Pufi de 2010 (56) - LMA Anastasia!
Raspunsuri - Pagina 4
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita mire ma bucur ca sunteti bine! Kay a facut febra ieri la 6 seara la 11 seara si la 5 dimineata... m-a cam speriat asta noapte ca avea frisoane din 3 in 3 minute, l-am luat in brate si la frison il strangeam mai tare, si nu-mi dadea voie sa-l las jos si ma alarmasem ca parea ca n-are febra si atunci ma intrebam de ce face frisoane, dar eu ii verificam doar fruntea si obrajii si cand i-am verificat si partea de cap scufundata in perna ardea... (in casa e mai racoare) am vreo 4 ipoteze de unde am luat raceala, dar se profileaza una singura ca sigura... sotzul mi-a cerut ieri uleiul de cimbru (dupa ce ultima data cand i l-am dat a zis ca vreau sa-l omor) si azi s-a invoit de la servici ca sa nu-l pizduie careva pe-acolo ca raspandeste microbi in eter... deci am doi raniti pe cap... eu sa fiu sanatoasa! si ei evident. -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ruxi, sanatate multa. Frisoanele se fac si cu maini, picioare si capul reci. Inainte de Craciun a patiot-o sotul meu. Erau bocna, dar corpul ardea. Si se vaita de frig atunci cand incepeau frisoanele (el care moare de cald de obicei). La el a fost o enteroviroza. N-a avut scaune sau varsaturi, dar ii era greata si rau de la fiere numai cand se gandea la o bezea si un piscot date de o colega. I-am dat antibiotic imediat ca am mai patit-o odata cu el si a fost f rau. Stiam scenariul. Poate te gandesti si la varianta asta. O fi dus mana la gura cu vreun virus.
alexutzzza spune:
La Multi Ani Tomaca!!!
Sa ne traiesti, sa fi sanatoasa, bucuroasa, iubita si sa ai parte de tot ce-ti doresti alaturi de baietii tai!
alexutzzza spune:
Mire La Multi Ani pentru verisorul mic! Sorry de intarziere, am vrut sa urez inca de ieri dar cred ca m-am luat cu grija de a spiona relatia Jiji-Mara si spre marea mea rusine nu am mai urat
Nyny, Simply si noi , si noi suntem fan jocuri magnetice! Vreau sa ii iau lui Yannis de ziua lui ceva de genul asta: http://www.amazon.co.uk/Branching-Out-Sided-Easel-Paper/dp/B000Y9RCN0/ref=sr_1_2?s=kids&ie=UTF8&qid=1325753809&sr=1-2 am vazut aici in Grecia la 30 de Euro f misto cu 70 de piese (include litere, numere magnetice, 4 butoiashe cu acuarele, pensule, carioci, burete, pahare pentru apa... are si tavita pentru apune magnetii si ustensilele de pictat, are o parte alba pe care se pot pune magneti si se poate scrie cu carioci si o parte pe care se poate scrie cu creta si are si clipsuri sa pui coli de pictat ptr pictura. Yannis a fost foarte incantat de jucarie (i-am cumparat vecinei de aici din Grecia de Craciun si au deschis-o si montat-o cat eram acolo si s-au jucat frumos cu orele cu tabla asta ambii copii).
Yannis se joaca deja cu magneti pe frigider, i-am cumparat diverse animale de la Melissa&Doug. Si picteaza si face colaje la gradi si e f mandru de ele!
De pe amazon.uk cel mai ok mi se pare asta http://www.amazon.co.uk/Easel-Foldable-Wooden-Magnetic-alphabet/dp/B005CJB7JM/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=I5GJ8QYFZ3P8D&colid=H7LE79JPE43M si ca resursa educationala si ca marime ptr ca ocupa putin spatiu si eventual o poti lua dupa tine in calatorii, dar vad ca nu e pe stoc si nici nu am idee cat ar costa, dar poate o gasesti tu pe undeva...restul magnetic-easelurile de pe amazon sunt ori prea scumpe ori au review-uri negative gen ca nu functioneaza ok partea magnetica.
Noi in rest ne jucam cu:
- carti de colorat si creioane de ceara
- lego sau alte cuburi, incercam sa construim pe culori sau pe modele, fac eu ceva din cuburi si ii cer sa faca la fel
- carti de copii din care ii cer sa-mi arate obiecte/itemi de o anumita culoare gen care sunt albastre? care sunt rosii etc
- recipiente de toate felurile in care bagam piese si le numaram
Multe idei de jocuri sunt pe blogul gradinitei, poate-ti arunci un ochi, pun mereu idei noi cu poze etc http://www.facebook.com/GradinitaKidtime
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Ruxi, sanatate multa. Frisoanele se fac si cu maini, picioare si capul reci. Inainte de Craciun a patiot-o sotul meu. Erau bocna, dar corpul ardea. Si se vaita de frig atunci cand incepeau frisoanele (el care moare de cald de obicei). La el a fost o enteroviroza. N-a avut scaune sau varsaturi, dar ii era greata si rau de la fiere numai cand se gandea la o bezea si un piscot date de o colega. I-am dat antibiotic imediat ca am mai patit-o odata cu el si a fost f rau. Stiam scenariul. Poate te gandesti si la varianta asta. O fi dus mana la gura cu vreun virus. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
o alta versiune de-a mea la care n-am vrut sa ma gandesc a fost ca... am fost in parc si s-a lipit de el un catel... s-a gudurat pe langa el si l-a lins pe maini si cum n-am avut cum sa-l spal pe maini in timp util a si dus maina la gura ... dar zic ca-i mai plauzibil sa fi luat ceva de la ta-su ca si ala e spart... doar ca la el nu se manifesta cu muci... ia sa fac o programare la pediatru...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
si eu am comandat tabla magnetica, pasta de modelat, creioane colorate care se transforma in acuarela... abia astept sa vina comanda!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
... si am fost la gineco... pe langa altele am si o ruptura veche de perineu, aka despins epizio (am mai demult problema asta dar mi-a fost jena sa zic), netratata poate sa duca la scurgeri involuntare de urina, sa te pishi pe tine la propriu la un ras mai zdravan ... cica se rezolva chirurgical... deci anul 2012 va fi anul operatiilor de tot felul ...
am intrebat-o de contraceptie si mi-a zis de varianta de sterilet cu progesteron (?) sau estrogen (?) care face ca menstra sa fie foarte redusa... la cateva picaturi... o fi safe asa ceva? nu intervii intr-un mecanism sofisticat care dat peste cap poate sa genereze alte probleme?
Ruxita spune:
ai vostri copii coloreaza deja in carti de colorat??? si mazgalesc chestii de-o oarecare forma??? ...
rox_y spune:
La Multi Ani tuturor bebeilor incepand cu Luca si terminand azi cu Alexander!
La multi ani Tomaca!
Multa sanatate si bucurii tuturor
am primit ieri seara o bucurie din partea Dianei...eu (si vara-mea care locuieste in elvetia)m-am gandit ca ar fi fain sa invete Diana franceza..si am repetat de nush cate ori partile corpului..si aseara mi-a repetat singurica fara sa-i spun nimic.. sunt atat de fericita..
si inca ceva ..aseara in timp ce dormea cu noi m-a strans in brate si mi-a dat o pupa pe obraz...
noi anu asta am renuntat la melodiile de pe calc ca prea era doar cu oac oac si miau pam (un motan cat un pisoi) in gura si acum citim dintr-o carticica franceza (ce contine, culori, vocale, abecedar,asocieri, numere) desenam (majoritatea timpului), ne jucam la mini bucatarie (ma serveste cu cafea) si cu nenumaratii bebelusi ne jucam
Mami de Diana - 31.12.2009 -
povestea nasterii micutei Diana
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity La multi ani Alexander, scumpul meu ginerica Sa fii mereu sanatos si sa ai o viata linistita La multi ani Tomaca! Sa ai parte de tot ce iti doresti tu Simply,mami de Ariana "Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . " |
Subscriu... La multi ani cu sanatate!
Incepusem si eu azi noapte sa crosetez un mesaj d-asta frumos si cand sa-l trimit a intrat forumul in revizie.
Mamica fericita de Mara si de David