Ce gatim azi (87)
Raspunsuri - Pagina 4
Anda08 spune:
astazi ne vom bucura de un pastrav cu mamaliguta
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
valentinag spune:
Anda, mi-ai facut pofta!
Eu azi snitele, ciuperci si dovlecei la gratar cu mujdei si ciorba de legume.
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
P&ANA spune:
Supa de linte rosie
musaca de cartofi cu muraturi
prajitura turnata (cu mere) - a postat kariguld() reteta odata si e bestiala
Letitia1 spune:
Fetelor spuneti-mi si mie cum faceti friptura de porc la cuptor ca sa nu iasa tare? Am facut de anul nou si am taiat-o cu dalta si ciocanul. Multumesc.
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Letitia1 Fetelor spuneti-mi si mie cum faceti friptura de porc la cuptor ca sa nu iasa tare? Am facut de anul nou si am taiat-o cu dalta si ciocanul. Multumesc. |
poate ai lasat-o prea mult!
eu o fac absolut banal: folosesc un vas de yena cu capac, pun acrnea, pun apa cam jumate, condimente si acopar. e gata cand intra furculita usor. ca sa fie rumena scot capacul, ung cu ceva boia de ardei si mai las la cuptor 5-10 min
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Letitia1 Fetelor spuneti-mi si mie cum faceti friptura de porc la cuptor ca sa nu iasa tare? Am facut de anul nou si am taiat-o cu dalta si ciocanul. Multumesc. |
si eu pun intr-un vas de iena carnita, pun peste ea putin ulei, apa cam un spert in vas, mirodenii..si o bag la cuptor..iese destul de buna si frageda