Doarme mai mult cu bona!

Doarme mai mult cu bona! | Autor: ioana_gl

Link direct la acest mesaj

Salut!
De curand am lasat copilul co o bona. Femeie Ok la prima vedere, in perioada de proba a fost OK, ne-a recomandat-o cineva .. etc.
Insa am o nedumerire: cand suntem noi acasa (in WE sau zile libere) copilul doarme in jur de 2 ore. Cand este cu bona doarme 3 ore si il scoala ea, ceea m-i se pare cam anormal. Ce test pot face daca ii da ceva calmante (urina/caca)? Am instalata o camera in camera unde doarme si de aici stiu programul.

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Buna,

Ma gandesc ca atunci cand sunteti acasa paote doarme mai putin pentru ca vrea sa petreaca mai mult timp cu voi.
Dar strict on topic: nu stiu unde ai putea depista eventualele somnifere. Cred ca se poate din urina la un laborator. Intreaba la un laborator de analize medicale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tonia Antonia

Ma gandesc ca atunci cand sunteti acasa paote doarme mai putin pentru ca vrea sa petreaca mai mult timp cu voi.

La noi asta e explicatia si asa a fost mereu. La bona doarme mai mult, fie ca e la noi acasa, fie la ea acasa. In nici un caz nu-i vorba de somnifer.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

cumva doarme si bona cu el? in general copii dorm mai mult daca nu sunt singuri in pat
copilul poate fi fericit ca este cu voi acasa si de aici se schimba starea lui
oricum pt linistea ta intreaba la un laborator dar diferenta este mult prea mica , doar 1 ora , daca era vb de somnifere ar fi foat o diferenta mare ...zic si eu

-------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

la mine se intampla chestia la gradinita, la ora 1 fuge repede spre pat sa nu ii ia cineva locul si adoarm imediat, acasa cu chiu cu vai cu mii de nervi adoarme pe la 2.30 pana pe la 4...si eu ma intrebam daca nu cumva ii pune ceva in mancare dar vad ca altii misca asa ca nu stiu care este explicatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

la noi, copilul cel mic doarme mai mult cu sotul, uneori depaseste 3 ore si jumatate in timpul zilei. nici nu vreau sa spun ca atunci cand dorm impreuna noaptea, dimineata incepe la...10,30 .
cu mine doarme mai putin, cam 2 ore ziua si dimineata se trezeste la 8,30...
eu presupun ca e kestie de cum doarme/se misca fiecare din noi. eu sunt mai zgomotoasa, presupun.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

1. Intereseaza-te la un laborator unde fac Teste pentru depistarea consumului de substante interzise prin URINA -unul prin care se depisteaza prezenta urmatoarelor substante:

Benzodiazepina
Barbiturice
Antidepresive Triciclice

Stiam ca la Sp. Victor Babes de ex se fac. Dar desigur ca mai sunt si alte locuri.

2. Cum au zis si fetele mai sus, o alta explicatie, care mie mi se pare chiar f. plauzibila e ca doarme mai mult fiindca cu bona posibil sa se plictiseasca... Si mie mi s-ar parea ok asa, probabil bona nu e o fire agitata, nervoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_gl spune:

Am intrebat la cateva clinici care fac diverse analize si mi-au zis ca nu fac. cred ca suntem prea suspiciosi .
asa e, cat doarme, bona nu misca un beget. noi mai trebaluim prin casa.
In rest este destul de activ. ori este o farmacista buna de dozeaza asa de bine, ori asa doarme el :)

multumesc!

Mergi la inceput