Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI LAURA SI SIMONA!!!

Ina, ma refeream la uterul cicatricial.

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

AMR 5 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani LAURA si SIMONA!!! Sa va dea Dumnezeu sanatate, bucurii, voua si copilasilor si intregii familii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dragele mele,

De azi sper sa reintru in forta pe forum Am avut zile complicate, in ultimul timp, nici nu m-am simtit prea bine de cand a inceput anul, am avut tensiunea 18 de vreo doua ori, m-am speriat ca nu vreau sa mor de acum , sper doar sa fi fost de la mancare + vin rosu de sarbatori + stat prea mult cu copiii adica, ceva stres. + oboseala infioratoare cu care am venit de la munte.

Mai intai si mai intai, urez prietenelor mele dragi Laurita si Simo, aniversari frumoase, La multi ani ferciti alaturi de sotii lor si copilasii lor frumosi si destepti! Pup cu mare drag
M-am bucurat sa citesc atatea mesaje, pe Victoria noastra draga o imbratisez si abia astept sa ne imbatam cum spunea Ylari.

Alina, nastere usoara, abia astept sa ne povestesti despre micutul Filip si sa ne pui poze. Daca o sa fie la fel de frumos ca Sara, si va fi cu siguranta, iti dai seama ce va fi pe capul tau?

Inais, ma bucur ca dati vesti si ca sunteti mai bine acum. Eu am avut varicela la 18 ani s a fost oribil intr-adevar. Vlad la 1 an jumate a facut-o si nu se compara, asa ca macar bucura-te pt Iasminutza ca a scapat.

Danicris cu intarziere si scuze, La multi ani fericiti, sa fii fericita si implinita alaturi de dongoneii tai frumosi!

Lumi, pup-o pe balerina si felicitari pt smartphone. Si eu am unul dar greu ma mai inteleg cu el. Cred ca sunt atehnica complet.

Lorich si eu te iubesc , te imbratisez si condoleante, grele momente. Eu nici pana acum nu mi-am revenit dupa soacra-mea, e tare greu dar trece, noroc cu copilasii astia de langa noi care ne dau atata forta

Belleane si eu sunt pro avion low cost, de cate ori am fost chiar m-a impresionat in mod placut, ma asteptam la un avion de-ala jegos sau vechi, prima data am stat cu sufletul la gura pana am ajuns ca-mi imaginam tot felul de chestii, dar nu, a fost civilizat, ok si infinit mai ieftin.

Nicole, felicitari pt reintregirea familiei!! Si noi l-am avut pe Vlad la mama cateva zile si eu parca nu-mi mai gaseam locul si sensul in viata.

Va pup, mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Laura si Simona, sa fiti sanatoase, sa aveti parte de tot ce este mai frumos in viata alaturi de familiile voastre minunate!

Luminel, wow....va serbati majoratul..Acus-acus va prindem din urma cu mogaldetele noastre de mladite si mugurasi.

Luminel, Inais....inca e surpriza bb...dar eu si la Delia am aflat tarziu, pe la 25 de sapt asa......acum abia am 20.

Va pup, o zi buna!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Laura si Simona sa petreceti minunat, sa aveti un an bun plin cu sanatate, intelegere, fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lumi, lol, Eva e taur Dar intr-adevar e foooaaaarte incapatzanataaaaa. Insa, de cele mai multe ori abordez problema astfel incat sa creada ca ideea (de a face lucrul respectiv)ii apartine. Nu reusim de fiecare data, ne mai si suparam, imi spune ca sunt rea (mai ales dimineata cand o trezesc) dar pana la urma ne imprietenim iar. Intotdeauna i-am zis ca noi suntem o "pamilie" si trebuie sa fim uniti si sa ne iubim, sa ne intelegem si sa ne ajutam, de exemplu seara ii spun, hai sa ma ajuti sa iti pun pijamaua, uite, la strumfi le e somn, hai sa ma ajuti sa ii pun in casuta, la nani, etc... As vrea sa ma joc mai mult cu ea dar nu ma pricep sa o antrenez in chestii copilaresti ptr ca nu stiu, eu nu prea imi amintesc sa ma fi jucat, copil fiind, am facut sport mai mereu, ba gimnastica, ba atletism, de la 5 ani pana la 15-16 ani, am fost mult prea serioasa mai mereu si nu stiu sa ma pun la mintea ei. Mai incerc si uneori reusesc dar ma plictisesc repede (aici seman cu tine) dar le am cu papagalul si vorbesc foarte mult cu ea, o intreb cum se simte, ce parere are despre una, alta, ii spun ce important e sa te speli, sa mananci, sa dormi suficient, ii fac capul calendar, ce sa mai, bine, cred ca si ei ii place . Cand nu ii mai place imi zice "mami, esti de groaza" si atunci il las pe tati sa ma inlocuiasca
Wow, ce baiat mare ai! Bravo, sa fie sanatos si sa aiba o viatza frumoasa si usoara! Bafta in tot ce isi propune.
Cu povestile si Eva m-a zapacit, dar ea prefera vreo 3 si mai mereu facem scenete dupa Alba ca zapada, 101 Dalmatieni si Picisile Aristocrate. Evident,e a are mereu rolul principal, vedeta lu' mama.

Alysh ai grija de tine, ai fost la medic? Nu e de joaca cu tensiunea. Hai ca am pus si eu o intrebare, auzi, daca ai fost la medic, sotul tau e medic, nu? Ce tuta sunt. Te pup.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Luminel: eu am fost de curand la Excalibur. In primul rand la 18 ani s-ar putea sa-ti placa. Sunt mesele, ospatarii,muzica, asezarea ceva mai deosebite. Fetelor le-a placut. Nu stiu daca au altceva decat prajit,rotisat. Deci putine feluri de mancare, nu pentru persoane cu gusturi sofisticate. Pentru tineri cred ca merge. Au niste platouri cu pui rotisat sau cu pui si carnati cu cartofi si legume/fructe din care pot manca lejer 4-5 persoane. Cred ca e cam 100 ron unul. Deserturi putine dar am impresia ca poti veni cu tortul tau sau poti comanda. In mare daca e pentru cei de 18 ani e ok, pentru cei mai in varsta nu prea merge. Adica eu nu m-as mai duce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

AN NOU Fericit TUTUROR!!!

La Multi Ani Laura!!! La Multi Ani, Simona! Sa va fie viata fericita si luminata!

'Neatza,

ce-am auzit??? Imi inseala cineva fata??? Da, va spun eu din experienta ca asta este doar fiindca se vede zilnic cu Mara, ca de cum apare Lorelei ca un soare se schimba si dorintele lui Robertel am luat insa la cunostinta si am sa ii spun copilei ca e ok atunci cu Cedric si Tyson, Ieve (cel din urma fiind iubitul d ela grupa mare)

Fata mea e din ce in ce mai tare la experimente...serios. Am facut noi ceva toamna trecuta si inainte de Craciun, apoi de Craciun a primit un joc cu experimente chimice de la vecina (scrie pe el...peste ani ). Nu pretind ca intelege ea tot ce se petrece si mai ales ce si cum cu atomii aia, insa stie ca daca pui "biarbonat" in apa si apoi otet o sa "fiarba". Tare scumpa e. In vacanta a produs si prima pictura pe panza, nu mare lucru dar a prins drag si acu ii place mai mult pe panza decat pe hartie.
In ajunul anului nou pe aici (la tzara, da?! nu la capitala) se merge la urat. Au venit pe la noi asa multi copii ca desi pregatisem 20 de pungulite cu bombonele si jucarii am ajuns sa le dau portocalele si kiwi din casa alora de au venit mai tarziu. Evident ca a fost si a mea. A facut 6 case si a venit cu rucsacul plin (nu, nu exagerez, o iubesc vecinii !) Pe de alta parte copii care au venit pe la noi ne-au tras o uratura in patru versuri si a mea le-a spus o poezie invatata la scoala in 10 versuri cu intonatie si miscari sugestive (un pupic aici, un pupic acolo...si isi arata obrajorii) asa ca merita mai mult ca altii .

Mi-e mi-a cumparat sotul o masina noua (toyota aygo)...in speranta ca fiind automata ma voi mobiliza sa imi dau examenul de condus si daca ma voi mobiliza fetele de Belgia Olanda nu mai sunteti in siguranta!!! Vin si va calc...cu vizite!

Nadia pupaturi speciale pentru tine!

Inais imi place ca te-ai reactivat .

pupaturi in gashca!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Luminel: eu am fost de curand la Excalibur. In primul rand la 18 ani s-ar putea sa-ti placa. Sunt mesele, ospatarii,muzica, asezarea ceva mai deosebite. Fetelor le-a placut. Nu stiu daca au altceva decat prajit,rotisat. Deci putine feluri de mancare, nu pentru persoane cu gusturi sofisticate. Pentru tineri cred ca merge. Au niste platouri cu pui rotisat sau cu pui si carnati cu cartofi si legume/fructe din care pot manca lejer 4-5 persoane. Cred ca e cam 100 ron unul. Deserturi putine dar am impresia ca poti veni cu tortul tau sau poti comanda. In mare daca e pentru cei de 18 ani e ok, pentru cei mai in varsta nu prea merge. Adica eu nu m-as mai duce.

Te iubim, printesa Victoria!!!

Belle, merci! noua ne-a placut acum 2 ani! am fost tot cu nepotii mei (verisorii lui Florin) dar si cu sora-mea si cumnatii ei (deci oameni mai in varsta dar tot le-a placut). E deosebit intr-adevar!
Acum o sa fie doar tineri (douazeci si ceva de ani) si noi cu cumnata-mea!
Pe mine ma interesa cum mai e mancarea!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Lumi, lol, Eva e taur Dar intr-adevar e foooaaaarte incapatzanataaaaa. Insa, de cele mai multe ori abordez problema astfel incat sa creada ca ideea (de a face lucrul respectiv)ii apartine. Nu reusim de fiecare data, ne mai si suparam, imi spune ca sunt rea (mai ales dimineata cand o trezesc) dar pana la urma ne imprietenim iar. Intotdeauna i-am zis ca noi suntem o "pamilie" si trebuie sa fim uniti si sa ne iubim, sa ne intelegem si sa ne ajutam, de exemplu seara ii spun, hai sa ma ajuti sa iti pun pijamaua, uite, la strumfi le e somn, hai sa ma ajuti sa ii pun in casuta, la nani, etc... As vrea sa ma joc mai mult cu ea dar nu ma pricep sa o antrenez in chestii copilaresti ptr ca nu stiu, eu nu prea imi amintesc sa ma fi jucat, copil fiind, am facut sport mai mereu, ba gimnastica, ba atletism, de la 5 ani pana la 15-16 ani, am fost mult prea serioasa mai mereu si nu stiu sa ma pun la mintea ei. Mai incerc si uneori reusesc dar ma plictisesc repede (aici seman cu tine) dar le am cu papagalul si vorbesc foarte mult cu ea, o intreb cum se simte, ce parere are despre una, alta, ii spun ce important e sa te speli, sa mananci, sa dormi suficient, ii fac capul calendar, ce sa mai, bine, cred ca si ei ii place . Cand nu ii mai place imi zice "mami, esti de groaza" si atunci il las pe tati sa ma inlocuiasca
Wow, ce baiat mare ai! Bravo, sa fie sanatos si sa aiba o viatza frumoasa si usoara! Bafta in tot ce isi propune.
Cu povestile si Eva m-a zapacit, dar ea prefera vreo 3 si mai mereu facem scenete dupa Alba ca zapada, 101 Dalmatieni si Picisile Aristocrate. Evident,e a are mereu rolul principal, vedeta lu' mama.

Alysh ai grija de tine, ai fost la medic? Nu e de joaca cu tensiunea. Hai ca am pus si eu o intrebare, auzi, daca ai fost la medic, sotul tau e medic, nu? Ce tuta sunt. Te pup.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

asa e, m-am tampit...dar tot cu "coarne" e...
felicitari pentru cum reusesti sa te intelegi cu ea! o sa incerc si eu sa aplic metodele tale!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput