Daca nu erau acele zile ce eram noi azi? (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Am suferit de amigdalita ani la rindul pina cind au ajuns la concluzia ca trebuiesc operata,operatzie desfasurata normal,fara probleme si fara complicatzii!

La fel operatzie de apendicita!Totul in parametri!

Da si eu am fost operata la amigdale la 6 ani,nici nu m-au internat.A fost ok.Prietena mea a fost operata de apendicita perforata si a fost ok.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

andacos, eu la 4 ani am fost operata de polipi, am scris asta la grupul meu de mamici. Sincer, sincer, nu imi aduc aminte de niciun fel de anestezie, nici macar locala, doar de faptul ca m-a tinut o asistenta in brate, doctorul mi-a introdus in nas niste chestii care semanau cu doua coarne de stetoscop cu capetele invelite in vata cu spirt, dupa care mi-a spus sa deschid gura... Urmatoarea imagine de groaza este un lighean de plastic plin cu sange din... gura mea, si mama alergand disperata cu mine in brate pe coridor, eu urland ca din gura de sarpe.

Cumnata mea a fost operata cu anestezie locala, dar... ei i-au tinut mainile la spate.

In schimb, despre operatia la ochi nu imi amintesc deloc, doar de trezirea cu ochii lipiti si de nervii ca trebuiau sa imi puna picaturi.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mie la operatia de amigdalita mi-au facut initial o injectie,dupa aia m-au dus in sala de operatie,m-au pus intr-un scaun ca in cel de dentist,m-au legat cu niste fasii de material mainile si picioarele de scaun,dupa care mi-au pus un burete la nas (cu formol sau ce anestezic o fi fost ca nu ma pricep) si mi s-a rupt filmul.M-am trezit langa ai mei intr-o camaruta,apoi m-au pus in taxi si acasa cu mine.
N-am mai auzit de chestii din astea de groaza ,presupun ca n-au facut cum trebuia anestezia!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Citat:

Ba stim Monica!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Da' ,dar doar noi astea cu o anumita varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Monica nici Selene n-a simtzit,doar ca a vazut!Si imaginile alea dispar greu,poate niciodata!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Bancuri cu Ceausescu se spuneau frecvent la noi in casa...

Exista vreo casa in care nu se spuneau?
Apropos de asta, alt banc:

Ridica securitatea niste cetateni de pe strada.
Intra primul la interogatoriu.
- Ba, zi un banc cu tovarasu!
Zice omul speriat, i se da drumul.
Al doilea la fel.
Al treilea si el.
Ajung la Bula.
- Ba Bula, zi un banc cu tovarasul!
- Nu stiu, va jur pe mama!
- Retineti-l, asta-i suspect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Citat:

Ba stim Monica!

Dana

Da' ,dar doar noi astea cu o anumina varsta

Daaa..noi astea ..."care tzinem la convingerile noastre si nu acceptam ca oameni-s diferitzi",asta ca s-o citez pe Selene de la un alt subiect!

Dana

Mergi la inceput

Citat:

Monica nici Selene n-a simtzit,doar ca a vazut!Si imaginile alea dispar greu,poate niciodata!

Dana

Probabil ca ai dreptate.Noroc ca mie imi era somn - dar stiu ca ma apucase un pic de somnolenta si dupa injectia aia,cam cel mult 10 minute dupa ce mi-au dat-o m-au dus in sala.
Macar azi la operatiile cu anestezie locala iti pun un cearceaf pe moaca si nu vezi,doar auzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
maraki, la Cluj, Polarul era fix cum spui, dar costa 4 lei. Singura nu mi l-am permis niciodata. O data mi-a cumparat matusa mea.

Daca e vorba tot de matusa cu colegii tecemisti disparuti de langa utilajele sub 6000V, nu ma mira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

De-alea de sticla cu metal, le tin si eu minte. Si cu ace groase, dureau ca naiba injectiile.

Da, am vazut si eu copii mici (bebelusi), internati fara parinti. Am fost cu tata la un spital, trebuia sa se intalneasca cu un coleg de-al lui, cum eu eram tare iubitoare de copii, m-a atras ca un magnet salonul in care erau bebelusii/copiii mici, 1-2 ani... Singuri, fara parinti... Era salonul de contagioase, mi s-a spus pe urma, noroc ca nu am luat nimic...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
maraki, la Cluj, Polarul era fix cum spui, dar costa 4 lei. Singura nu mi l-am permis niciodata. O data mi-a cumparat matusa mea.

Daca e vorba tot de matusa cu colegii tecemisti disparuti de langa utilajele sub 6000V, nu ma mira.

Io am priceput ca se refera la disparitii asa in general,desi din context chiar asa se intelege ca de langa utilaje au disparut .
Probabil ca mai "dispareau" oameni,ca treceau granita ilegal si cei care reuseau cred ca dura o vreme pana aflai ceva de ei, daca mai aflai.Dar ca or fi fost cei mai buni ... ma rog.

Mergi la inceput