Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***381***
Raspunsuri - Pagina 11
simonapro spune:
Scuzati dublura mesajului, asa e cand faci mai multe lucruri in acelasi timp ![]()
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonapro Scuzati dublura mesajului, asa e cand faci mai multe lucruri in acelasi timp Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Frumoasa atmosfera de sarbatoare si-n casa voastra! Imi place mult cum se inteleg cei 2 frati!
In ceea ce priveste nunta: stiu ca mi-ai cerut opinia in legatura cu o rochie; la momentul respectiv, nu am putut deschide link-ul, apoi, am uitat
Daca vrei, te rog, mai pune-l o data dar, la felul in care arati cred ca poti purta orice!
Ilinca_M. spune:
Cuscra, uite un topic unde e nevoie de competentza ta!! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169377
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Cuscra, uite un topic unde e nevoie de competentza ta!! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169377 I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
ca te-ai gindit la mine dar nu-mi place sa ma bag in seama pe la alte top-icuri in afara celui care m-a consacrat! Daca mi-ar permite fizicul, eu as purta pantalonii aia dar in nici un caz cu tocuri si dresuri 60DEN

ci, mai degraba, cum a propus initiatoarea topicului
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Cuscra, Bianca, Simona, tufete, mai sinteti pe aici? Dezbatem ceva sau ma retrag? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
vezi ca ai un PM
dezbatem...ce anume?
inapreda spune:
Bianca, eu ma apuc de miine; din pacate, la mine nu functioneaza aia cu "tre' sa tin cura 2 saptamini", asa ca nu ma pot apuca de disociat; io musai tre' sa fac ceva "per veshnico", asa ca voi trece din nou la Montignac combinat cu...nemincat ![]()
Dar ma bucur ca nu sint singura.
Si Anamariame zicea ca se pune pe treaba dupa sarbatori.
Ilinca_M. spune:
Io-s aci, cuscra. Da' de ce esti asa retrasa, chiar ar fi fain sa-ti prezinti ideile ca sunt super-pertinente, ai fler, ai simtz, de ce sa nu ajuti si pe altii? Vezi, deja e dusa pe panta gresita Xio, chiar daca initial a gandit ca tine. Ce-i rau in a-ti da o opinie cand e ceruta public?![]()
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
vezi ca ai un PM dezbatem...ce anume? PM u back; multam' ![]() Io dezbat ce vreti voi, dar pe mine m-ar ajuta daca ati bate apa in piua pe urmatoarele subiecte: 1. Ce va enerveaza la parteneru' vost 2. Incercati sa-l schimbati sau il lasati in boii lui? 3. Cum treceti peste ce va enerveaza? Si alte aberatiuni/variatiuni pe aceiasi tema! |