Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sara, felicitari pentru bebita, sa creasca mare, sa fie sanatoasa si cuminte!
Ghiulten , inca nu am plecat, va citesc dar nu am noutati, peste 1 ora am programare la doctor si astept sa vad ce spune iar plecarea e pe maine dimineata. Ieri am facut vreo 500 de km cu masina ca a trebuit sa rezolvam o multime de treburi, si nu am avut absolut nimic. Parca vad ca patesc si eu ca si Cristina.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 38+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Lexi...drum bun...si sper sa fie bine!Desi...ca sa fiu cinstita(ca asa-s io...si modesta)mi se pare cam periculos ce faci tu acum-sarcina e avansata, insa daca asta simti ca trebuie, te sustin din toata inima mea!

Matza...sa nu dispari iar!

Danezza-felicitari pentru grasunica

ALina_anto, de ce nu ti-a facut si eco ci doar control pe masa?

Adriana_buc, cum isi asteapta surioara Rebecca pe cea mica?Tu cum te mai simti?Cat a luat bebe in greutate?S-a angajat/intors?

Carina...ti-ai revenit din tristete?

Deci...va spun..fiti tari!!!Nu va pierdeti pe drum..greul de abia de acum incepe...dar ce e greu e si frumos, un copil e un copil..si prin asta am spus totul!

Iaura????Esti bine??Intra si vorbeste cum noi..de cate ori ai timp, simti nevoia!!Eu una-sunt alaturi de tine!!Si orice s-ar intampla:esti o mama buna, sa nu uiti niciodata!!

Altesaaaaaaa, ne pregatesti vreo surpriza?

Faith...sa ai intri pe la noi mai des, sa ne mai zici de tine/voi!Chiar, cu catelul ce faceti cand vei naste?Il tineti sau il trimiteti in tabara cateva luni?

Annisia???Tu...intri asa rar!

Mrg???

Migulet???

Dr.Rania???

Nicole1980??

Haideti la masa noastra..acum cat sunteti inca nenascute...ca apoi va fi liniste o perioada(cea de acomodare)

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Daca cineva are numarul Iaurei..nu ar strica s-o mai sunati, s-o imbarbatati..sa-i transmteti gandurile noastre bune..mi se pare mie..ori ba, dar cred c-o paste o mica depresie momentan!!

Alice...am vazut picioruse mici si roz.
Cum te simti?Ai laptic?Te-ai acomodat?Scumpa mica ce face?Cum se comporta?Mi-e asa de draga

Beatrix, voi cand iesiti din spital??Sven e ok??Tu?Mai poti, te odihnesti?

Tonirro..sper sa auzim de bine in curand si despre voi!Doamne ajuta!

Catiushor...si despre voi, la fel!Sper ca esti ok!!

Oare, Sophia_m...ce mai face?Sper ca e bine!

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Lexi, deocamdata e bine sa patesti ca si Cristina, adica sa nu te apuce pe drum, pe urma vedem noi... iti bagam motatele pentru inducere . Drum bun si ai grija de tine!
Georgi, banui ca daca e angajat nu se mai poate face cezariana, nu sunt sigura. Dar daca incep contractiile si ai dilatatie, se face cezariana fara probleme, mie mi-au facut la prima nastere.Nu mai stiu ce dilatatie aveam cind m-au bagat in cezariana, insa contractiile erau deja super dureroase si le aveam cam la 1 minut, pentru ca tin minte ca nu reuseau sa-mi faca rahia, din cauza contractiilor mele dese.Iar dr meu mi-a zis atunci ca daca m-ar lasa sa nasc natural intr-o ora- o ora jumate , as naste natural oricum. Deci... se poate si asa. Acum poate depinde si de medic.Dar oricum tu o sa te duci de cum debuteaza contractiile, nu o stai ca mine aproape 4 ore cu contractii, crezind ca ma doare stomacul .Daca nu-mi explicase nimeni cum e cu contractiile astea... . Hai sa va povestesc cum a decurs la mine totul. Ninsese foarte tare in ziua respectiva, si ptr ca eram singura, sotul era la o sedinta in strainatate, m-am gindit eu sa dau zapada la o parte ( de aia iti spun Altesa sa dai cu lopata prin curte ), ca daca cumva ma apuca nasterea si nu pot sa ies din curte. Copil prost si nestiutor, mi-am facut-o cu mina mea, cred ca asta a si declansat nasterea.Pe la 7-8 seara am obsevat o mica pata de singe, nu m-am alarmat foarte tare, dar am zis totusi sa merg pina la spital, am facut dus si l-am sunat pe finul nostru sa vina sa ma duca la spital.M-a vazut dr meu, si mi-a zis sa ma duc acasa sa mai stau linistita vreo 2 saptamani in pat, fara sa fac nici un fel de efort, aveam vreo 37de saptamani, cu toate ca o asistenta mai batrina de acolo mi-a zis la plecare ca ne vedem mai tarziu . Norocul meu a fost ca soacra-mea nu m-a lasat sa plec acasa, noi stam la vreo 5 km in afara orasului, si a insistat sa ramin la ea pina se intoarce al meu acasa. Saraca s-a culcat, iar la mine in jur de ora 10 au inceput contractiile, si am stat asa pina la ora 2 noaptea, fiindu-mi jena sa o trezesc pe saraca femeie pentru durerea mea de burta . Pe la 2 , cind deja imi dadeau lacrimile de durere, am sculat-o si am plecat la spital.La 3_50 a venit si motata pe lume. Asa ca ...nu stati ca mine , mai aveam putin si nasteam in pat.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:

citat mesaj Iaura21

accept cu placere orice sfat ...ideea e ca nu prea e lapte si de aceea ii dau completare ,ca a scazut si destul de multicel ...iar teoria care spune ca orice mama poate sa alapteze eficient,cade din start,din pacate ...dar eu insist iar daca e sa nu pot alapta sau sa peird laptele ,asta e...nu pot cere mai mult ca deja am primit totul ,zic eu.

mami de printesa ,flavia

Intrebare:cum de ti-ai dat seama ca nu ai lapte si trebuie completare?

Copilul cu cat suge mai des..cu atat productia se mareste si niciodata nu vei scoate tu lapte la muls cat iti suge copilul!

Curaj...si lasa laaptele praf, daca ai san, daca nu lasi pitica sa suga si ii dai completare....pai atunci normal ca productia scade si ea se invata ca de la biberon suge mai usor si iti va refuza sanul!

E greu, Iaura...dar ai speranta...e doar la inceput greu, trebuie sa lupti chiar daca nu te simti in stare!Mai tarziu iti vei multumi!

35+
Citat:

pai ea deja primea l. praf cat eu nu aveam inca san,si asa s-a creat cercul vicios...dar eu insist cu sanul,suge ceva dar nu se satura ,imi dau seama de asta,din experienta cu alti bebici cu care lucrez...si mi-s moi sanii de numa,chiar daca ma trezesc cu pijamaua patata ...plus ca amai am un pitic pe creier sa nu scada prea mult in greutate si sa se deshidrateze si sa ma interneze apoi...no tre sa am si eu ceva ,nu?

mami de printesa ,flavia

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kraluca

buna tuturor si "la multi ani!"
bun venit bulgarasilor de 2012 si felicitari pentru mami Sara si Cati! sa aveti o recuperare usoara si laptic pentru bulgarasi
altesa - ai grija ca ultimul capitol a tinut doar 2 zile, asa ca incearca cu inducerea, daca nu vrei reclamatie la OPC. a fost foarte tare faza cu cafeaua la 12 noaptea... eu sunt racita si am tusit toata noaptea trecuta. probabil ca nici bebelul nu prea a dormit din cauza mea si imi faceam si eu griji ca nu prea mai misca. oricum baietii sunt mai lenesi si se lasa asteptati
iaura, alice - ma bucur ca mai gasiti timp si pentru noi si ne tineti la curent! iaura, deabia in a 3-a zi ai reusit sa-l vezi pe bebe? eu am citi ca reflexul de supt la bebei este mai puternic in primele 2 ore de la nastere... dupa aia se mai tempereaza, iar fara supt nu se creaza laptic - din aceasta cauza este mai greu la cezariana cu laptele
mady - spuneai la un moment dat ca ai luat ultimul ovul de utrogestan; mie dr mi-a spus ca dupa 32 sapt nu mai are niciun efect si degeaba iau. despre cola, ce sa spun... mai fur din cand in cand cate un paharel (mi-am luat si vitaminele cu un pahar de cola ) si sotul ma cearta, ca nu este bun pt bebe...
jassemine - ai un talent deosebit in a povesti. mi-a placut la nebunie faza cu inamicul, insa la faza cu soacra m-am enervat rau (si sunt doar o straina)
intreba cineva de pediatru... si eu sunt curioasa cum se face? ce trebuie facut dupa ce e adus bebe acasa? vine dr de fam sa vada bebe? mergem noi la cabinet? se alege un pediatru?
edit: 34+
33+

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, elevit, femibion 2, cetebe, magne B6

raluca de aceea imi era si mie teama de cezariana,pt. alaptat si contactul ce bebele ...in rest totul a fost si este mai mult decat ma asteptam dupa o operatie.
la dr. de familie a fost sotul cu fisa de externare a 3 a zi( ca erau sarbatorile) iar dupa inca 1 zi sau 2 vine el acasa sa consulte bebele.

mami de printesa ,flavia

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Iaura , iti tin pumnii, o sa vezi ca o sa fie bine pina la urma, inceputul e mai greu. Sa ne mai pui poze cu printesa cind mai ai timp .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

cine vrea trusa peridurala, se gaseste la Bazar cu 100 lei!
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=34998

35+
Citat:

Mergi la inceput

Iaura..dar nu ti-o urmareste un pediatru/medic familie.nu ai un cantar acasa.s-o cantaresti inaite de masa si dupa masa..sa vezi cam cat san papa mititica?

35+
Citat:

Mergi la inceput

Ghiulten..ce poveste...ca-n povesti!Ayla..ai o mamica super.

Acu' ca nu ai zapada..ce vrei sa incerci?

35+
Citat:

Mergi la inceput