buna sunt adryana mamica de baietel de 2 anisori
de o zi am vazut la baietel o scurgere cremoasa alba pe putulica
at mai inatlnit asa ceva
el a luat antibiotc o saptamana inainte pentru o infectie la manuta a fost operat si a facut putina infectie
sa fie oare de la antibiotic sau e ceva mai grav
am sa urmaresc si maiine sa vad daca persista si voi mereg cu el la dr
multumesc
E decalotat? Daca nu e posibil sa fie o balanita. Oricum mai mult de o infectie urinara nu pare, o sa-ti spuna pediatrul.
nu nu e decalotat..am sa merg maiine cu el la dr dar nu as vrea sa ii mai dea iarasi antibiotic..of of...multumesc de raspuns
buna andreutza..am avut si eu o problema asemanatoare cu baiatul meu la aprox 2 anisori..e pos sa fie ori branzica adica scurgere albicioasa normala..care intretine umezeala penisului si curata totodata zona..si atunci nu ai de ce sa te sperii dar poate fi si o candida in urma tratamentului cu antibiotic..indiferent la ce medic mergi pediatru sau chirurg sa nu accepti sa ti-l decaloteze fortat doar cat merge..si apoi neaparat o proba din acea secretie..eu am mers la medic pediatru care mi-a rec antibiotic local(se decalota f bine) si mai rau a facut, apoi am ajuns la chirurg care mi-a zis ca e o scurgere perfect normala si sa ii fac spalaturi zilnice cu ceai de musetel si de nalba ptr a ajuta procesul..dar depinde daca se decaloteaza..daca e prezenta roseata etc..atunci e posibil sa fie balanita..al meu a avut balanopostita..