Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 18
Raspunsuri - Pagina 20
happylica spune:
Dara, dar medicul tau ce spune???
amy, uite www.ideipentruacasa.ro/sales/produse" target="_blank">aici reduceri
in
monna3 spune:
Amy nu cred ca gasesti mare lucru pe site-ul celor de la Ikea, in magazin au mai multe chestii.
Dara dar n-ai vb cu dr?
Monica, fericita 29+ cu Cezar-Andrei
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Noi am fost la doctor la 3...si de atunci tot prin oras am umblat...
Am aruncat si eu 1 ochi la carrefour dar am cautat doar pt Andra... si am fost dezamagita ca n-am gasit mai nimik la marimea ei...ori prea mici ori fff mari....si am uitat sa ma mai uit si pt bb ca era asa aglomerat.... ma mai duc si maine...
Am fost si la un film si ne-am relaxat...si am vazut ca sunt reduceri la Fox dar n-am apucat sa vad ce au...tot maine...
La doctor... toate bune si frumoase pana la intrebarea "s-a intors?" si raspunsul...NU... deci sunt oarecum stresata...dar mai are timp sa se intoarca...si nici Andra nu s-a intors devreme. Astept rezultatul la FCB si abia peste 4 saptamani mai merg la dr si in functie de pozitia micutei discutam cum nastem.
Tre sa recunosc ca si eu si la prima si la a doua sarcina am fost oarecum stresata pana la 28 sapt...dupa m-am relaxat stiind ca dak cumva se declanseaza nasterea copilul are sanse... Dupa discutia de azi cu dr sunt linistita si convinsa ca in urmatoarele 4 saptamani nu nasc.. ba mai mult daca pana acum ma gandeam ca o sa nasc pana in 40 sapt... acu nu mai sunt asa convinsa.
Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata
Ana_30 spune:
Seara buna, fetele, ajung si eu mai pe seara sa scriu, ca in timpul zilei sunt mai ocupata; voi merge la servici din pacate pana la inceputul lui martie, sper sa rezist. Deja e greu cu mersul pe jos (20min dus, 25min intors, la deal). Dar aici nu exista prenatal, daca mi-as lua de-acum concediu, ar insemna mai putin timp petrecut cu pisicuta. Aici e maximum un an. Eu mai am dureri in jurul uterului din cand in cand, mai ales dupa ce fac o pauza de mers de mai multe zile. Ma simt tot mai grea si parca ruginita intr-un fel la mijloc.
Cu BH, eu cred ca la mine au inceput demult, de prin saptamana a 13-a sau a 14-a, ca simteam cateodata o parte a uterului mai tare, ca stiu ca ma intrebam daca o fi simetric uterul meu.
Azi am cumparat si niste hainute pt. puiut si am luat foarte multe de gen sleepsuit, cu care il imbraci cu totul, incluzand si labele picioruselor. Sora mea (care are un copilas de aproape 3 ani) mi-a zis ca astea ar fi cele mai practice si pentru dormit, dar si pentru afara, se imbraca repede si nu te ma chinui cu pantalonasi, bluzita, ciorapei. Binenteles, ca am luat si alte lucrusoare, dar asta a fost baza.
Monna, Ronina, cu cosuletul lui Moise, stiu ca nu va fi folosit mult (4, 6 luni numai), dar cred ca imi va fi mai usor la inceput pana ma dezmeticesc; mai pot sa-l mut si dintr-o camera in alta. Va veni mama sa ma ajute primele 3 luni si ma gandesc ca daca voi fi foarte obosita si nu mai rezist, pot sa duc bebelusa in camera ei peste noapte, ca sa mai recuperez forte.
Dana, da am vazut ca avem aceeasi UM, sa vedem daca si bebeii nostri vor voi sa vina in acelasi timp!!
Haydee, pai de la tine m-am inspirat si eu cu intratul pe forum, ca ma gandeam ca e prea tarziu sa mai intru si eu!
In legatura cu viabilitatea bebelusilor, in Anglia, incearca sa-i resusciteze de la 24 de saptamani; stiu ca si pentru mine a fost un punct important cand am trecut de 24 sapt. Dar pe de-o parte, ma gandesc la cate probleme sunt chiar daca supravietuiesc unei nasteri atat de premature, incat ma intreb uneori daca nu e mai bine sa lasam natura sa-si urmeze cursul...Stiu ca suna dur, dar decat o viata intreaga de chin!
Dar mai bine sa fim cat mai optimisti si sa nu ne gandim prea mult la lucruri din astea, dupa cum bine ziceati.