Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (206)
Raspunsuri - Pagina 14
Luminel spune:
Aly, chiar ma intrebam de ce nu mai apari? ma pregateam sa-ti fac o strigare! imi pare rau de probleme! ai grija de tine! odihneste-te mai mult!
Eu profit cat mai e sotul acasa (pleaca miercurea viitoare) si nu mai fac nimic
am muncit destul de sarbatori!
Mi_bebelina, asa vreti voi sa pastrati suspansul? eu n-as putea;
orice ati fi, o sa-l iubiti la fel de mult, cu siguranta!
Nicole, cred ca esti fericita tare cu baiatul aporape, chiar daca ti-e un pic mai greu, banuiesc!
merci, fetelor pt felicitati! si eu mi-am prins urechile in el, ca nu stiu sa-l configurez pt internet
asa ca deocamdata degeaba am smartphone
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Adriana_78 spune:
Lumi, pai mergi la cei de unde ai cartela de telefon sa te ajute cu configurarea
Eu am primit de la sot de ziua mea un IPad, sunt ff multumita, e super, si sotul s-a ocupat de toate
Esme, la cati mai multi km! sa stapanesti sanatoasa masinuta!
Danah, m-ai facut sa rad! pai tu ai burta? ca din poze pari super super slaba. ce burta vede Odo la tine?
Mi-bebelina, si vreti sa fie surpriza pana la sfarsit? Sanatos sa fie!
Parca Lorich spunea ca a aflat in sapt. 16 sexul bebelului - nu ]Lorich
Alina, mi se pare super ca te-ai hotarat pt. nasterea naturala -- sper sa decurga totul bine si super rapid!
LA MULTI ANI LAURA SI SIMONA!
Adriana
gabitzam spune:
Esme, frumos cadou, sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente !!!
Eu sunt aici in umbra, va citesc si mi-e tare drag de voi, va pup la gramada
Eu sunt acasa in concediu, e mama la mine si am grija de ea, nu e prea bine saracuta.
Luminel spune:
Adriana, asa o sa fac! sa stapanesti sanatoasa Ipad-ul!
Esme, sa stapanesti sanatoasa si fara incidente masinuta!
Gabi, sanatate mamei tale si multa putere tie sa poti sa ai gria de ea!
Fetele, mai am o intrebare: stiti vreo cofetarie prin centru pe langa Excalibur (str. Academiei); sa-i comand acolo tortul sa nu ma car cu el din Titan!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
belleane spune:
Adriana: sa stapanesti sanatoasa ipadul.
Esme: misto masina, cu cutie automata e floare la ureche, masinuta e mica si manevrabila, deci te asteptam si pe la noi.
Lumi: sunt multe prin zona, de ex Casa capsa. Fa o recunoastere prin zona. Acum nu-mi vine nimic mai accesibil in minte.
belleane spune:
Ai putea sa te opresti in drumul tau pe Mihai Bravu sa iei de la Alice tortul. Mama deja fiul tau e major, nu-ti mai faci probleme cu el daca pleci, ce n-as fi dat eu sa plece undeva ai mei la 18 ani.
mi_bebelina spune:
Adriana, Lumi...nu vreau mai sa nu stiu.....doar ca pana acum nu s-a vazut. Am mers la ultima eco la 16 sapt dar statea cu piciorusele stranse si cu cordonul intre ele.....poate ne lasa sa aflam joi....daca nu pe 6 februarie la morfo.
Gabi, sanatate multa mamei tale. Si concediu linistit!
Alish, sanatate multa si neaparat la dr, da?
Esme, sa stapanesti santoasa cadoul. Lasa, nu te supara pe Robertel ca n-am auzit multe cazuri de relatie rea intre socra-ginere. E o toana, asa sunt barbatii..
Cleo, acum nu te supara nici tu, la o adica fiica-ta s-a bagat peste fericirea porumbeilor
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?
Lorich spune:
Adriana nu mai stiu, dar stiu ca am fost asa de emotionata si de fericita, ca am incurcat cardurile si PIn-urile si rezultatul a fost tati s-a certat cu banca lui (fara sa aiba dreptate) mie mi s-a blocat cardul pe la un ATM prin Pta vitoriei...ma mir ca nu mi-am rupt picioarele pe trepte. A fost o fericire intensa, aproape ca aia din prima secunda de dupa nastere!
mi bebelina iti doresc sa fie sanatos, indiferent ce-o fi. Cum zicea saracu Bunu "nu conteaza ce e, numa' baiat sa fie "
Alish
Alina cum te simti azi?
YLARI spune:
Gabitza putere multa si sanatate mamei tale. Langa tine o sa isi revina repede
Lumi, Esme, Adriana, sa stapaniti sanatoase cadourile, dragelor!
Fetelor azi am simtit si eu pe bebe clar de tot ca se misca.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
inais spune:
La Multi ANi Simona si Laura! Sa fiti sanatoase si sa aveti o zi frumoasa astazi, alaturi de cei dragi! si
Alina am inteles acum. Nu stiam de pb cu uterul. Mai in cazul asta ai grija de tine si fa ce zice dr. Mai este putin!!
Alysh . Deci nici la 18 ani nu-i simplu? Sa vezi la 30 si...
Esme m-am 'reactivat' din pricina de timp extra...lucru care in curand se va termina...o sa incerc sa tin pasul...daca nu, aia este. Nu mi-a avut nimeni baiul ca am disparut de pe aici, iar cu majoritatea dintre voi tin legatura in afara DC, deci nu-i pb. Sa stapanesti sanatoasa masinuta!
Mi_bebelina deci asa cu bebe vostru...nu sta la eco in pozitie elocventa! O sa-l prinda la un moment dat in 'flagrant'. Daca nu, nici o surpriza nu strica, asa-i?
Luminel si Adriana sa stapaniti sanatoase cadourile!
Gabi sanatate multa mamei tale. Si tie multa putere.
Ylari felicitari pentru bebe miscaret!
Fug la bucatareala. Mi-am luat un www.seb.fr/nutrition-gourmande/cuit-vapeur-vitacuisine/vitacuisine-compact.htm?famille=42-120" target="_blank">steamer si acum ma chinuie talentul.
Insa astept sa-mi termine Iasmina de facut codite si apoi merg...eu ii tot fac codite mici si in sus, palmieri, ca sa ii vad bubitele din capsor si sa stiu pe unde sa o dau cu solutie...asa ca vrea si ea sa-mi faca mie...nu ca io n-as avea aceeasi pb!