Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***381***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Da' crezi ca lighioana de a_a citeste si aici de-i faci dedicatii si la club?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Da' crezi ca lighioana de a_a citeste si aici de-i faci dedicatii si la club?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Nu cred, is sigura, ca a facut o aluzie directa chiar la topicul respectiv...asa ca vezi cum vorbesti daca nu te asorteaza roshul:))) Stii tu:"peretii au urechi":)))
Tucuscro, io neaparat vreau sa vad poze cu you&outfit!!
Bianca, baga tu o barfa condimentata ca io n-am idei...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Mai precis, cuscra, a zis ca "in alt loc pe forum Ilinca se refera la copila ei in niste termeni..." sau asa ceva, deci e clar ca se referea la postarea mea din zilele trecute in care ziceam ca Phi a fost asa de enervanta ca-mi venea sa-i dau picioare-n kur...de parca a gandi=a actiona:))). Poate ea are impresia ca daca se gandeste ca face sex cu Johnny Depp, chiar face!:))) Dar deh, ce stie ea ce-i cu clubul nostru (excusivist, chiar daca unii-si mai baga nasu', ca aia de la tine din oras sau nu stiu care de-a zis Pisik sau ex-cumnata lui anamariame:)))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Mai precis, cuscra, a zis ca "in alt loc pe forum Ilinca se refera la copila ei in niste termeni..." sau asa ceva, deci e clar ca se referea la postarea mea din zilele trecute in care ziceam ca Phi a fost asa de enervanta ca-mi venea sa-i dau picioare-n kur...de parca a gandi=a actiona:))). Poate ea are impresia ca daca se gandeste ca face sex cu Johnny Depp, chiar face!:))) Dar deh, ce stie ea ce-i cu clubul nostru (excusivist, chiar daca unii-si mai baga nasu', ca aia de la tine din oras sau nu stiu care de-a zis Pisik sau ex-cumnata lui anamariame:)))

Am citit topicul respectiv dar nu credeam ca face referire la cubul nostru No, ma astept sa fim atentionate toate care indraznim pe un forum "despre copii" sa avem indecenta sa discutam despre vibratoare! Asa ceva!!!

In picioare sigur n-am nici o poza!

Mergi la inceput

Eeei, stai linistita, nu crezi ca are ea rabdare sa ia toate topicele si postarile la puricat, o fi vazut si ea in subiecte active ca ultima postare imi apartine mie si gata, a gasit o "chestie incriminatoare" la adresa mea:))) Forumul asta e destul de destupat la minte, nu vezi cate topice pe la toate subforumurile? Noi suntem mici copii cu discutiile noastre:)) Problema lui A_a e ca ea nu concepe ca eu sunt, ca mama, asa cum transpar pe forum (relaxata, atenta la nevoile copilului etc) si ar vrea sa gaseasca "dovezi" ca eu sunt asa cum isi imagineaza ea: o frustrata care nici macar nu-si iubeste/ingrijeste copilul ca lumea:)) Asta e imaginea ei depre mine, ce pot sa fac?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Eeei, stai linistita, nu crezi ca are ea rabdare sa ia toate topicele si postarile la puricat, o fi vazut si ea in subiecte active ca ultima postare imi apartine mie si gata, a gasit o "chestie incriminatoare" la adresa mea:))) Forumul asta e destul de destupat la minte, nu vezi cate topice pe la toate subforumurile? Noi suntem mici copii cu discutiile noastre:)) Problema lui A_a e ca ea nu concepe ca eu sunt, ca mama, asa cum transpar pe forum (relaxata, atenta la nevoile copilului etc) si ar vrea sa gaseasca "dovezi" ca eu sunt asa cum isi imagineaza ea: o frustrata care nici macar nu-si iubeste/ingrijeste copilul ca lumea:)) Asta e imaginea ei depre mine, ce pot sa fac?

Ce as face eu?
As ignora-o total; de fiecare data; indiferent ce ar spune; vesnic! N-as mai pomeni veci numele ei; nici nu as mai face referiri la postarile ei
Cred s-ar zgiriia pe fata sa vada ca sari toate postarile ei

Mergi la inceput

Ilinco, cum ar zice "Shiji": "en garde"!
Pretina-ti da tircoale la marul/topicul discordiei!

Mergi la inceput

De fapt, pentru Mitzanoastragri si-a ascutit amu' gherutele...

Mergi la inceput

Hai ca deja ne-o acaparat prea mult din anul asta!!
Mai bine despre patratzele rumene sa vorbim!:)))
Phiphi tooot doarme cu burtica goala-n sus (goala si la propriu si la figurat ca azi n-a vrut sa manance decat cereale cu "lad-de! lad-de!"- asa zice la "lapte", huzband m-a sunat disperat odata ca Sophia ii zice de 5 minute "lad-de" si el nu stie ce inseamna:))). Io vreau sa merg in vizitaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Inapreda, pe mine atiiit de tare ma irita fiinta asta, ca as vrea-o banata definitiv.....sau macar sa nu ne mai intersectam niciodata pe nicaieri never ever. Sa scrie numa la odiseea ei sau ceva :))))
Daaaaaaar, eu am observat ca daca ai (multa) rabdare, isi da ea cu stingu-n dreptul singura, si observa si altii chestia asta. Si atunci de ce sa iau eu cartonas daca il poate lua ea?:))))
plus ca la tv e curious george si cu asta nu pot concura :))))) Iar "mac'oanele cu binza" se fac practic singure, deci am timp...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput