Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Iaura, pune fata la san ca invata ea. Uite, Mara a stiut sa suga din primul moment in care mi-a pus-o la san. In schimb Radu nu prea stia ce si cum, dar am insistat si a invatat.
Nu cred ca are legatura cu ora la care ai pus-o prima data sa suga pt ca in primele ore de viata oricum nu sunt hraniti cu lapte praf. Li se da glucoza cu seringa, in cantitati mici.. Va pup pe amandoua

Fetelor ce sa va zic cu acomodarea.. E din ce in ce mai bine. Marei ii place nOul ei bebe. Il pupa il mangaie, nu e agresiva cu el. Suzeta nu i-o fura dar o cere pe ai ei si se dezvatase de ea, o folosea doar la somn.. Scapam noi iar de ea nu e asta o problema.
Mi-e greu ca nu o pot lua in brate, nu pot sa ma ocup de ea 100%..

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

N-am somn. Ma tot gandesc cand si cum se va naste Mishu asta al meu. Tare n-as vrea sa imi povoace dr nasterea, mi-ar placea sa vina el cand vrea, dar nici nu vreau sa tot stau stresata ca a depasit prea mult DPN-ul.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
fug sa citesc ce ati scris
mai fetelor, ore chiar sunt normale contractiile la doar 34, ca deja ma dispera Sophia.
Cei drept ca am traso cola azi, e tare agitata, dar acum am niste contractii
azi am anuntat poprietara ca trebuie sa ne muta, si mai trebuie sa stam pana in mai, cand vom plati si chirie si credit, ca asa e legea aici, 3 luni trebuie sa mai stai dupa ce anunti proprietarul ca pleci.Si doamna a zis ca de la 1 februarie 3 luni, am n iste nervi ca vom plati o gramada de bani
citesc si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Felicitari Sara!!! Sa ai un bebe sanatos tun si refacere rapida

Lexi drum bun si am rot pentru Vio sa ajungeti cu bine si sa ai o nastere Asa cum iti doresti

Alice am bucur ca decurge bine aconodarea. Esti o mamica optimista si puternica si me transmiti si Noua o stare buna. Multumim

Iaura este superba bebelina ta Felicitari Si eu zic sa mai insisti cu sanul. Eu cand am ajuns acasa cu David aveam doar colostru si prima noapte mi-a cam urlat de foame, dar l-am pus f des la san. Nu aveam nici sfarcuri, a fost un dezastru. Bineinteles ca am dat si apa la soricei. Dar am insistat si pana la urma a fost totul f bine. Pana la 6 luni l-am tinut numai cu lapte, nici un gram de apa n-a primit, iar apoi am alaptat Pana la 1 an. Imi doresc si acum sa pot si sa am voie sa alaptez, caci tare bine este. Succes si sper sa nu the superi ca insistam

Bulinuta ma bucur ca v-ati simtit bine la munte. Abia asteptam sa ajungem din nou si noi Te pup

Biancabia cum mai esti cu contractiiile? Sper ca esti ok

Carina unde pot sa vad poze cu camera lui Toma?

Noi astazi am avut o zi minunata. Am fost la bazine unde s-au distrat copiii f tare (nu mai puteam sa-i scot din apa), apoi am tras o tura de shopping in Szeged. Mi-a placut tare mult caci nu era deloc aglomerat si aveau mai multe articole ca la noi si erau si reducerri. Mi-am luat si blugi in care sa incap, caci mi-au ramas mici cele 2 perechi pe care le aveam si multe late chestii pentru toata lumea (mai putin pt Leon, caci inca nu stiu ce ii trebuie si ce nu si am zis ca ma ocup de el cand ajung in tara). Seara am incheiat-o tare bine, cu un tratament facial la hotel, oferit cadou de soul meu care a si stat cu copiii ( tare m-a rasfatat in aceasta vacanta, la Budapesta m-a trimis si la masaj pt si a fost asa de bine )

Mai avem 2 destinatii si se termina si excursia noastra. Maine ajungem la soacra la Deva si apoi mergem la munte. Nu vreau sa se termine Asa de bine ne-am inteles cu totii, David a fost foarte cuminte, cu Cristi nu m-am certat deloc (acasa aproape zilnic ) si cum ajung acasa trebuie sa ma apuc urgent de treaba: pregatit bagaj, cumparat ce mai este nevoie pt bebe, amenajarea camerei, contract cu celule,analize, mers la dr cu David etc, etc Dar intr-un fel cred ca as fi mai linistita acasa, caci am si eu 33 sapt si ar cam trebui sa stau pe-acasa...Il fac si pe asta micu calator ca pe frati-su

Olga, mamica lui David iepurasul si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Cristina scot majoretele pentru tine

Fug la somn caci maine iarasi pe drum!!!

Va si aveti grija de voi si de bebei!!! Sa auzim numai de bine!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

nici eu nu mai pot sa dorm cristina desii nu am depasit termenul am aceleasi ganduri ca si tine

Nici macar contractii nu mai am aseara am plans ca nu mai miscase bebe de vreo 4 ore si am zguduit si burta si el nimic ,l-a pipait si tati si el nimic pana la urma m-am dus si am baut cafea la 12 noapte si acum beau iar.

Nu stiu ma ingrijoreaza rau linistea asta din burtica si am o burta moale rau e ca si cum nu as avea lichid desii ieri am fost la eco bebe era ok ,lichid mai era dar mai putin cum cred ca si normal la 39 de s.

Ce sa fac sa mi se rupa apa o data ca simt ca nu mai rezist psihic vreau sa-mi vad copilul ,sa-l tin in brate sa offfff

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Altesa, eu te rog din suflet sa stai linistita si sa te gandesti ca mai este extrem de putin...Se poate intampla de la o ora la alta.Si termina cu gandurile negre!Daca ti-a spus medicul ieri ca e ok, atunci asa este!

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Felicitari Sara! Multa sanatate si recuperare usoara!
Bebelina Sara sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Dariana +32 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neatza!

Altesa Nici la mine nu mai misca asa mult. Toata noaptea nu a miscat, abia acum, dupa o ora de la trezire s-a agitat si el putin.. Dar e normal asa, ei sunt mari acum si se misca muuult mai putin, nu mai au loc.
Cat despre grabirea nasterii, nu stiu eu m-as apuca de facut curat, aplecat, dat cu aspiratorul. Asa am facut cu SAra: eram programata pe 9 mai la cezariana si pe 8 mai am facut curat (ca nu vroiam sa las dezordine), am gatit, m-am plimbat, iar noaptea pe la 12 m-a intepat asa rau jos, in vagin, am crezut ca iese bebeluna in momentul ala.. Iar pana am ajuns dimineata la spital am tot avut contractii si dureri de spate.. Mi-au masurat contractiile cand am ajuns la spital si era un inceput de travaliu, deci ceva ceva m-a ajutat: ori mi-am indus eu psihic treaba asta, ori treburile m-au ajutat..

jessamine Cum e? Te-a invadat "dusmanul"??

mady Daca ai stii tu cata cola am baut eu sarcina asta Si eu sunt genul care nu pun gura pe nici un suc acidulat, dar in sarcina asta am recuperat.. Nu stiu sincer daca ii afecteaza pe bebelusi, in afara faptului ca ii agita...

olim Pt contractii incearca sa iei no-spa. Ai? Stiu ca si eu aveam contractii de la 32 sapt.

Olga Ce frumos! Visez si eu la o vacanta asa, dar la vara. Sper sa am norocul de un bebelun cuminte si sa putem pleca peste tot cu el. Va pup, aveti grija de voi!

shoareku suntem programate in aceeasi zi la cezariana

Mihaela asa faceam si eu in sarcina cu Sara: imi cumparam mereu flori, aveam casa plina . Acum nu am nci una.. Se cunoaste ca ai o fetitza in burtica

Eu ma amuz pe seama mea: am primit de la sora mea o camasa de noapte pt alaptat, este decupata in zona sanilor. Dar pt ca imi este mica, mie imi stau sanii iesiti asa, in afara, si m-a vazut si Sara si se distreaza cu pofta din cauza asta. Off, nimic nu ma mai incape, nici nu m-am mai suit pe cantar de 3 sapt si nici nu o mai fac pana dupa ce nasc..pt ca nici nu mai conteaza...

Azi mi-am programat sa calc putin, sa spal, sa pregatesc un pui la cuptor si sa ma pregatesc pt dr, am la 16 programare.

Sa aveti o zi frumoasa!! Asteptam noi bulgarasi!!

Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Buna dimineata!

Si pe mine m-au innebunit contractiile aseara, teoretic nedureroase, dar cand burta se face pietroi se intampla sa mai apese si pe cate o zona mai dureroasa. Si voi patiti la fel? Cele mai puternice contractii apar in urma unei miscari bruste a bebelusului, sau daca ma intorc prea brusc de pe o parte pe alta.

Fetelor cu burta mica, cred ca am mai spus, la sarcina trecuta am luat 10kg, lichid am avut la maxim, fetita s-a nascut cu 3600, iar burta arata la sfarsit cam cum o aveam acum la 25 de saptamani . Nu va ingrijorati, daca medicul zice ca e bine dezvoltat bebelusul chiar nu conteaza marimea.

Altesa, eu inteleg ce zici, si eu am trecut de 40 de saptamani la prima sarcina. Dupa ce vreo 2 luni de zile statusem doar cu nospa-ul in buzunar, cu contractii, ingrijorata la maxim de posibilitatea nasterii premature, spre final nu mai simteam nimic, imi venea sa ma urc pe pereti. Dar... pe neasteptate la 40s si 2 zile, seara, contractiile au reaparut, au devenit usor dureroase, s-au regularizat la 7 minute (verificate la secunda aproape) si a doua zi dupa pranz tineam in brate bebelusa.

Mami de Andra (18.02.2006) si 35+ cu

Mergi la inceput