Ce gatim azi (87)
Raspunsuri - Pagina 8
SuperMami_1 spune:
mancarica de spanac
mamaliga cu branza si smantama si omleta cu carnaciori prajiti
Miha, mamica fericita de Rares si 29+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
J G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Cum se face tarta asta ? Suna bine ... |
Buflea, am facut azi iar www.prin-casa.ro/?p=1865" target="_blank">Tarta cu branza de capra si legume caramelizate
Fasole batuta cu salata de varza murata (i-a iesit anul asta maica-mii o varza murata de mananci si plangi)
Snitel cu cartofi prajiti pt Carla virusata si mofturoasa.
kariguld spune:
azi, deja mancate, rulouri de curcan umplute cu legume si sos de basilikum, plus salata verde
ptr cina cred ca fac tarta "marca J G" . sau maine, sa vad daca ma toate ingredientele
aseara am facut Mangomisu dar am pus majoritar piersica din compot. cu mango doar am ornat, mango din compot. ca fructa e scumpa, 3 euro o bucata.
J G spune:
Kari, vroiam sa te intreb la subiectul cu cheesecake, dar merge si aici.
Am mancat in Germania o prajitura buuuuna de tot, ii zicea ceva cu quark si fructe, avea un blat subtire, stratul de branza amestecat cu bucati mici de mandarine, apoi visine, apoi crumbs deasupra, pudrat cu zahar. Ma descurc cu aluaturile insa as vrea o reteta corecta pentru stratul de branza. Parea a fi o prajitura clasica, sper sa ai o reteta
Mi-a ramas la suflet prajitura si brutaria aceea - Bastian's ii zicea. Cand imi aduc aminte de painea de acolo...
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J G Kari, vroiam sa te intreb la subiectul cu cheesecake, dar merge si aici. Am mancat in Germania o prajitura buuuuna de tot, ii zicea ceva cu quark si fructe, avea un blat subtire, stratul de branza amestecat cu bucati mici de mandarine, apoi visine, apoi crumbs deasupra, pudrat cu zahar. Ma descurc cu aluaturile insa as vrea o reteta corecta pentru stratul de branza. Parea a fi o prajitura clasica, sper sa ai o reteta Mi-a ramas la suflet prajitura si brutaria aceea - Bastian's ii zicea. Cand imi aduc aminte de painea de acolo... J si Carla (05.02.2006) www.prin-casa.ro/" target="_blank">Culinare |
promit ca-ti caut maine o reteta.
J G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
promit ca-ti caut maine o reteta. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Sarumana
ali762000 spune:
Sambata: papricas de pui cu mamaliga
Duminica: Supa de pui
Cartofi cu carne si muraturi
Azi: Ciorba de cartofi cu chisca
ingridnen spune:
Ieri:
Supa de fasole uscata
Spaghete cu carne si sos
Mazare
Piept de pui la gratar
Si am primit si ceva sarmale de la soacra-mea... deci am scapat de bucatareala pe urmatoarele zile
Ingrid si Cristi 8 ani