Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Si mie tot o cearta cu soacra mi-a provocat nasterea data trecuta. Dar ar fi trebuit sa-i multumesc, ca aveam 41 saptamani implinite si ma pastea inducerea medicamentoasa.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

sa mai incerce odata!

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ligia, zau ca nu mai stiu cum te-am visat, dar oricum nu era ceva rau..Parca vorbeam diverse lucruri, nu mai stiu...

Eu tot astept mesaj de la Sara

Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Am intrat sa-i fac galerie Sarei Nastere usoara, bebe sanatos si recuperare rapida!!!

Aerlilian nu ma bag nici macar in piscina cu apa normala. Nu vreau sa iau o infectie ceva chiar acum la sfarsit.

Olim nici pe mine nu am mai incap pantalonii

Mergem la piscina, va

Olga, mamica lui David iepurasul si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Foarte interesanta discutia asta cu soacrele...Eu pe a mea am vrut sa o strang de gat ieri...Am fost in vizita pe la ea cu finutza noastra de 1,5 anisori si cand am vazut ca habar nu are cu copiii imi venea sa-i dau una in cap...Vorbea tarea cu ea, o ridica in brate cu forta si fara pic de delicatete, a vrut sa-i dea bomboane de ciocolata...Am zis ca pe copilul meu nu va avea voie sa puna mana!A mai fost si profesoara 30 de ani...

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

fetelor soacrele noastre k ale noastre dar noi mame de baieti cum vom ajunge?
Hai Sara cu telefonul....

Mergi la inceput

dar Sophia_m unde este? anastasia cu gemenii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Eu propun ca pe aceste doamne sa le punem la zid sa le impuscam si sa scapam mai incolo de sfaturi, cum faceau ele acum 30-35 de ani.

Mergi la inceput

merg puse si la zid dar nu trebuie impuscate ci ignorate sa le vezi cum sufera k nu le cere nimeni nici un sfat si nici macar o parere:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

va pup fetele...am lipsit 2 zile di ia uite ce am gasit

Ica felicitari…bine ai venit micutule Robert! Sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Carina sunt asa si asa…m-au terminat palpitatiile si mai nou si durerile de burta…si sufocarea asta continua

Iaura bine ati sosit acasa! E scumpica foc piticuta!

Julia bine ia venit!

Alina esti durere cu numele ma bucur ca iti place si ati ales la fel ;)

Puiuta ma bucur mult ca esti bine!

Georgia si sotul meu a facut cursul singurel,,,ptr cele 10 zile de concediu

Cati felicitari gruita bine ai venit! MAMI REFACERE USOARA SI FELICITARI PT GRASUNEL

Olga si eu am o burta imensaaaaa ma si sperie!

Dr anca La Multi Ani fericiti si sanattosi!

noi astazi plecam spre casa de la munte...rares e la derdelus acum cu tati pentru lupta finala cu zapada ...mi-e mila de el de mor...vrea sa mai stam numa ca noi maine trebuie musai sa merem la servici

eu sunt tot cam asa...palpitatii de simt ca mor, bb mi-a mutat tot prin mine da cu sutu, pumnii si cu ce o mai da de zici ca nu-s maica-sa

intru maine si va povestesc mai multe...poate reusesc sa pun si niste poze de la Craciun/munte caci acum ma duc sa mai stau putin in pat caci am inima in gat si bate tare sa ma odihnesc pana plecam la drum

sara super mega galerie pentru tine azi

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 31+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

SARA

Eu am avut toata noaptea contractii usor dureroase. Sunt putin stresata, nu as vrea sa vina fata acum pt ca e f micuta, macar la 2000gr sa ajunga
Cafea mai beau si eu, desi nu in fiecare zi, ca bag si capuccino
Soacra? Vai, vai cand ma gandesc ca la anu' mergem in Ro probabil definitiv si vom fi vecine innebunesc

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 33+

Mergi la inceput