Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***382***
Raspunsuri - Pagina 21
Ilinca_M. spune:
Io stiu de-alea japoneze. Am facut si de celelalte (care mie mi se par mai bune) o data, da' sub indrumarea lui maica-mea.
Alea japoneze daca vrei sa le faci, da search pe gugu "clatite japoneze" si acolo e retzeta
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Monnvas spune:
Anaan, io pun cam asa:
- o cana de faina
- 2 ooo
- un pic de ulei
- o cana de lapte
- vreo 2 linguri de zahar
Bazzzz cu mixerul, daca mi se pare prea groasa mai pun un pic de apa cu bulbuci sau de lapte si apoi in tigaie.
Mi se pare funny ca intrebi fiindca tocmai i-am pus pe arabi sa faca niste clatite virtuale (le-am dus o reteta sa vad daca pricep, suntem pe la lectiile cu mancare)
Is disponibila
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Eu am o multime de treaba, iar anul asta chiar mi-am propus sa fiu mai organizata, asa ca muncesc de zor (de 3 zile). |
Asa mi-am propus si eu! Sper sa-mi si iasa! In ultimele 3 luni am pierdut timpul cu gratie si ar cam fi cazul sa ma organizez... ca vine un an greu... Incep de luni!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
petrean spune:
La multi ani, si tot ce va doriti in noul an!
Noi am sfarsit anul..cu varicela..si l-am inceput..la fel:)))Mai avem 2 zile de carantina..si suntem in sfarsit free:)
Am luat ..de la Andruska..si am facut toti 4(eu, sot, gemeni)in a doua zi de Craciun. Copiii au avut forme super ok...Vladut a avut 15 bube doar..Caat ceva mai multe..insa noi am fost..la un pas de a chema de vreo 2 ori salvarea de durere.Dar...a trecut. Acum..astept cu "nerabdare"episodul cand vor face rujeola.oreion....sa vad ce mai iau si eu:(
denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Gianina, da, din ciolan de porc afumat, ca am citit ca ala ar fi materia prima Edit: pardon, picior de porc afumat |
Pardon! Neafumat!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
andiaroro spune:
39?5 a avut si la dr...Deocamdata avem doar faringita si sper sa ramana cu eticheta asta si sa ma maraie cat mai putin la noapte?
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Pardon! Neafumat! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Anaan spune:
citat din mesajul lui andiaroro 39?5 a avut si la dr...Deocamdata avem doar faringita si sper sa ramana cu eticheta asta si sa ma maraie cat mai putin la noapte? ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Anastasia, sa se faca bine!
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Aici recomand reteta lui Mada pt ca eu clatite asa bune nu am mai mancat de mult Asa ca astept si eu reteta www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Pai, doamba in cauza nu a sarit cu patentul, asa ca am prestat reteta monnvasiana si ma declar super multumita: le-am facut si le-am si mancat!Monn
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Tufete, ziceti-mi o reteta de clatite |
Aici recomand reteta lui Mada pt ca eu clatite asa bune nu am mai mancat de mult
Asa ca astept si eu reteta
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)