La Multi Ani ! Piersicute iul-aug 2012 ( 5)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
b_1403 spune:
Buna dimineata!!
Incep ziua cu intrebari...la mine burtica nu prea se vede cu toate ca astazi conform calculelor se implinesc 12 saptamani. Oare e BB micut? Maine sunt programata la masuratorile pentru dublu test...sper sa iasa bine.
O zi buna
12 + , viitoare mamica de print
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
IIuli spune:
Carmina s: nu esti singura. eu m-am trezit asta noapte cu o senzatie foarte neplacuta de arsura si am stat treaza rontaind pesmeti vreo trei ore.
altfel, pe mine cred ca am incearca o raceala :(
zi buna tuturor 9+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Fetelor Buna-dimineata si de la mine! Eu l-am luat pe fiu-meu cu mine la serviciu, asa ca sa nu-mi mai fac nervi, si azi oricum am program scurt. Carmina, de acum tot o sa inceapa arsurile, eu stiu ca ele se intetesc in ultimele luni. Fleurdelise, astept sa-mi povestesti si tu cum decurge amniocenteza. Biribu m-a linistit.Muraturica,eu zic sa te rogi la Dumnezeu, nu te mai agita , te rog, ptr. ca nu va fi nimic, ai sa vezi.Iuli, ai grija cu raceala si pe mine ma cam incerca dar, am mancat lamaie si vad ca mi-a trecut.b_1403, si eu intru in 12 sapt.si nici la mine nu se vede decat asa o idee vaga, si mai mult seara.Eu cred ca asta nu e o problema. Stai linistita.
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ned CU crema auzisem si eu ceva ceva, deci chiar trebuie sa o luam in serios nu? Adica macar cu o sapt inainte sa nu ne dam. Dar cu ulei de masline ma pot da? |
sa nu va suparati dar eu nu cred in chestia cu crema care ecraneaza si nu e ok la ecografie;
la sarcina cu baiatul am schimbat 3 ginecologi (medlife si municipal) si am facut si de capul meu ecografii pe la euroclinic, sanador ,la dr Iosup etc)
NIMENI nu mi-a spus vreodata asta; stiu ca unul din ecografisti mi-a zis ca dc e ff mare stratul de pe sunca de pe burta e mai prost pt ecografist si cand face eco pe abdoment insa nu am intrebat si pe altcineva
l-am intrebat si pe doc meu de acum care e si ecografist si mi-a zis ca doar in ziua cu eco sa nu ma dau cu nimic pe burta sa faca aderenta bine crema lor speciala si atat
Porumbita spune:
citat din mesajul lui adarev Fetelor, m-am lamurit si cu medicii la care mergeti. Bun venit noilor venite si sarcini usoare. Zizou eu zic, sa stai linistita si sa nu te mai agiti ca va fi bine.Bravo, ptr.rezultate Roxi25.Mai, fetelor am avut azi o zi, asa de rau m-am enervat de-am crezut ca mor. L-am dat pe fiu-meu la pregatire la engleza ptr. ca este la o scoala de engleza.Si azi era prima zi de pregatire. Vreau sa va spun ca atunci cand am venit acasa cu profesoara, erau puse numai capcane peste tot, adica numai cabluri pe jos, si el nu a vrut sa iasa nici macar sa vorbeasca cu doamna. Fetelor, am crezut ca fac infarct , l-am si batut , nu a fost chip sa vrea. Bineinteles ca femeia a plecat, s-a suparat si maica -mea pe el, care-i plateste scoala si toata lumea.Motivul ,ca el nu vrea azi, ci saptamana viitoare. Bineinteles, ca l-am pedepsit i-am luat jocurile toate, iphone, laptopul etc. Oi fi si eu nervoasa, dar credeti-ma ca azi am cedat nervos.Au o personalitate in ei,incat nici nu sti cum sa mai reactionez.Daca esti prieten , ti se suie in cap daca nu, incep cu mai bine mor.Bineinteles, ca pe urma a sunat-o pe doamna si-a cerut scuze si ca vrea sa faca.Asa ca, acum sta fara nimic si citeste carti de lectura.Of, v-am mai zapacit si eu cu ale mele.Sper sa nu fie ceva cu bebelusul. |
cati ani are baiatul tau?
eu sunt complet contra bataii insa si dc nu as fi tot e cam drastic, il bati ii iei toate jucariile pt ca a refuzat sa faca engleza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
buna dimi.
muraturica -iti tin pumnii sa nu iti apara varicela.
Biribu-felicitari ptr carutul albastru.si eu abia astept sa aflu ce este.
b_1403-stai linistita ca nu e bebe mic.si eu am 14 saptamani si nu se vede inca.doar cand mananc mult si ma umflu si atunci il prostesc pe sot :uite ca deja se vede burtica
ada -asa de mult imi place ca ti ai revenit si acum le incurajezi tu pe fete sa stea linistite si sa nu isi faca atatea griji.eu te inteleg cu nervii ca si eu chiar daca sunt total impotriva bataii copiilor cateodata imi vine sa il dau de pereti cand se incapataneaza si poti sa il arunci de la etaj si tot nu cedeaza.
si eu l am lovit o data de am plans apoi vreo jumatate de ora
.asta e cateodata ne scot din minti(fie ca suntem gravide ,fie ca nu)dar trebuie sa ii intelegem pana la urma si pe ei.
si eu am dormit tare rau ptr ca puiutul meu a avut ceva crize de tuse de pana pe la 4 nu a reusit sa doarma saracutul.imi era asa mila de el si ma simteam asa inutila ca nu stiam ce sa ii mai dau sau ce sa ii fac sa nu mai tuseasca.adormea si dupa 5 min iar tusea de se ridica direct in fund si tusea pana isi facea greata.m am gandit odata sa merg cu el la urgente dar m am gandit ca sigur cu urgentele noastre o sa plec de acolo cu un sirop de tuse dupa ce as fi asteptat sa se trezeasca ei dupa vreo cateva ore(stiu asta in mod sigur dupa ce au trecut prin asa ceva prieteni de ai mei.)14+
rafael albert(25.05.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MeAlex/MeAlex.jpg)
MeAlex spune:
Porumbita, deci crezi pana la urma, ca doar ti-a zis ecografistul...nici eu nu cred ca trebuie sa nu ne dam cu crema cu multe zile inainte, pentru ca la dus se indeparteaza crema. Dar nu trebuie sa ne dam cu nimic in acea zi. 10 saptamani
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
![](rugaciune.gif)
![](copilas.gif)
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui muraturica Buna dimineata! Nu am avut noroc de un somn fara vise si sunt in continuare zombie. Nu v-am mai spus ieri dar mi-au venit rezultatele la analize pt varicela. ![]() ![]() Voi ce mai faceti? Sper ca sunteti bine toate... ![]() 7+ |
Neata fetele!!!
Eu zic sa stai cat mai calma, nu ai de ales acum si mai rau faci la bebe daca te agiti.o sa uiti de toate cand o sa-ti tii minunea in brate.sa stii ca sansele ca bebele sa fie afectat de boala sunt mici, dar la eco se pot vedea eventualele probleme.Hai curaj si mergem mai departe!!!
Laura
![](mamica.gif)
![](avion.gif)
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Porumbita, baiatul meu pe care/l cheama Tudor are 11 ani. E la varsta cand imi incearca mie limita.Ali24, pai mi-am revenit iubita, ca oricum nu aveam ce face, ma panicam singura si nu rezolvam nimic, asa ca merg cu dumnezeu inainte. Crede-ma ca nici eu nu sunt adepta bataii, dar cateodata ma scoate din minti. Sa se faca puiul tau bine, sunt nasoale accesele de tuse noaptea la ei, dar dimineata ai vazut ca-si revin. Pup, fetele. Ma gandesc ca trebuie sa ma duc acasa si nu mai stiu ce sa gatesc.
muraturica spune:
Multumesc fetelor de incurajari. Incerc sa nu intru in panica, sa ma rog si sper ca va fi bine.
Ali24, multa sanatate la ala mic. Biribu, super vesti.. Adarev ma bucur ca esti calma. Sa inteleg ca asta ne astepta pe toate cand fac minunile noastre cam 11 ani?
Sa ma anuntati si pe mine daca va vine vreo idee despre ce sa gatiti... eu nu am pofta de mancare mai deloc si mananc mai mult fructe si iaurturi si sotul meu se descurca cum poate. Noroc ca are cantina la serviciu...
O zi usoara tuturor.
7+