Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Revin...Matza e din nou optimista si abia asteapta ca de maine sa fie din nou alaturi de voi.
Nu a mai facut nebunii, a stat mai apatica in pat si pe canapea. Energia lipseste cu desavarsire, pofta de cioco e insa imensa.
Va pup pe toate si pe fiecare in parte!

+35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

danezza

De ceva timp ma incearca niste sentimente contradictorii (sper ca sunt de la hormoni) am senzatia ca se apropie prea repede momentul nasterii, ca nu sunt pregatita, ca nu stiu suficient de multe si ca nu ma descurc cu bebe .I-am spus si sotului si el mi-a zis ca pot sa-l tin pe bebe in burta pana il dam la gradinita.

Livia 37 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna seara fetelor,scot si eu ceva motate ptr cine are nevoie
poate celelalte au obosit...
Am fost la dr. baietelul este ok , are 3000gr si ar putea sa mai ia 300-400 gr pana la termen ,statea mititelul cu sordonul in dreptul ochishorilor , dr spunea ca seamana cu mine la gurita si la nasuc,ca de la buric in jos sigur seamana cu taica-su cat despre nasteream programat-o pe 21 ian .asta daca si bebe o sa vrea sa stea pana atunci daca nu ... important este sa urmaresc daca apar contractii si ritmicitatea lor sau daca se intareste brtica si nu se mai relaxeaza .. atunci fuga la spital si tel la dr.am scris astea si ptr fetele care sunt la prima sarcina si nu stiu cum debuteaza .
Cristina & Altesa hai ca mai aveti un pic .. stiu ca nerabdarea-i mare dar cred ca dupa ce incheiati 40 de sapt ar trebui sa va faceti griji ... oricum sunt alaturi de voi si va tin pumnii
Dari _ am sa nasc la Odobescu , acolo este si dr meu si medicul neonatolog care mi-a fost recomandat ...
Felicitari fetelor care si-au vazut puii azi la echo,
Aerlilian - sunt pe aceeasi lungime de unda la fel si eu cu picioare umflate ,dureri de spate, intorc greu de pe o parte pe alta ... dar asta este mai avem un pic si o sa ducem dorul acestor zile sa iti treaca mai usor timpul .
gata va las , ma duc sa ma intind... toate cele bune si sa auzim numai de bine .
pup mamicile , burticile si bebelusii...

38+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Livia - cumva ne-om descurca noi
matza - pt probleme cu coagularea, suntem aici cateva burtici cu "experienta":eu, georgia, suzie, raluka, altesa, a fost si Toni ..
daca ai nevoie de ajutor .. cu drag
App - vestile de la Toni sunt bunicele, bebe papa putin cate putin si Lp si lapte de la ea, ea isi revine usor dupa ceza. II este mai greu cu mamicile din salon care au bebeii cu ele dar .. e curajoasa si trece peste.
Tinem pumnii

in 34+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ileana, nu am facut eco, decat control pe masa, si nu a putut sa imi spuna precis cat e colul, dar a spus ca s-a mai scurtat, dar tot lung este era posterior pozitionat (asta m-a cam deranjat ca l-a cautat mai adanc si a durut putin..).

Legat de sterilizarea pompelor, biberoanelor, etc... Treaba asta se face inainte de a le utiliza, altfel nu mai sunt sterile.. Degeaba le sterilizati acum. Daca aveti nevoie de ele la spital luati-le cu voi si rugati asistentele sa le sterilizeze. Iar acasa le piteti steriliza cand va intoarceti de la spital. E o operatiune pe care o pot face si taticii.

Si despre dr pediatru vroiam sa va spun ca il voi chema a doua zi cand ajungem acasa. De fapt nu va veni el, ci asistenta lui (care a venit si la Sara a 2-a zi dupa ce am sosit acasa). Ea mi-a aratat cum sa ii fac baita (la spital nu mi s-a aratat nimic), cum sa o tin mai bine in brate atunci cand o alaptez (nici asta nu stiam), cum sa ii fac masaj, mi-a dat si o agenda in care sa notez toate problemele, ingrijorarile si semnele de intrebare pe care le am legat de SAra si de mine. Stiu ca mi-a dat atata incredere, parca era un ingeras.. Am avut mare noroc cu ea.
Acum abia astept sa imi arate cum trebuie procedat cu putza lui bebe (ca am emotii in privinta asta...mi se pare taaaaare dificil..) si sa imi reaminteasca diverse lucruri.
Dr pediatru stiu ca a venit saptamanal la SAra pana la o luna (dar sincer, acum mi se pare exagerat..), apoi venea la o luna sa o cantareasca, sa o masoare, etc.

Danezza felicitari pt vestile bune!

jessamine este absolut normal ce simti. O sa fii o mamica responsabila, grijulie si vei stii perfect ce sa faci cu bebelunul tau!

Matza Off, si ti-era tie frica sa nu iti iasa pozitiv streptococul, fir-ar el sa fie Te pup, astept sa intri maine sa vb mai mult

Ghiulten Si eu am facut in spital furia laptelui si a trebuit sa fiu mulsa manual cateva minute pt ca erau asa tari sanii, ca nu putea sa faca vid pompa si sa traga. Ma durea de imi venea sa o lovesc pe saraca asistenta...n-am simtit nicodata asa ceva..
Sper sa stiu de data asta si sa ma mulg pana se intaresc beton.

Ahhh, fetelor si eu vreau sa nasc de vineri incolo. Vineri fac 38 sapt, dar zau ca ard de nerabdare sa imi tin puiul in brate, sa il vad, sa il alaptez, sa il schimb, etc.. Dar mie mi-e frica de inducere Ca de convins l-as convinge pe Doru, dar nu stiu..am asa, o retinere... Poate si pt ca de 9 luni am facut doar de 2 ori ...Cred ca mi-am pierdut total interesul..off, daca m-ar auzi Doru..

Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

altesa n-a mai intrat, inducerea e cu spor
asteptam impresii sau .. vesti!

in 34+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

girlssss daca reusiti sa va convingeti sotii la inducere chiar se merita a fost ca un masaj m-am relaxat total

Dupa am avut niste dureri pe sub burta vreo 10 minute iar acum sunt fresh in rest nimic .

Daca pana maine seara nu se intampla nimic o iau de capat

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina, stii ca nu esti singura care are mari probleme cu putza copilului, nu? Sper sa rezolve tati problema asta...
Jessamine, gandurile tale le am si eu zilnic.Deci...nici tu nu esti singura!
Matza, despre sangeratul gingiilor am tot vorbit...o patesc si eu la fiecare periaj...

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

danezza esti tare, tare, am ras cu pofta!

Va pup, intru dimineata, pana atunci sa fiti cuminti si sa aveti toate un somn linistit.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

http://www.sakura-center.ro/tehnica-de-alimentatie-la-san-alaptarea

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput