Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(47)
Raspunsuri - Pagina 15
danezza spune:
Georgia - si eu am piticul ca nu mai creste burta :(, ca parca a amea copila nu e asa activa in fiecare zi si ma intreb de ce .. iar asta cu liochidul .. oa am de la inceputul sarcinii (si ele e in cant normala, col inchis :D) doar ca m-am saturat sa fiu uda mereu
in 34+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
biancabia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutza27 Felicitari Sara, sa fiti sanatoase amandoua!!!! Annesi, nu te supara, eu ii inteleg oarecum, nici al meu cred ca nu s-ar atinge de mine decat daca i-ar recomanda doctorul :))))) Le este foarte frica sa nu se intample ceva rau de care ei sa fie vinovati... Mai devreme am vrut sa ma urc pe un scaun sa pun niste carafe de vin la locul lor, undeva in dulap... mi-am luat bineinteles smotrul de riguare... "tu nu ai inteles nici pana acum ca nu ai voie sa te cateri", "daca pateste puiu mic ceva, cu manutele astea doua te bat". Mi s-a parut destul de amuzant... Va pup, 32+ |
am auzit si eu din astea
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 33+
My_Lady0091 spune:
Siiiiiiiiiiii....Alice...cum se impaca printesa mica cu Raducu?Cum a reactionat?
Ii fura suzeta?
35+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
CristinaGoji spune:
Alice - cum e mamico acomodarea? Ca in poze arata tare bine
Lady - cum esti? s-au potolit contractiile?
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
40+
Blog
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
My_Lady0091 spune:
da.sunt ok.ma speriasem un pic
35+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alina_anto spune:
Matza e ok. Doar ca ii place sa ne tina in suspans. Nu are net pana maine.. Dar va pupa pe toate!
Eu m-am apucat sa fac un bors de peste si tocmai am mancat risotto si asa m-am incalzit in bucatarie... Oricum, nu-mi vine sa cred ce pauza luuuunga de bucatareala am luat in ultima vreme..Dar e taaaare bine
Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 da.sunt ok.ma speriasem un pic 35+
|
Ai luat ceva, no-spa?
Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
iaura21 spune:
felicit si eu fericitele mamici:caty si sara ,recuperare rapida si sa aveti laptic ,ca io nu prea am (jumate l. mama muls ca nu prea vrea sanul,jumate l. praf)si ieri am facut o mica depresie cu privire la asta ,dar la mine fost, poate,si faptul ca nu am avut contact cu fata pana 3 zi dimineata
Cristina ,Altesa ,incepeti mama inductia,sau chemati soacrele,faceti ceva ,ca vrem bebici noi
eu ca si detergent si balsam,folosesc sano sensitive,chiar azi a spalat mama niste hainute si miroase asa frumos peste tot...
Georgia,Daneza, si mie mi se parea si spunea ca am burta micuta ,si am facut o fetita de 3500 si 56 cm ...ma tot uitam unde a incaput...
printesa mea e f. cuminte (in afara ca nu-i place sanul),doarme 3-4 ore, mananca, ne giugiulim putin si iar somn.
Anda sper sa te vad cu Toma cand ajung la cluj, e voie vizitatori la ginia? Sper ca nu e ca la stanca ,cu rugaminti si alea -alea.
Lady,Bianca,aveti grija de voi cu contractiile astea
Puiuta,tare draguta fetita deja...
no, va pupic ,ma duc sa vad de ce nu se trezesrte fata ca doarme cu tac-su in alta camera si nici unul nu dau semne de trezire...
edit:pt lactatie ,sunt si ceva pastilute naturista,galafor,cica ajuta ceva...
mami de printesa ,flavia
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
alina_anto spune:
Iaura Daca accepti un sfat: insista cu sanul. Nu ii mai da biberon, ca de aceea refuza sanul. Din bibe lapticul curge mai usor, pe cand la san trebuie sa depunea ea mai mult efort si normal ca alege calea mai usoara...
Pt stimularea lactatiei poti sa iei Galactogyl. Sunt granule. Este scumpicel dar foarte eficient.
Ma bucur ca Flavia e cumintica