LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (159)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Miere, ce bine te inteleg cu dormitul

Selene, eu cred ca asa sunt toti copiii de 3 ani sanatosi si fericiti, cu multa energie si atasati de mame. Asa ca metoda pe care eu o aplic este multa dragoste! Ehhheee, si eu am dormit si dorm pe o margine de pat, si in sarcina cu burta pe langa pat...dar nu pot sa ma supa ca ma iubeste copilul si se simte in siguranta lipit de mine!

Naty, sanatate multa Nadiutei! Sigur e totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

De asemenea, si cu somnul de la amiaza avem probleme, in sensul ca nu il percepe ca necesar - "dar de ce sa ma culc?" Plus ca vrea sa adoarma cu ochii in TV.

I-am explicat de "n" ori de ce este bine sa doarma putin la pranz si tot avem discutii. Tot ne incontram, tot se mai culca si certata, cu mine ridicand tonul.

Rezultatul nesomnului la amiaza se vede - este irascibila, maraita, nu-i convine nimic, ba mai si are ochii cu niste cearcane vinetii, de zici c-a pocnit-o careva.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

La mine, din cauza surplusului de greutate (77,600 la 1,63), problemele osoase (coloana, picioare) s-au agravat.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Iar Daria, asa cum am scris la subiectul de la Parinti, a mostenit o parte din aceste probleme (sunt sigura ca le poate mosteni si pe celelalte) - are piciorusele in X, am stiut ca va avea piciorusele deformate inca de cand am vrut sa o am, la nastere au vazut si altii ca am avut dreptate.

Ea ar trebui dusa la kinetoterapie.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Mare problema cu somnul...Ale doarme la pranz, insa adoarme f taziu noaptea, pe la 11-12. Si tot cu ochii in TV.

Acum am declarat ca s-a stricat si tv-ul si dvd player-ul. Raspunsul copilei a fost sa il aduc pe nenea Sandu ca sa il repare.

Ce frumos e cu 3 copii...Mai vreau si eu vreo "2 burti".

Va rog sa nu mai ziceti de greutate ca ma ia depresia. In cazul meu, culmea rusinii, fata care imi face masaj mi-a atras atentia ca "am mai pus pe ici pe colo". Adica...m-am destrabalat destul, e timpul si de regim...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Iar Daria, asa cum am scris la subiectul de la Parinti, a mostenit o parte din aceste probleme (sunt sigura ca le poate mosteni si pe celelalte) - are piciorusele in X, am stiut ca va avea piciorusele deformate inca de cand am vrut sa o am, la nastere au vazut si altii ca am avut dreptate.

Ea ar trebui dusa la kinetoterapie.

Lucrusoare de vanzare...

Selene, kinetoterapia face minuni, nu numai ca ajuta la corectarea unor defecte fizice, dar contribuie si la dezvoltarea generala a copilului. Pana la 2 ani Ale a facut, cu unele intreruperi, sedinte de kinetoterapie (masaj ii ziceam noi) de 2 ori pe saptamana pentru picioruse si pentru ca mergea cu laba piciorului in interior.

Deci, go for it!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

bee da, Nadia a avut o viroza urata, a tinut-o trei saptamani si a luat muuult medicamente fiindca s-a suprapus peste tratamentul pentru burtica. Mi-a zis si ecografistul ca asta poate fi cauza. Dar, na, sti cum e, tot iti faci griji.

Multumesc tuturor pentru sustinere.

miere ce frumoooossss, filmuletul cu bb3. Imi plac mult familiile cu mai multi copii si, sincer, daca as mai putea, as face si eu inca unul.

Cu dormitul ... eu dorm asa de 7 ani! Sa nu credeti ca cei mai mari dorm mai linistit Spre exemplu, azi noapte, a fost o noapte linistita adica: a vorbit in somn doar de 2 ori, a cazut peste mine doar o data (patul meu se trage de sub patul ei si e putintel mai jos, asa ca mereu imi cade in spate), a cerut apa doar o data, s-a izbit cu putere de tablie de 2 ori. Desigur, nu toate odata. Deci eu m-am trezit de 6 ori peste noapte in conditiile in care ma trezesc la 6,30 (pentru ca e vacanta, de luni ma voi trezi la 5,45). Si asta a fost o noapte buna.

Mergi la inceput

bee, nu e de-ajuns sa vreau sa go for it, din pacate, ci mai tre' sa imi si permit. Mi s-a raspuns la subiectul acela ce si cum.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere vad ca vrei sa ii calci pe urme verisoarei tale Andreea care e o dulce si pe care o admir fff mult. Este o mama model si o femeie speciala. Ne-am gasit si noi sa ne imprietenim dupa 10 ani dupa ce am terminat facultatea, ca din facultate nu ne stiam decat de "salut".

Fetelor va rog din suflet sa ma ajutati cu urmatoarea petitie. Vrem sa rezolvam problema internarii in spital mama cu copilul. In Sibiu, mamele nu au voie sa se interneze cu copilul decat daca copilul e alaptat, are sub un an, si daca sunt locuri (doar 21). Exista si cateva rezerve unde te internezi contra cost tot daca e loc. Mi se pare inuman sa iti lasi copilul mic mic, bolnav singur in spital

http://www.petitieonline.ro/petitie/lasati_mamele_sa_se_interneze_in_spital_alaturi_de_copiii_lor_-p17298057.html

VA ROG DIN SUFLET SA DATRI MAI DEPARTE PETITIA, SI LA ALTE ODISEI SI LA ALTI PRIETENI. VA MULTUMESC PENTRU SPRIJIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hei, chiar am uitat sa te intreb daca o cunosti, vad ca da! Ma bucur mult ca se ia atitudine in privinta spitalului, eu m-am intristat tare cand mi-a spus ca nu au lasat-o nici macar sa-l viziteze pe Luca! Inuman, imi este imposibil sa-mi imaginez ce o fi in sufletul mamicilor!

Baby gator

Mergi la inceput