Pantaloni scurti sequin

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

E eleganta Kate, dar mie mi se pare asa, usor terna, plictisitoare... Adica sunt alegeri vestimentare cu care mergi la sigur, nu-ti asumi riscuri, dar nici esti foarte creativa. Pe de alta parte presupun ca asta e eticheta, si e asumata. Oricum e tanara, nu cred ca la varsta ei se poate spune ca nu mai poate purta nu-stiu-ce pentru ca nu mai are varsta.

Cat despre palarii, mie imi plac si cele mai fistichii, dar aici risti sa fii alergat cu furci si topoare si anatemizat daca esti prea "ciudat" si nu te incadrez in norma. Asa ca port o fedora neagra acum ca e iarna, si vara palarii stil panama, de paie. Cateodata pun bentite fistichii, spre disperarea prietenului (el e foarte conservator la haine, dar stie ca oricum daca-mi place ceva nu are cum sa ma convinga sa nu port lucrul ala ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Salcia, super ca ai stilul tau, cred ca te imbraci frumos. Palariile mai fistichii sunt nemaipomenite cu personalitatea potrivita!
Imi plac oamenii care indraznesc sa iasa din norma, sa aiba un stil deosebit...

Stii ce se spune, sunt oameni care urmeaza moda, si sunt si cei care o creeaza...

Mergi la inceput