Ce gatim azi (87)
Raspunsuri - Pagina 11
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Urasc sa fac clatite. Prefer sa fac o prajitura la cuptor sau o budinca la cuptor decat sa imi pierd vremea prajind rand pe rand cate o clatita. Iti ia o ora intreaga si stai in fum si miros de prajit. Drept urmare, doar sotul se ocupa de clatite. Eu am gatit: Supa de pui Mancare de mazare cu carne de porc Prajitura cu nuci si cacao allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
nici mie nu-mi place sa fac clatite, sa stau in fum si la tigaie...si de aceea am ales pancakes...ca termin mai repede si sunt mai bune.
michelle
valentinag spune:
paste cu sos de rosii si ciuperci si o prajitura cu crema de vanilie si mac, pentru maine.
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ank999 spune:
Azi: cartofi la cuptor cu copanele si mujdei cu smanatna.
Maine: varza acra calita cu os afumat si salata de paste cu ton si porumb.
carmickey spune:
mazare cu pui
legume cu peste la cuptor
gogosi
carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian 13.09.1993
AnnaBaby spune:
musaca improvizata cu ce am avut prin casa, pulpa de curcan,ceapa, morcov, cartofi, ciuperci si cascaval
Ninia81 spune:
Ciorba de perisoare
Friptura de porc
Spanac scazut
Urmeaza sa fac si o praji, dar inca nu m-am decis pe care sa o fac.
ami_84 spune:
- ciorba de legume
- pilaf
- salata cu spanac, morcov si ceapa
- langosi cu branza de capra
- suc de morcov cu sfecla rosie (proaspat pt fetiteg)
eumada spune:
Supa cu galuste(gaina de tara)
Stroganoff
Icre
Salata de vinete cu maioneza
Rulada cu cascaval si parmezan(de la mama lui)
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
SoriLea spune:
Ciorba de perisoare (de curcan)
Sarmalute de pors
Gogosi
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois