Pufi de 2010 (56) - LMA Anastasia!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

am fost si la pediatra, doar o usoara viroza respiratorie, influcid dupa schema consacrata si vitamina C dar solutie si nu pastile ca alea sunt pline de E-uri (!) si niste picaturi auriculare... plus liv 52 timp de 3 luni, eu ii dadusem doar o sapt... (si la faza asta am nevoie de 9 sticlute de liv)... n-a mai facut deloc febra, si asta a fost forma usoara? n-a facut muci, n-a tusit, doar putin rosu in gat si urechiusa cica congestionata usor... tot asa s-o tinem!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Seara buna!

La multi ani, Tomaca! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia frumoasa pe care ai reusit s-o formezi!Esti o persoana deosebita!

Dece, ma bucur ca v-ati simtit bine la petrecere!Asteptam pozici

Mire, ce competitie pe MaraIti dai seama ce te asteapta???

Alexutzzza, sunt suuuper pozele. Numai din Grecia nu par.Distractie placuta in continuare!

Nyny, ce frumos e tortul lui Davidchiar mi se pare f reusit.Iar voi sunteti niste frumosi si finuti, ca de obicei

Ana, cum te mai simti?

Eu am inceput munca(multumesc tare, tare mult pentru sustinere) si incercam sa ne adaptam noii situatii. Important e ca Maia se intelege f f bine cu mamaie, mie imi place ce fac, restul se rezolva.
Noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

La Multi Ani Luca!

La Multi Ani Alexander!

Si inca o data, La Multi Ani, Tomaca!

Sa va fie de bine petrecerile!

Noi suntem la munte, dar nu avem zapada. E cam....nasol fara zapada. Cel putin la Bran nu e. Nu stiu prin alte parti. Asa ca maine planuim piscina, daca ski nu se poate. Dani alearga peste tot, sunt 7 copii in casa asta, e o joaca continua.

Mai fetelor, nu mai cumparati jucarii scumpe, gen nu stiu cati zeci de euro pe o tabla. Eu am luat din piata sudului cu 50 de lei o tabla magnetica, cu doua fete, pe una se scrie cu creta, pe alta cu marker, are burete, marker, set complet de litere si cifre pana la 10. E rupta, mazgalita, literele imprastiate......daca dadeam o groaza de bani pe ea, avea aceeasi soarta. Parerea mea.

Ma duc ca nu il mai aud pe Dani.....ceva se intampla....

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Aceeasi tabla a cumparat-o si sora mea pt nepoata-mea inainte de Craciun, din Dragonul Rosu, si a dat 35 lei pe ea... De acord cu tine, nici eu nu ma indur sa cumpar jucarii scumpe, pt ca tot trantite si aruncate si trase de toate incheieturile vor fi...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

In asteptarea Mosului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Si sa scriu si eu ca pozele Alexutzei sunt geniale... I le-am aratat sotului si nu m-a crezut ca-s din Grecia Adevarul e ca si eu vedeam tara asta doar cu soare si plaje si apa albastra...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

In asteptarea Mosului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,

Las o cafea fierbinte, pentru cand va treziti!

Pentru noi anul nou a inceput intr-un iures, multe de facut, rezolvat...la fel cum s-a terminat si precedentul an...

Mire... de capitol nou, si primeste si urarea mea intarziata de "La Multi Ani", pentru frumosul verisor al Marutzei.

Alexutzzza....superbe fotografiile, se vede ca va simtiti bine, iar peisajul.. ...e de vis!

Dece....felicitari pentru petrecerea reusita! Abia astept sa vad pozici!

Ayanna...ma bucur ca am putut sa-ti fiu de folos, si ca bubitza princesitei se vindeca bine!

Rux...bine ca a fost o viroza usoara, si a scapat repede Kay de febra! Cu steriletul....nu prea stiu ce sa iti zic....eu am avut 2 sterilete, consecutiv, unul pe 5 ani, si unul pe 8 ani, din cele simple, fara eliberare de hormoni(sunt defecta tare dpdv hormonal, si nu m-am incumetat la mirena)...pe primul l-am suportat bine tare, al doilea nush ce a avut....l-am simtit aiurea din prima clipa, m-am chinuit cu el 5 ani, dupa care l-am scos, ca ma alesesem cu un pap grad 3-inflamaor, de care am tras o gramada, pana l-am readus la valori normale. So....cu steriletele....poate fi si f bine, poate fi si f nashpa...depinde cum le suporti...

Haircut.......sa treceti cu bine peste perioada de adaptare la noul program! Conteaza mult faptul ca iti place ceea ce faci, dar infinit mai mult conteaza faptul ca o stii fericita si in siguranta pe M!

Nyny....sunteti tare frumosi, v-am admirat in poze......si tortul arata super-super!

BF...sa aveti o vacanta placuta in continuare, chiar daca nu e zapada!

Simply, Nyny, Alexutzza.......wow, cate activitati aveti cu copiii! Eu........de cand am inceput munca, sunt tot intr-o goana...of!

Alexutzza, Haircut, Bea, Danasor......multumim pentru comment-urile pozelor micii "teroriste"!

Sigur mai era ceva....nu-mi mai amintesc....

Astazi este sarbatoare, asa ca va doresc o zi frumoasa si plimbacioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza....sarumana de coffe, sorina....la mine merge la fix...

cu rusine...nu pot intra pe picassa....imi dati si mie un pm? nu mai zic de ce, da?

rux...sanatate multa...si, sincera sa fiu apreciez ce rapid te-ai dus la dr...eu nici la 40 cand a fc temp nu m-am dus....l-am rezolvat acasa

alex ...tre sa intru sa vad pozele....sa mor de ciuda

harnicutz...spor la munci si...daca tu esti multumita...e cel mai bine

sa aveti o zi superba..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Multumesc Nyny, haircut pentru urari.

Rux - se pare ca treceti usor. Sanatate lui Kay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza....sarumana de coffe, sorina....la mine merge la fix...

cu rusine...nu pot intra pe picassa....imi dati si mie un pm? nu mai zic de ce, da?

Dece, ai pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

rux...sanatate multa...si, sincera sa fiu apreciez ce rapid te-ai dus la dr...eu nici la 40 cand a fc temp nu m-am dus....l-am rezolvat acasa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

... pentru ca sunt patita, de aia ma duc urgent la medic! mai tineti minte cand am facut febra peste 20 de zile in 2 luni si ma tot duceam la pediatra lui si ba ca ii iese un dinte, ba ca nu se stie ce are si ajunsesem la solutia spital, dar care spital, injectii cu gentamicina, ambulator, dar care ambulator ca nu gaseam asistenta care sa-l gaureasca ca era prea mic s.a.m.d.

stiu pe de rost toate scheme de tratament ale pediatrei noastre (in cazul nostru), dar nu imi pot da seama ce are (nu intotdeauna), daca m-as putea uita in gatul lui si in urechiuse si as si intelege ce are el acolo nu m-as stresa cu vizitele la doctor... dar asa am sunat, asistenta a zis ca putem veni, ne-am imbracat si am iesit din casa... am asteptat o gramada pe hol (o ora si ceva) si chestia asta e cel mai enervant lucru, dar mi-am bagat nasul intr-un loc (sfatul mamei) si am asteptat resemnati si cuminti (ca ne tot trecea cu vederea si randul) sa ne ia si pe noi intr-un final...(ca eram fara programare).

nomal ca nu te duci la medic la cel mai mic deranj, cu febra era parca daca nu trece in 48 de ore adresati-va medicului... eu prefer sa stiu despre ce e vorba in primele 12!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

am vazut si eu pozele lui alex ... am amas spiciless... in Grecia exista zapada??? si joaca cu labradorul bestiala! eu doar oftez... si ne mai uitam din cand in cand la pozele in care apare si Pizzi... pisica noastra...

Mergi la inceput