Ce gatim azi (87)
Raspunsuri - Pagina 14
ali762000 spune:
Ank999 imi aduci aminte de copilarie ...carne si carnat din oala mai mancam numai la bunica de fapt ea o tinea intr-un bidon (oala) de tabla. Vai ce mai papam asa cum era nu mai asteptam sa mai gateasca cu ea ceva.
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 Ank999 imi aduci aminte de copilarie ...carne si carnat din oala mai mancam numai la bunica de fapt ea o tinea intr-un bidon (oala) de tabla. Vai ce mai papam asa cum era nu mai asteptam sa mai gateasca cu ea ceva. ALI mama lui MIHAI |
Nu ii zicea garnita la recipientul ala de tabla? Vai, si-acu o vad, era de tabla emailata de culoare grena inchis. Ce pofta mi-ati facuuuut
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
ank999 spune:
Da garnita ii zice...
La munte carnea asta e traditionala, iar noi o punem pe mama mereu sa faca...greu e de gasit unde sa o afume
valentinag spune:
varza calita si carnati de casa prajiti.
Fetelor, daca va place, de ce nu va faceti carnita la untura? Nu e greu de facut si iti faci pofta, eu am garnitile pline, muschi, oase, costita si carnati! Neafumate, doar prajite! Sau cine nu vrea sa fie prajit poate sa friga la gratar carnea si apoi sa toarne untura fierbinte peste ea!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
SuperMami_1 spune:
creveti decorticati in sos de usturoi si lamaie
Miha, mamica fericita de Rares si 30+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
mina spune:
Ank999, stiu eu pe cineva pe langa Bucuresti care are afumatoare
Eu am gatit ciorba de frig afara: Ciorba de cartofi cu carnati de Plescoi si felu 2 o tocanita de ciuperci cu aripi de pui.
Desert negresa
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
ank999 spune:
AZI:lene mare.
Maine+poimaine: - tocanita de poec cu ciuperci, ciorba de fasole boabe cu afumatura si tort de mere
Mina suru,mana, da eu nu sunt din Bucuresti, da mama a dus carnea la afumat la tara la Dragoslavele. Anu' asta s-a rezolvat, aproape s-a manacat toata
teolinda spune:
ANCA
Pranz:- piept de pui inabusit si legume la steamer(broccoli, morcov, fasole pastai, baby porumb) cu dressing (lamaie, ulei de masline, sare, anason si tarhon de la congelator)
- Salata de fructe (pt copii)
CINA:- gulas de vita cu legume (preparat cat mai light)
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"