Pufi de 2010 (56) - LMA Anastasia!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!
dece, mersi de cafelutz... frumos mesajul tau de iubire... si eu simt la fel, am si zis ca piticul e cea mai mare iubire a vietii mele (Ela a fost prima cea mai mare iubire);

Azi e vineri 13? astept cu interes desfasurarea ostilitatilor! si impresii...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

astazi nu e ziua de nastere a Emei de cris.dogarel???

si inca o chestiune...

m-a sunat ieri fosta vecina (s-a intalnit cu sotul meu si i-a cerut numarul meu de tel) si m-a intrebat ce fac cu copilul... i-am zis gradi... ea retinuse ca o ducem mai prost cu banii ca sotul nu primea salariu si s-a gandit sa-si ofere serviciile de baby sitter, dar cu conditiile ei... adica are un disponibil de 4 ore pe zi, dupa care merge sa-si ia copilul de la scoala si o plimbare pe zi ar face cu copilul meu... mie nu-mi convine aranjamentul, voi fi la servici toata ziua, iar Ela vine de la scoala pe la un 3-4 dupa amiaza, si daca ar fi sa o astepte pe Ela, copilul rateaza orele de somn... apoi cine ii da de mancare? ...

dar pt ca situatia ei e oarecum complicata, lucreaza doar sotul pe un salariu de 15 mln, 2 copii mari de scoala, ea are grija de casa, copii si atat...

si pt ca eu ma pregatesc sa am in curand banii cacalau sa-i intorc cu lopata (inca nu stiu de unde dar important e ca ma pregatesc moral si psihic sa pot gestiona un aflux mare de bani!!!) m-am gandit sa-i ofer eu o "slujba" permanenta (ca a ramas ca poate apelez la ea cand va trebui sa merg totusi cateva ore la servici si sa n-am cum sa-l duc pe Kay la gradi pe motiv de boala) ... de menaj usor prin casa...

si intrebarea mea e cat costa menajul usor si ce presupune...

si cat e tariful pe ora de baby sitting?

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

astazi nu e ziua de nastere a Emei de cris.dogarel???

si inca o chestiune...

m-a sunat ieri fosta vecina (s-a intalnit cu sotul meu si i-a cerut numarul meu de tel) si m-a intrebat ce fac cu copilul... i-am zis gradi... ea retinuse ca o ducem mai prost cu banii ca sotul nu primea salariu si s-a gandit sa-si ofere serviciile de baby sitter, dar cu conditiile ei... adica are un disponibil de 4 ore pe zi, dupa care merge sa-si ia copilul de la scoala si o plimbare pe zi ar face cu copilul meu... mie nu-mi convine aranjamentul, voi fi la servici toata ziua, iar Ela vine de la scoala pe la un 3-4 dupa amiaza, si daca ar fi sa o astepte pe Ela, copilul rateaza orele de somn... apoi cine ii da de mancare? ...

dar pt ca situatia ei e oarecum complicata, lucreaza doar sotul pe un salariu de 15 mln, 2 copii mari de scoala, ea are grija de casa, copii si atat...

si pt ca eu ma pregatesc sa am in curand banii cacalau sa-i intorc cu lopata (inca nu stiu de unde dar important e ca ma pregatesc moral si psihic sa pot gestiona un aflux mare de bani!!!) m-am gandit sa-i ofer eu o "slujba" permanenta (ca a ramas ca poate apelez la ea cand va trebui sa merg totusi cateva ore la servici si sa n-am cum sa-l duc pe Kay la gradi pe motiv de boala) ... de menaj usor prin casa...

si intrebarea mea e cat costa menajul usor si ce presupune...

si cat e tariful pe ora de baby sitting?

o da...LA MULTI ANI EMA....ce vremuri...te pupam crisdaca ne mai citesti...

in leg cu bonele normale, fara fitze cred ca primesc salariu undeva al 10-12 mil. in acesti bani majoritatea se ocupa de copil, plimbare, papa, somn, joaca, unele si gateesc si fac menajul prin casa....shmotru ala zilnic.
a mea pt ca nu e bona ci...practiv venea la menaj o data pe sapt si primea 50ron..asa a ramas....eu ii dau o data pe sapt 250 ron in conditiile incare vine 5 zile...dar in afara ca-mi mai calcca...altceva nu prea mai face pt ca ea gaseste deja curatenie si mancare facuta.cred ca ora e in jur de 7-8 ron...habar n-am
e f important cum te intelegi cu ea de la inceput insa....e cam complication cum zici tu acolo...ori vine la tine si stai fara stres...asa 4 ore...dacape kay il ia somnul cand tre sa ia cupilul de la scoala...sau atanci mananca????
inteleg ca ti-e mila insa tre sa te gandesti la tine in primul rand aka kay...sa fie ok pt el....
eu..decat bona mea...mai bine gradi...dar acu pt cateva luni...asta e....dar invidiez bona unei vecine care e..spirt...face totul in casa...si copil...si mancare pt toti...uneori si cumparaturi....il mai ia peste noapte cand ea e ocupata..etc...
a mea zici ca e in reluare...dar asta e...bine cae..jiji o accepta asa...eu mai inchid ochii...si asta e..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La multi ani Ema!
Speram ca sunteti bine cu totii, la fel de plimbareti si de fericiti!

Rux din cercetari recente am aflat ca se platesc 50 de ron pe zi pt curatenie. Si mie mi s epare complicat ce zici tu acolo cu 4 ore...mai bine te intelegi cu ea sa vina cand ai nevoie, ori pt curatenie, ori sa mai stea cu Kay in caz de urgenta, parerea mea.

Dece , sa treaca perioada asta repede, repede.

Intrebare off topic: daca se organizeaza vreun miting in Buc pt sustinerea SMURD, merge careva?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

M-am enervat ca am scris un mesaj kilometric si l-am pierdut. Nu stiu de ce, ca eram logata...scriam si deodata s-a schimbat pagina. Probabil am tastat vreo combinatie short-cut pentru cine stie ce comanda....

No, pe scurt, scrisesem despre cadoul consortului...ca inca nu m-am hotarat ce...dar drept e ca mai am 1 luna pana la ziua cu pricina....

Ref la curatenie, se plateste 100lei pe zi. Sau 10lei / ora. Eu asa stiu si asa platesc.
50lei pe zi plateam in 2005-2006, la apartament, dar erau 2 camere si nu f multa munca, imi mai spala la mana una-alta, dar nu era munca ca la casa.....depinde cum gasesti si cum te intelegi cu persoana respectiva.
Raman la parerea mea ca o bona nu se poate ocupa de curatenie decat daca ignora copilul/il lasa la tv. Iar aia cu facutul in timpul de somn al copilului se poate aplica sau e valabila doar in cazul copilului sub 1 an, care are 2 etape de somn pe zi.
Copilul meu doarme 2.5 ore pe zi....ce se poate face in 2.5 ore? Curatenia e curatenie, bona e bona....asa ma gandesc eu...
Daca le amesteci, nu iese nici una buna facuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La multi ani Ema!

Rux din cercetari recente am aflat ca se platesc 50 de ron pe zi pt curatenie. Si mie mi s epare complicat ce zici tu acolo cu 4 ore...mai bine te intelegi cu ea sa vina cand ai nevoie, ori pt curatenie, ori sa mai stea cu Kay in caz de urgenta, parerea mea.

Intrebare off topic: daca se organizeaza vreun miting in Buc pt sustinerea SMURD, merge careva?

_

Se face in piata Victoriei parca, era petitie online cu asta....nu mai stiu cand, pe 24 ianuarie parca....
De venit nu vin. Sigur.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La multi ani Ema!

_

Se face in piata Victoriei parca, era petitie online cu asta....nu mai stiu cand, pe 24 ianuarie parca....
De venit nu vin. Sigur.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

22 ian! piata constitutiei, orele 16 - 16.30... ar fi duminica, s-ar putea si merge..

Mergi la inceput

La multi ani Ema!!!
Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa! ca sora ta Ana!

Mergi la inceput

Ah, a venit si clipa mult asteptata! Kay s-a apucat de surubarit prizele!!! A bagat o surubelnita in priza si invartea ceva pe-acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

M-am enervat ca am scris un mesaj kilometric si l-am pierdut. Nu stiu de ce, ca eram logata...scriam si deodata s-a schimbat pagina. Probabil am tastat vreo combinatie short-cut pentru cine stie ce comanda....

No, pe scurt, scrisesem despre cadoul consortului...ca inca nu m-am hotarat ce...dar drept e ca mai am 1 luna pana la ziua cu pricina....

Ref la curatenie, se plateste 100lei pe zi. Sau 10lei / ora. Eu asa stiu si asa platesc.
50lei pe zi plateam in 2005-2006, la apartament, dar erau 2 camere si nu f multa munca, imi mai spala la mana una-alta, dar nu era munca ca la casa.....depinde cum gasesti si cum te intelegi cu persoana respectiva.
Raman la parerea mea ca o bona nu se poate ocupa de curatenie decat daca ignora copilul/il lasa la tv. Iar aia cu facutul in timpul de somn al copilului se poate aplica sau e valabila doar in cazul copilului sub 1 an, care are 2 etape de somn pe zi.
Copilul meu doarme 2.5 ore pe zi....ce se poate face in 2.5 ore? Curatenia e curatenie, bona e bona....asa ma gandesc eu...
Daca le amesteci, nu iese nici una buna facuta.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

da, ai dreptate...in conditiile in care ai casa da....dar la mine ca venea in gars si calca 3 boarfe, stergea praful si mai 3 lulele , 3 surcele.....
apoi eu zic ca o bona le face pe toate daca e organizata....nu toata ziua dai cu aspiratorul, sau calci,sau faci mancare deci ar putea sa faca DACA ARE TIMP ..cate ceva
evident primeaza copilul....si la ce mosmonita e a mea prefer sa-i las eu totul curat si mancare pt el numai sa se ocupe de el...in principal sunt incantata ca-l scoate zilnic afara...

iar de 10 lei ora..da...daca vine ocazional...dar daca stabilesti ceva cu ea cred ca trebuie calculat per toal...caasa ajungi la f mult pe luna....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput