Amethyst, un parfum pentru tine - concurs
dragelor,
de la prietenii nostri de la magazinul Tarafashion.ro / am aflat ca tocmai au lansat un parfum special si unic: AMETHYST
www.desprecopii.com/Images/Upload/tara7.jpg" border="0">
Parfumul se înscrie în categoria floral-fructat. Senzatia initiala este una delicata, de prospetime. Buchetul floral al parfumului începe cu o nota de liliac completata de aroma proaspata a frunzelor de lamai si delicatetea petalelor de trandafiri. Parfumul captiveaza de la început prin aceasta combinatie florala cu accente subtile, fructate, asociate cu note puternice de mosc si cedru.
SI ca sa sa sarbatorim alaturi de ei, avem si un concurs fulger -
Spuneti ce simbolizeaza parfumul AMETHYST si puteti castiga APA DE PARFUM – VAPORISATEUR – 50 ML, Amethyst/ (cititi www.desprecopii.com/NewsItem-id-1881.htm" target="_blank">aici)
Premiile sunt 3 la numar iar castigatorii vor fi trasi la sorti din cei care raspund la acest topic pana pe 15 ianuarie. Castigatorii ii anuntam pe 16 ianuarie,
succes
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
mikaeela spune:
AMETHYST simbolizeaza eternul feminin, miracolul iubirii.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
abramburika spune:
in al 9-lea cer ...
diannaalex spune:
Parfumul simbolizeaza eternul feminin, miracolul iubirii
mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
_Ralu_ spune:
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)