Iepurasi Mar-Apr 2010 - LMA Theodor, Tudor, Tanya

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

La Multi ani si de la noi iepurasilor care au implinit doi ani. au trecut in zbor, parca ieri asteptam sa o nasc pe jane... ce sarcina groaznica. Nici asta nu e parfum de tei, dar parca nu se compara... Dar tot abia astept sa nasc, nu imi place deloc sa fiu gravida...

am fost la mare, in 12 zile, am reusit sa ne imbolnavim absolut toti, pe rand, Jane de 2 ori, o data o infectie la ureche si o data un virus la stomac pe care l-am avut toti 5. asa ca din 12 zile cred ca 2 sau 3 zile nu am avut un copil bolnav sau nu am fost unul din noi bolnavi. si in plus, a murit bunica-mea, asa ca tata a trebuit sa plece in graba chiar in ziua in care soseam eu cu fetele (ai mei cu john plecasera cu 4 zile inainte si coleman venea dupa inca cateva zile). Un concediu ratat, aseara ne-am intors si incercam sa ne lingem ranile.

Ami -- nu stiu ce sfat sa iti dau cu alaptatul, pentru ca am avut numai bebelasi lacomi care nu se mai saturau, dar cred ca daca ia bine in greutate, face destul pipi si este activa, nu ai de ce sa iti faci griji... Si cu cea mare, las-o in pace, sa manance cat vrea, copiii stiu cel mai bine...

Vladi -- asa era John cu "tu" super super amuzant. La Jodie nu imi amintesc sa fi trecut prin perioada de "tu" iar jane inca nu vorbeste decat cate unul-doua cuvinte si cand vrea sa spuna ceva despre ea se arata cu degetul. Dar John era de coma. "uite, asta e sora ta" (despre jodie) sau vrei sa mergi in parc" era un scump...

bluekidoo -- imi pare tare rau de ce ai patit, sper sa iti recuperezi macar obiectele cu valoare sentimentala/

Va pup, am atatea de facut si o lene... si o greataa...

Delia, 9+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salutare fete dragi!
Imi pare rau ca am intarziat cu urarile pt iepurasi!

La Multi Ani sanatosi Aexandru de Dianami!

La Multi Ani sanatosi Ianis de Andra!

La Multi Ani sanatosi Joy de Gabi!

Va urez multa sanatate, o viata plina de soare si bucurii!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Castelana, felicitari pt pipi la oala, la noi oala se pune in cap .
Asteropopi, ai grija de tine! Cum esti acum?
Ami, ma bucur sa citesc espre voi, bravo pt olita si voua!
Vladi, ce haios este Floricica! Ma bucur ca lui Vladimir ii place scoala.
Bluekiddo, imi pare rau ca au intrat hotii in casa, da, pacat de bijuterii. Si cand te gandesti ca eu ieri am lasat usa deschisa, am uiat s-o incui inainte de a pleca la servici, dar slava Domnului, nimeni nu a intrat!
Freedelia, sanatate multa tie si copiilor! Imi pare rau pt pierderea bunicii, Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Noi, in rest suntem bine, Diana creste, eu cu serviciul.

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Nu cred ca mai am sanse sa recuperez ceva... nici politistii nu cred.. asta e... m-am cam obisnuit.. de vreo 3 ani incoace nu se poate intampla ceva bun in viata noastra fara sa fie echilibrat instant de ceva rau ... duimica am discutat cu cineva sa vina sa vada o mobila ce o aveam de vanzare, duminica ne-au pradat hotii... luni au venit oamenii cu mobila.. luni am descoperit lipsa obiectelor... prejudiciul aproximativ egal.. paguba este cam egala cu valoarea ce ar trebui sa o incasez

poate anu asta se rupe totusi lantul asta vicios.. sper si eu na..

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

La multi ani Joy! sa cresti sanatoasa si fericita!

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

uau ua uau ploua cu aniversari!!!!

La multi ani Joy!
sa cresti sanatoasa si fericita si parintii tai deasemenea!!!!

Multe jucarii, rochite ca pantofi ai la magazinul tau, nu?

Mergi la inceput

Yaia, cam asa era scena la noi in primele 2 zile de tratament( picaturi in ochi si siropel oral) De aseara s-a schimbat, si-a amintit inainte de momentul "pigiamau" si a venit cu lacrimi in ochi sa-mi arate ca punem picaturi si dam sirop, totul se desfasoara cu "limbajul corpului" s-a asezat pe canapea si-si tinea singur capul, mi-au dat lacrimile....saracul meu pui...
Mda buna ideea cu invatatul pipi de la alti copii...ca de la tatal sau nu vrea, fuge din baie cand il cheama sa-i arate.
Nu stim sigur cand ne vom transfera in Italia, se pare ca pana in vara asta, oricum "clima" europeana nu e acum prietenoasa, este foarte diferita viata noastra aici, as sta sincer vb cat mai mult posibil...

Blue imi pare rau de cele intamplate! sanatate si...cu Dumnezeu inainte, poate se mai recupereaza ceva. Noi avem oriunde locuim o cassaforte (seif mic) nu pentru hoti, care ar putea pleca direct cu ea ) ci pentru micutele chestii de valoare existente ( pasapoarte, acte, bijuterii majoritatea amintitri de familie- eu am toate biju-urile bunicii mele- carti de credit, alte acte) De ce sa acuz persoanele ce-mi intra-n casa, femeia ce vine la curatenie...tot ce e de valoare ( materiala sau sentimentala) sta inchis acolo, nu este scumpa si este chiar eficienta.

Irene, nici la noi olita nu ne este prietena, facem numai la wc direct pe tron, bineinteles cu colac ajutator

Sensibila , sarea de lamaie este eficienta si nu lasa miros, nu este toxica, etc. eu cumpar mereu cand vin in tara, sunt aproape o " traficanta", lasand la o parte ciocolata cu rom, salamul de Sibiu si cascavalul afumat

Delia sanatate si ai grija si de burtica! imi pare rau de bunica ta...condoleante!

fetelor va pup, s-a trezit Castelan si vrea pipipipipi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata!
La multi ani Joy!
Vladi- ma bucur ca ai mai scris de voi. Simpatic Floricica cum vb. Irina de ex numeste lucruri/haine pt fiecare in parte, a mama -a tata- a coca -a meu. In schimb in poze cand se vede spune tot coca, adica Ilinca. Nu se recunoaste. La fel cand desenam familia, facem tata, tanti, coca. In ordinea asta si uneori cere si mama. Pe ea niciodata nu se cere, desi ii spun hai sa te desenam si pe tine Irina. Acum stau si ma intreb cine o fi tanti asta? Imi place si de Vladimir ca e asa constiincios si cuminte. Sa-ti traiasca baietii! Socrii ce mai fac?
Blue - imi pare rau de necaz. Vremurile in care traim sunt din ce in ce mai grele, dar asta nu inseamna ca tb sa incepem sa ne furam. Foarte urat ce a facut pers respectiva. Sper sa o descoperiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Castelana sanatate lui castelan! Nici Irina nu prea mai vrea pampers de noapte. Se trezeste noaptea plangand ca vrea la oala. La inceput nu stiam de ce tot plange, pana am inteles ca ii venea sa faca pipi si se tinea sa nu faca pe ea. Ai putea sa ii pui paturica din aceea speciala in patut si sa il lasi sa doarma fara scutec. E bine ca el nu il mai vrea si merge la wc. Ei au deja somnul format si daca se trezeste noaptea pt pipi la wc, se culca la loc. Cel putin la noi asa e.
Delia multumesc de raspuns. Imi pare rau ca nu v-ati bucurat de concediu si condoleante.
Yaia, Sensibila, multumesc si voua pt raspunsuri.
Irene salutari si voua.
Noaptea trecuta s-a foit/miorlait la greu Ilinca. Dimineata am vazut ca i-a dat primul dintisor! La fel ca la Irina, la 5 luni jum. Nu sunt eu omul comparatiilor, dar pana acum vad ca seamama la dezv intre ele. Ce chestie...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Castelana sanatate lui castelan! Nici Irina nu prea mai vrea pampers de noapte. Se trezeste noaptea plangand ca vrea la oala. La inceput nu stiam de ce tot plange, pana am inteles ca ii venea sa faca pipi si se tinea sa nu faca pe ea. Ai putea sa ii pui paturica din aceea speciala in patut si sa il lasi sa doarma fara scutec. E bine ca el nu il mai vrea si merge la wc. Ei au deja somnul format si daca se trezeste noaptea pt pipi la wc, se culca la loc. Cel putin la noi asa e.

Noaptea trecuta s-a foit/miorlait la greu Ilinca. Dimineata am vazut ca i-a dat primul dintisor! La fel ca la Irina, la 5 luni jum. Nu sunt eu omul comparatiilor, dar pana acum vad ca seamama la dezv intre ele. Ce chestie...

Andreea mami de Irina (8 martie 2010) si de Ilinca (11 august 2011)

Mamico ce bine ca ai mai scris... ai fete mari de acum, dintisori, pipi la wc, ce sa mai zic, inca un pic si pleaca la scoala
Felicitari pentru fetele frumoasele!

Cum mai este vremea la Iashington? E zapada? imi este asa dor de 4 anotimpuri... la ski n-am mai fost de 4 ani, de fapt e ultima zapada vazuta...

Castelan are tot timpul sub lenjeria sa un cearceaf cu protectie de plastic, acum doarme fara pampers doar ziua( de 2 zile), noaptea inca nu am inceput, face pipi destul de mult uneori, dar oricum va fi desigur next step...cat de curand.

Dimimeata se trezeste si are inca ochii inchisi si sta la patutz tinandu-se de putzulica strigand" mamma!!!"
Sa-l vezi cum sta pe wc cu ochii inchisi si casca, sa-l mananci nu alta ( cra-cra)

Mergi la inceput