Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(48)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Iaura????Esti bine??Intra si vorbeste cum noi..de cate ori ai timp, simti nevoia!!Eu una-sunt alaturi de tine!!Si orice s-ar intampla:esti o mama buna, sa nu uiti niciodata!!

cand imi revin si eu un pic din semi -depresia post partum ,tu ma faci sa plang iar...iti multumesc ca esti alaturi de mine

mami de printesa ,flavia

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Iaura..dar nu ti-o urmareste un pediatru/medic familie.nu ai un cantar acasa.s-o cantaresti inaite de masa si dupa masa..sa vezi cam cat san papa mititica?

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

a fost dr ce familie la noi , a zis ca e viguroasa si totul e ok dar nu a adus si cantar...iar cantar nu am vrut sa iau tocmai ca sa nu ma stresez ..dar sunt mai ok acum..toate vin si trec ,eu nu pot sa cer si sa fac mai mult deci asta e,vedem ce-o fi ,nu e singura care o sa pape lapte praf,dar se adevereste zicala 'de ce ti-e frica nu scapi'

mami de printesa ,flavia

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biancabia

Multumesc mult fetelor petru urari!!!
Nu vom sarbatori azi deoarece maine seara vin nasii nostri de la Madrid, special pt ziua lui Alexis, asa ca am amanat-o pe sambata. nu voi face mare chef pt ca nu ma simt in forma. Sunt bine, insa contractiile astea nedureroase nu ma lasa deloc in pace
Iaura ce zici tu cu sanii am patit si eu. Iesea lapte putin pe bluza, insa dupa cateva guri se inmuiau si se goleau. Eu personal am mare incredere in laptele de formula. alexis a luat ff bine in greutate cu lapte praf si a avut si are o imunitate f buna. Deocamdata. Doamne ajuta sa nu se schimbe. Si de la spital am ajuns acasa cu 2470gr, deci mititel

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 33+

mersi bia ma bucur ca a mai fost cineva in situatia mea si ma intelege perfect...

mami de printesa ,flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

capitol nou

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169447

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

unde unde ca nu-l vazui??
scz lady dar ma intelegi...

mami de printesa ,flavia

Mergi la inceput