Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Iaura, pune fata la san ca invata ea. Uite, Mara a stiut sa suga din primul moment in care mi-a pus-o la san. In schimb Radu nu prea stia ce si cum, dar am insistat si a invatat.
Nu cred ca are legatura cu ora la care ai pus-o prima data sa suga pt ca in primele ore de viata oricum nu sunt hraniti cu lapte praf. Li se da glucoza cu seringa, in cantitati mici.. Va pup pe amandoua

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

hehehe...in teorie sunt as ...ca de 15 ani cu asta ma cam ocup...dar cu a mea,e mai greu ,si nu e vb. de ore ci de 3 zile in care ma indoiesc ca a papat doar glucoza, iar sanul azi noapte l-a luat dar pt. vreo 5 min a tras doar ,ca nu prea este lapte si nu o pot tine nemancata ...dar orice sfat e binevenit ...pupici la radu stefan(asta e si fotbalist ,stii?)

a, si inca ceva,in z 5, la externare am facut furia laptelui,m-am bucurat si io ca tot omu' dar apoi s-au inmuiat sanii ,credeti ca se vor mai umple si sa am suficient lapte,desi acum sunt moi??? sa mai sper si io ceva...

mami de printesa ,flavia

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput