Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***382***
Raspunsuri - Pagina 19
AlexAndra_81 spune:
Bebe, sanatate multa Arianei si nervi tari tie, mie mi-e asa o groaza de bolile astea ale copilariei, toata lumea zice ca nu-i mare lucru, dar nu vrei sa fii in pielea copilului si sa te manance toate de sa nu mai poti si sa tot auzi nu te scarpina cat e ziua de lunga
Amalia
Gianina34 spune:
bebe- o ploaie de pupicuri sa treaca repede bubele
stiu cum e ca am experimentat la eu 6 luni ale ei si apoi ea si m-am convins ca nu-i adevarata vorba ca la copii e mai usor ca la adulti ca si a mea a fost toata plina de bube de ajunsesem sa o dat de la un capat la altul cu violet de gentiana ca nu mai avea loc liber (eu am scapat mai usor, doar pe ici pe colo)
subiectul racitura: eu pun in plus si o bucata de ardei/gogo la fiert
daca se adauga apa pe parcurs nu mai iese limpede "chestia", altfel e usor matuita
usturoiul nu il fierb niciodata ca dupa 1-2 zile se schimba rau gustul "preparatului"
il adaug dupa ce iau de pe foc si se raceste putin (cateodata si in combinatie cu gelatina, cand e cazul)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 7 luni
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 cura de slabire : de LUNI e musai sa ma apus si eu pana atunci insa ma sacrific in fiecare seara sa ... fac lumina in frigider nu am avut curajul sa ma cantaresc dar okiometric , e cam jale deci, draga bianca: stiu ca luni voi manca branza si iaurt dar marti, ce? ca am uitat miercuri cred ca-i ziua cu pizza iar joi fructele, asa-i? |
Si eu m-am apucat de miercuri... dar nu am terminat ziua... Nu-sh cum sa fac sa fiu cuminte. Sper ca hainutele care mi-au sosit astazi si pe care le comandasem dinainte de Craciun (asa ca acum imi vin fixe-fixe. Prea fixe! ) sa fie o buna motivatie.
Da' io nu ma bag la dieta asta... o am pe-a mea!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Gianina34 spune:
eu am o veste buna: nu mai incep slabitul de luni, s-a amanat pe marti
luni mai am de sarbatorit ceva ioani
acum ma lupt cu toate dulciurile care le mai am prin birou
avem 2 anisori si 7 luni
Gianina34 spune:
pisigriule: sa faci bine sa stai cuminte si sa mananci ce ti-a spus dr ca nu de alta dar "agitatele" noastre abia de pe 15 in colo isi pot face aparitia pe aici - e vorba despre agitatele din morcovul gigelicai -
avem 2 anisori si 7 luni
Bianca2503 spune:
Io ma aflu intr-un proces de slabire pentru ca de vreo 3 zile nu mai apuc sa mananc ziua.
abia pe la 16.00 servesc prima masa- care e disociata:)).
Asa am dat jos un kil...Mi s-a subtiat sunca de pe burta:))
Floric spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Salutare! Floric, eu zic sa-ti tratezi "batranetele" cu fo doo Claritine, nu matale fusesi cu cortizonul in vena cu soc anafilactic? http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Da, eu sunt SImply. Mai, oameni, voi ma lasati cu gurile cascate, ce memorie aveti. Eu nu retin decat ultimele voastre aventuri, bune, rele indiferent. Dar sa tii minte asa detalii...Chiar esti tare. Bravo tie si memoriei tale. Stimuleaza cat poti memoria ca tare e bine sa retii detalii.
Acu, revin si zic ca nu cred ca are treaba umflatul meu de acum cu socul de acu 3 ani. Crezi? Am descoperit un leac si am baut ceai de patrunjel. Se vede rezultat dar trebuie sa continui. Am lasat si inelele de la maini ca poate si alea deranjau. Per total, eu m-am ingrasat ca o scroafa. Iar am ajuns de unde am plecat acum un an. Si iar ma apuc de ce m-am apucat acum un an. Sper sa ma tina.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Anaan, am aflat reteta, coincide cu a fetelor asa ca spor la treaba !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
simonapro spune:
Buna!
Eu sunt in deplasare cu munca cateva zile si a trecut Dodo pe la mine, am stat putin de vorba, tare rau imi pare ca nu reusim sa ne vedem mai des. Si spuneam amandoua cat de mult ne dorim sa facem o intalnire la noi la mare in vara care vine. Asa ca Novus nu te mai iertam daca nu organizezi ceva si aici pe meleagurile noastre
Insanatosire grabnica bolnaviorilor
Novus: nu poate Pisi al tau sa-l convinga si pe al meu sot sa se apuce de dieta, ca eu tot il bat la cap, dar tot amana
Succes fetelor cu dieta!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
citat din mesajul lui Floric Per total, eu m-am ingrasat ca o scroafa. |
A propos de comparatia ta, aveam un prieten care asa isi alinta iubita, imi venea mie sa-i pleznesc doua peste gura ca mie sincer nu-mi place deloc cuvantul asta
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)