Colectia de toamna-iarna 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
maria_alexia spune:
Leea, bravo lui T2 si lui T1 pentru cumintenii! Asteptam pozele
Tu cum mai esti?
Grupa mare, pregatitoare e denumirea oficiala a grupei pregatitoare din gradinita. De multe ori e mixta, mare+pregatitoare la un loc. Intreaba exact la gradi cum e cu adeverinta, in mod normal n-ar trebui sa aveti emotii din partea asta.
lavi02 spune:
Am aterizat de la Roma cu o intarziere de 7 ore din cauza vremii. In rest a fost excelent, ne-a placut tare mult Roma. Pacat ca romanii erau foarte speriati din cauza vremii si au inchis muzeele. Desi la ei vremea era de fapt blanda
Sunt zombie si am multe pe cap. Va
Leea, sa va fie de bine botezul! Bravo puilor tai!
Lavi 26+
lavi02 spune:
Hello,
Da, am fost prima data la Roma toti 3. Dar nu ultima sper eu.
Poze - cam putine pentru ca e sarcina lui Virgil sa se ocupe de aparat, sa il ia de acasa si sa se ocupe de incarcarea bateriilor. Atat are el de impachetat cand plecam undeva, aparatul foto, si cateva maruntiusuri personale pt el.
Eh, a luat aparatul dar nu a luat conectorul corect de la incarcator, bateria de rezerva o lasase descarcata dupa Istanbul asa ca atunci cand s-a terminat bateria din aparat aleluia. Facut scandal, amenintat divort , resemnat cu situatia si facut poze cu telefonul, la calitatea "care este".
Cronicuta - uau, foarte frumos, frumos peste tot! Pacat ca am prins vreme rea pentru ei dar buna pt noi, adica un pic de ninsoare si un pic de fleasca pe strazi ca ei au inchis toate muzeele, nu mai zic de ruinele romane. Dar n-am suferit prea tare, ne-am plimbat in draci, prin piete, stradute, biserici (astea erau deschise), am fost la basilica Sf Petru de la Vatican, la Pantheon care ne-a placut f f mult, la un (singur) muzeu privat care ne-a incantat pe toti 3.
Am mancat de toate si nu m-am ingrasat (probabil pt ca am umblat mult), am mancat si spagete cu fructe de mare (a la guerre comme a la guerre, ce era sa fac daca erau trecute la specialitatea casei pe meniu ?!) si gnocchi cu vongole (astea nu erau specialitatea casei da'-mi plac mie vongolele mult ). Prosciutto ala pe care l-am mancat am presupus ca era de la porc controlat si asta este. Corap nu, sushi n-am mancat, probabil daca ma duceam in Japonia... :)
Meems ati fost in Caraibe sau urmeaza?
----------
In alta ordine de idei bb e posibil sa aiba o problema la inimioara , inca nu e foarte clar daca are sau nu, dr gineco care mi-a facut ecografia m-a rechemat pt o masuratoare de flux printr-o valva care n-a iesit prea bine. Ideea e ca niciun alt ecografist din Ro nu face masuratoarea aia, la nivel mondial doar cativa dr o fac si inca nu sunt bine puse la punct criteriile care sa spuna daca va fi sau nu o reala problema dupa nastere. Mi-a sugerat ca second opinion o drita in Anglia, un dr in Germania si un dr cardiolog pediatru din Tg Mures care vede si gravide.
Aseara am fost la ginecologul meu cu care nasc, a zis ca el n-a avut niciun caz si nici nu stie de vreun caz diagnosticat in Giulesti postnatal, deci sunt intr-o mare ceata. Oricum mi-a promis ca va vorbi cu neonatologii din G.
Pana una alta pe maine m-am programat la un cardiolog pediatru din Bucuresti, foarte laudat pe forum, am mai fost cu Silvia la el cand a avut suflu sistolic si mi-a placut si mie de el mult. Sper sa ma lamureasca el mai bine despre problema pe termen scurt si lung (poate necesita operatie mai usoara sau mai grea sau poate sa nu necesite, cam astea-s posibilitatile). Poate imi face si o ecografie, tanti de la programari nu stia daca face si ecografii la feti nenascuti, a zis sa discut cu el.
Ca prima masura cred ca e bine ca m-am programat la nenea asta care clar stie mai mult decat ginecologii pt ca e de specialitate, sper sa ma indrume el mai bine ce sa fac mai departe.
Cam atat, sunt cam suparata, imi trebuie ceva timp sa accept problema si sa ma bucur iar de sarcina. Altfel draguta de Zu e bine, a crescut bine, a estimat-o la 974g, in afara de fluxul asta marit inima e in regula, restul corpusorului la fel. Lichidul e OK, colul e la fel, inchis si 3 cm, considerat lung si nu ne pune probleme.
Pupici.
Lavi 26+
maria_alexia spune:
Lavi, bravo pentru plimbare! Daa, Italia se pare ca e 80% despre mancare . pacat de ghinionul cu muzeele.
Tin pumnii sa fie alarma falsa cu inimioara lui bb, mai ales ca - din cate spui - "problema" s-a depistat la un control asa de rar si specializat - se mai inseala si ei, mai ales la echo si cu atat mai mult in chestiunile experimentale. O sa fie bine!
corap spune:
dsp, si eu spun ca se mai inseala si ei (ca si eu am avut grijile mele la a2, cu microcefalie & all).
eu zic ca e f bine ca te mai duci la dr. ca sa te linistesti. dar cred ca e alarma falsa
camelia_daniela spune:
Lavi, sa va fie de bine plimbarea!
Referitor la presupusa problema la inimioara - si sora-mii i-au zis ca ca ar fi ceva in neregula (nu cunosc detalii) si ea a mers la dr. Pop Adrian , parca la Floreasca (ei i l-a recomandat cineva ca ar fi specializat pe cardiologie fetala) si dumnealui a linistit-o.
Bafta multa si voua!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
[size=2] Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lavi02 spune:
Multumesc de incurajari!
Pe moment nu cred ca mai am de ce sa caut alt ecografist ginecolog sau imagist, cum e dr Pop. M-am convins si eu: inima era aia, artera pulmonara era aia, fluxul de sange e masurat de aparat. Nu a avut ce sa greseasca la a masura ce trebuie. Inima deja e mare, se vede clar. Problema e interpretarea, valoarea aia de 140 cat e de problematica. Si pentru asta simt ca ma poate ajuta mai mult un cardiolog pediatru cu competenta ecografica, cum e cel la care ma duc maine. Sa vad si el ce zice, daca ma trimite la inca un ecografist de sarcina, m-oi duce, ce sa zic.
Lavi 26+
meems spune:
Lavi, tin si eu pumnii sa primesti vesti bune, adica sa nu fie nimic problematic tare cu inimioara d-soarei Zu
Frumos de voi ca ati reusit sa va bucurati din plin de timpul petrecut in Roma!
Caraibe?? Lavi draga... acolo am fost in octombrie Am trimis si poze in contul comun, imediat dupa (pe la inceputul lui noiembrie). Urmatoarea iesire programata o avem in Vegas, luna viitoare, la concertul Celine Dion.
Ina869 spune:
Lavi am scos capul din cearsafuri ( sintem bolnavi in masa, sintem in carantina) ca sa-ti spun ca-ti tin pumnii si iti doresc sa fie o alarma falsa!
Eu cred ca d-ra Zu-Zu este ea mai inimoasa!
speram sa fie o greseala de interpretare/masuratori asa cum a fost si pentru multe dintre noi de pe aici ( mie mi-au spus in ultimul moment ca rachelina are o tumoare, ceea ce mi-a si declansat nasterea dupa 3 zile de la primirea vestii )
Tinem pumnii si facem galerie in asteptarea vestii bune!
ma duc in asternuturi, sint coapta de racita ( saptamina trecuta a fost rachie, apoi bobby si acu' eu, m-am saturat la stors porto si facut zilnic meniuri la cerere si servit masa in pat)- ca asta este "obiceiul" casei - facut tot de mine - daca vreunul dintre copii este bolnavior, i se serveste masa in pat si are parte de tratement special, cu orice isi doreste.
Eh, nu se aplica si adultilor
pup toata colectia draga!