dumneaiei care mi-a zis de la inceput sa nu ma panichez ca e ceva normal. Bebe e bn si creste. Doctorita pe care o am acum mi-a zis ca trebuie sa ma sperii in cazul in care scurgerile sunt cu sange si abundente iar cu durerile. Sper ca ti-am fost de ajutor.

12 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput