La Multi Ani ! Piersicute iul-aug 2012 ( 5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

mealex : iti doresc sedera cat mai placuta in patut ... daca este posibil .

In rest nimic de raportat .... ma simt la fel ca si pana acum, adica super bine iar la capitolul energie as putea da si la altii doar cheful de e mai scazut .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 15 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

R_ocsy, merci! Nu imi pun problema asta, ci ca trebuie sa ii fie bine lui bebe si asta e tot. Nu e asa greu.

9 saptamani si 5 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Of, mai fetelor, a murit bunica-mea acum cateva ore... a facut un infarct si nu i-au mai putut face nimic, avea 81 de ani, cred ca nici nu a ajuns suficient de repede la spital... Faza e ca ai mei sunt aici si mai sunt si la mare, noi plecam maine la mare si noi si acum evident ca tata trebuie sa ajunga in Romania in cel mai scurt timp. Dar faza e ca saptamana viitoare e anul nou chinezesc si toti chinezii calatoresc, asa ca nu reusim sa gasim bilete... E o situatie asa de nasoala ca imi vine sa imi trag una in cap... sunt treaza la 4 dimineata, mi se rupe inima cand ma gandesc ce o fi in sufletul lui tata... Cand se deschid birourile, la 9, am sa dau telefoane sa vedem cum reusim sa rezolvam, ca nu se poate sa nu mearga la inmormantarea maica-sii... Iar noi o sa stam in vacanta cu un ochi rade unul plange...

Delia, 9+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Freedelia, sincere condoleante!
Iti tin pumnii sa gasiti solutia sa mearga tatal tau la inmormantare.
Si eu sunt departe de ai mei, stiu cum este...

13 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

freedelia-condoleante.sper sa rezolvati problema
si eu am fost acuma seara la mort(mama unui unchi apropiat).o prietena mi a spus sa nu cumva sa ma duc ca nu e bine.altii mi au spus sa nu intru la ea in camera.nu am intrat la ea am fost doar in alta camera.dar credeti ca ar putea avea ceva?sau avea ceva daca intram-in afara de faptul ca mi ar fi putut fi urat probabil.voi ce ziceti?maine trebuie sa merg la inmormantare.ce s ar putea intampla?

14+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare, fetele. eu, ca in fiecare zi pe baricade la serviciu. Freedelia, sincere condoleante si sa reusesti sa rezolvi problema ptr. tatal tau.Vreau sa stiu si eu fetele din Bucuresti, la ce medic mergeti, asa de curiozitate.Īn rest, toate sunteti ok, dupa cate vad.Mealex cum esti? Mai, fetelor eu am o problema cu barbatu-meu, zici ca el este gravid. Nu pot sa fac nimic din cauza lui, are pofte numai de bunataturi, dar, nu s-ar duce sa cumpere, si, binaein#539;eles ma imbarliga sa ma duc eu.Are greturi, daca mananca prea gras, este foarte obosit, si nu #259;poate sa faca nimic, adica doar sa stea in pat si sa comande ca vrea una si alta.Asa ca sa ma vedeti, pe mine care nu ma mai pot vaieta din cauza lui. E si asta o tactica, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata fetelor.
Freedelia, condoleante. Inteleg prin ce treci pentru ca si noi stam cu sufletul la gura pt cineva apropiat care e plecat din tara si s-a imbolnavit grav. Groaznic...poate de aia si dorm asa rau si agitat noaptea.
Ieri nu am mai dat nici un semn pt ca m-am dus acasa si am tot incercat sa dorm. Am si reusit, dar nu pot sa zic ca ma simt mai odihnita. Sunt la fel de somnoroasa ca ieri si sper ca cele cateva guri de cafea baute sa isi faca efectul repede.
O zi usoara tuturor gravidutelor.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ali, nu cred ca e vreo problema sa mergi, mie una mi-ar fi urat si din cauza asta nu as merge. Se spune asa din popor ca femeile gravide trebuie sa vada doar lucruri frumoase, eu cred ca restul sunt supersti#539;ii. Eu, ti-am zis ,mie mi-ar fi doar urat pe urma si mi-ar fi frica ca visez noaptea.Mywish, am inteles cum stai si tu cu Rh-ul, sa speram ca nu o sa facem anticorpi.Rocsy si eu vreau putina energie, pentru dupa ora 18 cand devin o mare leguma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

'neata burtici.
eu mor de emotii-maine ma duc la eco sa vad ce mai face bb-normal ca am si ganduri negre-ma pipai pe sani...e jale cu mine.
adarev-deocamdata am fost doar la predoi-trebuie s-o prinsa-i spun ca nu pot naste cu ea si sa vad pe cine-mi recomanda,pt ca n-as vrea sa renunt de tot la ea. mi se pare ok ca medic si am colaborat f bine cu clinica.
ei ii spun sotului meu ca e "calut de mare"- ei nasc...si are simptome mai multe ca mine-sensibil la mirosuri,pofte..si alte dracii .
apropo de doctori ,sunt in ceata -sper sa nu raman pe dinafara,sa nu ma mai vrea niciunul.
as alege intre:dr catalin haiduc / dr rotaru/ si m-am intalnit cu o tipa membra sosinfertilitatea care a facut fiv si a nascut cu dr oprescu dana-polizu.
si eu sunt interesata la ce dr merg fetele din buc-dar se pare ca nu prea dau detalii....
pupici.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+9 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

si mie pt ovare mi-au zis sa iau 3 no-spa de 80mg+uscosin seara+1 algocalmin timp de 5 zile-pe asta nu l-am luat de teama....
simt ca mi se intinde toata burta....voi aveti chestii d-astea?am cicit ca se intinde uterul...
alex-hai in parc-virtual....si eu stau akasa din data de 20.11.2011-lucrez in colectivitae si am vrut sa ma feresc de virusei.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+9 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput