Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (206)
Raspunsuri - Pagina 21
Adriana_78 spune:
LA MULTI ANI, ALINA! Sa fii sanatoasa si fericita!
Nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!
Si eu sunt de acord cu Lorich - la 3 ani jumate nu-mi fac griji ca nu stie tot alfabetul. la scoala ce mai invata? se vor plictisi rapid si isi pierd interesul.
M-a amuzat mesajul Daneih -- nici eu nu le-am invatat sistemul osos, sau nervos sau digestiv si nici planetele -- insa la fel, daca vad ca sunt interesate de ceva, voi incerca sa le ajut cu cat mai multe informatii
Danah noi ne-am rezervat deja vacanta la mare in Grecia - sotul meu e mereu super organizat si le planuieste pe toate din timp.
Noi mergem la sf. lui august si de obicei ne face propr. un pret mai bun, pt ca suntem clienti vechi.
Caut linkul si il trimit
Lumi, pai 5 euro pe luna cu internet inclus e super ieftin -- nu m-as mira daca merge greu conexiunea
Adriana
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Lumi, pai 5 euro pe luna cu internet inclus e super ieftin -- nu m-as mira daca merge greu conexiunea Adriana |
asta ziceam si eu
Lilly79 spune:
alina La multi ani!!! Multa sanatate, nastere usoara si un bebe sanatos
Fetelor ati auzit cumva de noua lege prin care grupa pregatitoare va face orele la scoala, nu la gradinita? Adica atunci cand copiii nostri vor avea 5 ani vor merge la scoala, si scoala romaneasca nu e cea din vest, adica nu are banci potrivite pt ei, nu asigura locuri de joaca, nu asigura sali in care sa doarma, si daca ii dam pe pitici la o scoala cu clasele 0 -12 va dati seama cum ar arata un copil de 5 ani pe langa unul de 18? oricum mi se pare mult prea devreme ca la 5 ani sa stea 4 ore in banca.
Daca ati auzit ceva mai mult decat zvonuri, va rog sa scrieti pe-aici
Apropo de vacanta, eu ma gandesc la ea de 1 an jumate, de-atunci de cand am fost obligati sa stam in tara in august.Asa ca, eu acum o sa fac un plan mare si frumos pt Croatia pt vreo 2 saptamani, si sper sa putem pleca fara probleme ca anul asta iar se anunta in familie 2 botezuri si nu stiu daca unii nu se gandesc si la nunta o data cu botezul copilului lor.
Deci, daca ati fost in Croatia si aveti pareri si sfaturi, va rog
Ma duc la Victor.