Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(47)
Raspunsuri - Pagina 5
sara_ spune:
FELICITARI CATI!!! BUN VENIT GRUITZA!!!!!!!
numai surprize placute avem anul asta!
eu nu am somn, azi m-au apucat ceva emotii, dar cand ma gandesc ca maine imi vad fetita imi trec toate temerile si capat curaj
Azi am gatit pt catel si l-am trimis in deplasare la o prietena cu mancarica dupa el, am montat patutul, am facut curatenie, a trecut destul de repede ziua...
Am facut o baie lunga in cada (cum nu mi-am permis pana acum in sarcina), mi-am aranjat parul, manichiura, pedichiura, cred ca o sa-mi sterg o unghie la o mana in eventualitatea ca va fi nevoie sa foloseasca anestezistul pulsoximetrul...
Sper sa reusesc sa dorm noaptea asta
multumesc tuturor pt incurajari
cu baietel mare si 39+ cu zburdalnica
AMR 1 zi
Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng
sara_ spune:
anca, macar suntem 2, de fapt 4
si bebelina mea e tare agitata, parca e Raducu al lui Alice, asa imi zguduie burtica in toate partile, mai are putin si iese prin buric
Alina, am notat nr, maine iti dau mesaj
cu baietel mare si 39+ cu zburdalnica
AMR 1 zi
Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng
shoareku spune:
La multi ani fetelor si tot ce va doriti! Felicitari proaspetelor mamicute!
Benelina mea nu ma lasa sa dorm, e agitata ! Am neste contractii si o insomnie! Maine fac 37 de sapt si tre sa ma duc la control! Sara mult curaj si multa sanatate !
aerlilian spune:
Fetelor insomniace, nu sunteti singure!Ma bag si eu si va recomand si voua un lapte cald.Poate vine mos Ene...Ma doare si spatele foarte tare, asa ca stau mai mult pe covor.
Cati, sa traiasca micutul si sa fie sanatos!Sper ca tati a fost cu voi, ca si tu ai nascut mai devreme...
Anca_cls, eu am luat detergent special de bebe de la Amway.Desi e destul de scump, se foloseste foarte putin, cu dozaj si-ti ajunge luni bune.
Sara, emotiile tale sunt firesti, sentimentul trebuie sa fie coplesitor!Mult succes si te asteptam cu cele mai bune vesti!
Puiutza, mi-ai auzit strigarea si ai revenit, nu?
Olga, sunt asa speriata de nasterile premature incat imi permit sa te rog sa "te asezi" si tu la casa ta mai repede.Si sper ca tu nu faci bai termale din acelea fierbinti, nu?
+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
anca_cls spune:
insomniacele!
Eu simt jos in burta asa ca si cum m-ar chiorai matzele tare tare combinate cu lovituri pe linia buricului in partea dreapta (stau tolanita pe stanga).
33+
olim spune:
sara,scoatem majoretele
trebuie sa te odihnesti putin, maine seara pe vremea asta iti tii puiutu in brate!
Doamne ajuta sa fie totul bine!
ce dor imi este si mie de o baie relaxanta in vana!
am crezut ca sunt singura cu insomnii
+34
olim spune:
olishka, nu esti singura cu burta mare la 33 de saptamani, si eu am o burta imensa, a trebuit sa imi cumpar pantaloni mai mari, ca ma strangea elasticul de la blugii mei de gravida.Si sunt pantalonii care i-am purtat pana l-am nascut pe Alex.Este normal ca a doua sarcina sa fie mai mare, deoarece uterul deja este intins, elasticitatea mai mare.
Saptamana trecuta am fost la eco, la 33 de sapt+4 zile si Sophia avea deja 2400g si 44 de cm, ma gandesc ca va fii ca Alex aproape.El a avut 4350 de g si 56 de cm!Singra problema este ca inca nu si=a luat pozitia corespunzatoare, de multe ori se intoarce transversal.
Sper sa se aseze la locul ei si sa ramana cumintica acolo!
va ca am ramas singura prin zona, nici nu ma mir la ce ora este!
ma duc sa imi caut ceva de citit poate resusesc sa
va pe toate!
+34
anangel_lexi spune:
Aoleu, ce de insomniace azi! Se vede ca incep sa ne copleseasca emotiile. Eu azi ma scol la 6.30, incep scarbiciul dar e ultima zi, imi fac cererea de maternal, gata. As mai fi lucrat daca nu ne hotaram sa plecam in tara.
Chiar, Matza, pe unde umbli?
Olishka, petrecere frumoasa in continuare!
Apropo de burta mare, mi-am adus aminte ca trebuie sa schimb semnatura, azi incep saptamana a 39-a...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 37+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
alina_anto spune:
Neatza!
Si eu pe aici..insomniaca... Toata noaptea m-am frichinit in pat, am visat-o pe Ligia, am visat ca mi se rupsese apa si trebuia sa plec la spital, offf..griji si iar griji...
SARA
Azi imi cumpar si eu de la plafar ceaiul de frunze de zmeur si ma apuc sa beau 3 cani pe zi.
Tot azi vine si nasa Sarei sa ne viziteze, dar crd ca ii propun sa ne vedem la sora mea la restaurant, ca s-au intors si ei aseara de la munte si mi-e dor sa ii vad.
Deci am ceva activitate si azi
Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)