LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (159)
Raspunsuri - Pagina 18
Naty spune:
miere superb montajul!
Sunt cam suparata, am fost ieri cu fetele sa le fac eco abdominala (le doare burta) si Nadiei i-a iesit ficatul usor marit. Iar o luam cu analizele
Carmen_Marieta spune:
Miere si mie mi-a placu montajul.. sustin ceea ce a spus si crisspy sunteti o familie minunata!
Naty sper sa nu aiba nimic Nadia.. off te inteleg ca te-ai saturat de analize. multa sanatate tuturor.
Vreau sa va spun ca este a treia zi consecutiv in care domnisoara Elena face la olita ( nr 2) si tot ii repet "caca" iar ea zice tata, deja spune in afarea de mama, tata, tataie- apa( si o cere daca ii este sete) , aide (haide) papa, si o cheama "Na", nene, am(ham). Daca vede un catel in parc baga viteza sa ajunga sa puna mana pe el... si in fas e cam greu..
Stefan are o perioada in care vrea sa faca totul cu taica-su nu va spun cat pot fi de fericita...
In schimb dimineata am incercat sa-l invatam sa spuna corect lamaie( la-ma-ie) iar el pe la nu-l spune si apoi ne zice mamIie.. nu vrea sa coopereze nici cu noi ne spune ca nu poate... una din educatoare mi-a zis sa le dau cate 2 cuvinte pe saptamana pe care ele sa-l invete, tinand cont ca-si pterece mare parte din timp acolo.
Eu sunt cat un elefant de o saptamana tin regim, si vreau ca in timp sa ajung la greutatea dinaintea sarcinii cu Stefan 65 Kg macar daca nu 60.. sa vedem, cu mancarea ma abtin, sport nu prea am chef sa fac..
flowerbee spune:
Naty, a fost un moment in care si Ale a avut ficatul marit insa a fost ca urmare a unei larigite care s-a complicat si s-a transformat in pneumonie. Se pare ca era pe fond de boala si de la medicamentele luate.
Daca Nadia a fost racita recent si a luat tot felul de medicamente, in special antibiotice, antiinflamatorii de gen Nurofen si antitermice gen paracetamol, se poate ca ficatul sa fie marit. Se reface insa dupa o vreme. Ajuta f mult siropelul Liv 52. Oricum, analizele sunt utile si sper ca rezultatele sa fie bune.
Voi ati facut vaccinul anti hepatita A, Havrixul? Cica de la acest vaccin, pana la formarea imunitatii, pot aparea mici probleme la ficat.
Noi vrem sa facem acest vaccin, mai ales ca am intrat in colectivitate.
Carmen, ce fetita mare ai! Bravo pt olita! Spor la slabit!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
crisspy spune:
Of Naty, bafta la analize sa nu fie nimic
Mona nu stiu nici cat e de bine sa nu vrei sa mai mergi acasa - acu' sunt putin geloasa pe Miss, recunosc . Bravo Alexiei, o sa se obisnuiasca repede cu toate, inclusiv cazaturile. Razvi e plin de vanatai de la gradi - el oricum are magnet la astfel de faze.
Carmen felicitari pt no.2, bravo ei, o sa scape de pampers mai repede ca Razvi. Bafta la slabit
flowerbee spune:
Gata si ziua de vineri. Iata ca s-a incheiat si prima saptamana de gradi. Educatoarea mi-a scris ca Ale a fost f incantata de vizita la Muzeul Antipa, numai despre o caprita vazuta acolo vorbeste. A fost cuminte, a papat la micul dejun o felie de paine cu unt si miere si ceai, iar la pranz doar felul unu partial, adica a papat ciorbita si doar putin din perisoare. Nu s-a atins de felul doi, insa a mancat negresa. Per ansamblu, eu zic ca e bine.
Cred ca azi educatoarea si psiholoaga au avut o discutie cu ea si i-au explicat ce frumos e la gradi si cu copiii pt ca ne-a spus ca ii place cu copiii.
Seara, cand ne jucam, eu pun intrebari sporadice cu discutiile de la gradi si Ale imi mai pove una alta, ce le spune educatoarea, cum se comporta etc.
Sunt tare stresata...emotionata...
Doamne ajuta sa se acomodeze si sa prinda drag de loc.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Selene_Bunny spune:
Si noi avem probleme cu somnul.
Mai exact, eu am probleme cu somnul.
De cand i-am luat patutul nou, de care a fost (si este) incantata, in fiecare noapte, pe la 3-4, se trezeste si vine calare peste mine. Si asta de vreo 3 luni. Ma trezeste, clar. Si nu numai ca se trezeste si ma trezeste, dar se da jos si din patul meu, isi cara diverse jucarii de la ea la mine, le scapa pe jos, incepe sa se vaite - "vai, vai, iar am scapat-o", "vai, am scapat-o si pe asta", se suie la loc, nu-si gaseste locul, se foieste de ma tampeste, se dezveleste...
Noi nu incapem una langa cealalta, din motive de pat stricat, asa ca dormim de-a picioarelea. Chiar si asa, ma impinge pana in margine, se invarte, se suceste, se cracaneaza, de eu ma trezesc anchilozata, nu o data se suie peste mine si doarme pe picioarele mele, de-mi amortesc...
Pana azi, am suportat, dar azi am fost un pachet de nervi, numai am bufnit si am urlat, nimic nu m-a multumit...
Si ea n-are deloc rabdare sa fie atenta la un singur lucru odata...'
Ai vostri au?
De exemplu, cand mananca, asta e problema noastra, n-are stare deloc, ia o gura, incepe sa tzopaie prin camera, mai ia o gura, mai sare ca iepurele...
Ma tampeeesteee!
O pun pe scaun, plange ca ii trebuie Kitty sau paturica. Daca nu le are, isi framanta mainile sau picioarele, ceva in plus fatza de a manca tre' sa faca. Ba sare de la masa sa mangaie pisica, ba cere apa, ba suc... Ba uita sa mestece, efectiv, sta cu mancarea in gura si fuge prin casa... Ba mesteca de 20 de ori si nu inghite...
Am trecut la disciplina, ca de vorba buna si explicatii mi s-a luat, dar se lasa cu plansete...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
crisspy spune:
Selene, Razvi face la fel...cu mentiunea ca el nu are un pat al lui, doarme cu mine si nu se trezeste peste noapte. Dar de foieli si dormit de-a curmezisul patului am si eu parte.
La masa e la fel ca Daria, de fapt nici nu prea sta la masa cu noi
La ce disciplina ai recurs?
miereamara spune:
Carmen felicitari pentru vorbareata Elena!
si eu trebuie sa ma apuc de sport si dieta, am 77 de kg:))
Multumesc pentru aprecieri, peste vreo 3 ani o sa va pun montajul cu cel de al treilea bebe si gata, dupa trei ne oprim:)), daca ar fi dupa mine as mai face repede acum unul dar nu vrea sotul.
Selene sa vii sa dormi in patul nostru, cu unu care te trage de tzatza toata noaptea si unul care te inghionteste in partea cealalta:)) Acum i-am comandat pat mare - twin - lui aidan, sa vedem daca se muta, el a zis ca da, dar cu mami dupa el:))
Baby gator
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Selene sa vii sa dormi in patul nostru, cu unu care te trage de tzatza toata noaptea si unul care te inghionteste in partea cealalta:)) Acum i-am comandat pat mare - twin - lui aidan, sa vedem daca se muta, el a zis ca da, dar cu mami dupa el:)) |
Poti sa-i iei si king size ca tot cu mami o sa vrea
Bafta la bb3
Selene_Bunny spune:
crisspy, dupa cum ii spuneam si lui Ledi, am stabilit niste resolutions pentru anul asta.
Una dintre ele este sa incercam sa ne tinem toti 3 de un program echilibrat, ca, pana acum, nu a fost asa, si rezultatele se vad - un copil incapatanat in sensul rau, care spune NU la orice - e ora de masa, nu, e ora de culcare, nu, ridica-ti pantalonii, ca poti si singura, nu, strange jucariile, nu, lasa cutitul din mana, nu, nu striga, nu, nu bubui, nu.
Ei, daca e "fetita care l-a luat pe NU in brate", imi permit si eu sa spun NU cand e vorba de nu stiu cate desene, de cumparat o jucarie noua...
Vreau sa ii schimb perceptia asta - mami si tati sa faca ce le spun eu sa faca, dar eu, cand ei ma roaga sa fac ceva, sa spun NU.
A, si la mine am de schimbat unele chestii, cum ar fi sa nu mai injur, ca ma ia gura pe dinainte, m-a auzit Daria injurand la telefon si s-a dus la buna-sa si i-a zis o pi**a ma-sii.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...