*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(137)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Monicus, Ramo, Nature! Multa sanatate, multe bucurii!

Corina, ce fain de voi. Inca 2 ani si fata ta va fi independenta financiar

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

otilia ce faina-i poza ta de la avatar cu 3 printese!

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

multumesc foarte mult Otiliav si manumanu.
va pup cu mare drag.
Otiliav ce iti mai fac fetele? Am vazut poze frumoase cu trei printese frumoase. una mai frumoasa decat alta, buculate si zambarete.
Le pupam pe printese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Nu mai scrie nimeni pe aici? De fapt nici pe FB nu e mare activitate.

Hai ca mai scriu eu: am dus-o pe Iulia luni la gradinita pt prima data. S-a acomodat foarte repede si ii place atat de mult ca nu mai vrea sa vina acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Inca mai "hibernam". Noroc cu zapada ca ne mai scoate din starea 'cenusie" de iarna! Noi abia asteptam sa vina caldura...

Eu am o tema de discutie: se mai manifesta la cineva asa-numita "criza de 3 ani"? Mai precis, la noi Radu zice ca nu mai vrea la gradinita (aproape in fiecare dimineata), dupa 2 saptamani de vacanta de iarna si una inainte in care a fost bolnav... In plus, cand e acasa intreaba de nu stiu cate ori "mergem la gradinita?" si daca i se raspunde afirmativ, incepe sa se smiorcaie... Dimineata plange putin cand se scoala, dupa care se linisteste si nici la gradi nu plange, doar se smiorcaie putin cand il vede pe tati plecand... Mai nou, a inceput si Anastasia sa se ia dupa el,de 2-3 zile mai precis... Am discutat cu un psiholog si spune ca e normala aceasta criza si ca nu trebuie cedat, mai ales ca acolo se integreaza si coopereaza... dar mie mi se rupe inima si ma enervez in acelasi timp. A mai trecut cineva prin asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Uram si noi "La multi ani !" cu intarziere pt.Monicus ,Ramo si Nature .
Sa aveti parte numai de bucurii in anul in care ati trecut !

Manumanu , o criza o fi la 3 ani , dar la noi e pe dos ...nu mai vrea sa vina de la gradinita .La plecare tati sau bunicul trebuie sa se roage si cate 30-50 minute pana sa o convinga sa plece acasa . Isi face de lucru , se joaca , alearga sa nu o prinda ...orice numai sa nu plece . In timpul vacantei ne tot intreba cand merge la gradi ca ii este dor de gradi , de "copii ei" de doamna educatoare .A trebuit sa trecem de cateva ori cu masina prin fata gradinitei sa o vada . Dar in schimb are si momente cand e scai de noi , sa nu plecam cumva undeva fara ea , are si momente de "nervi maximi" si daca zic" nu fa aia " exact aia face . Cam asta e la noi situatia actuala , ceva criza o fi ....oricum e la moda !

Mergi la inceput

Oricum era de asteptat sa ii placa, mai ales ca ne-ai spus demult ca isi dorea demult sa mearga la gradinita. Este f bine ca ii place colectivitatea si copii. Sa fie tot asa pe tot parcursul gardinitei.
Pupam cozonacica.

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Nu mai scrie nimeni pe aici? De fapt nici pe FB nu e mare activitate.
Hai ca mai scriu eu: am dus-o pe Iulia luni la gradinita pt prima data. S-a acomodat foarte repede si ii place atat de mult ca nu mai vrea sa vina acasa.

Mergi la inceput

manumanu avem si noi dar f rar reactii ca nu vrea la grainita... dar in rest chiar ne intreaba daca poate sa mearga si sambata si duminica la gradinita. Deci.. copii si copii. Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.

Mergi la inceput

criss703 multumesc frumos pentru urari.
Cozonacica este tare... atat demult iubeste gardinita.. de fapt atmosfera, copii, educatoarea... ca ar sta nuami acolo.
Si noi avem crize..dar mai rare. Cand nu este ca ea.. incepe sa isi spuna punctul de vedere.... cu toate ca ii exlic de ce nu are voie sa faca acel lucru. Ea tot insista.. si pana la urma ajunge la plans, daca nu iese cum vrea ea. Ii distrag atentia cu altceva, ii explic in toate felurile. Oricum s-au mai rarit crizele.

A venit din plin zapada si la noi la Bucuresti.. si peste tot este alb si frumos.. numai ca bate vantul, de nu iti vine momentan sa iesi. Dar cand se potoleste viscolul iesim la sanius, abia asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

Fluturasa
ma bucur sa aud ca s-a acomodat repede fata. avem copii mari si frumosi

Otilia
ai mereu poze la avatar frumoase de fete numai vorbesc niste minuni. imi si imaginez reactia oamenilor cand va vad pe strada

Corina
ne gandim la voi asteptam vestile bune

De pe la noi>
l-am piedut pe bunicul pe 09 ian am vrut s ava scriu atunci imediat da am zis sa nu va intristez, inca nu pot sa cred ca numai este mosul meu, cu toate ca stiam ca e inevitabil. nu a murit de tumoare a murit de inima...nu stiu nici nu stiu ce sa mai spun

am facut analizela copii la amandoi exces de vitamina D aiesit in urina nici nu ma mira la atata lapte praf plus doca care tot zice da da si iar sa dai vitamina la copii. la dimitrie glicemie peste valoare maxima dai nebunie totala pana a 2-a zi cand am mers si am refacut analiza din deget a iesit bine papase ceva dulce cu o zi inainte. celelalte au iesit bine gat urina, kk, exudat, hemoleucograma

eu si eu am mai ajuns pe la spital ba cu ochii, ba ca am racit pe jos, ba ca am avut o colecistita si tot asa.

am ajuns si cu dimi la doctor dermatolog cu dermatita aia actopica i-a dat un preoparat pe care l-am facut la farmacie si parca a mai disparut iritatia.

printre toate evenimente a mai fost si soacra de daca pot sa spun asa nici moartea lui al batran nu mi-a priit din cauza ei

am reusit sa imi iau diploma de master desi terminasem prin 2006

ionu trebuie si el sa termine lucrarea pentru grad ca in iunie trebuie sa o depuna la secretariat la facultate. vrea sa faca si un master pe cartografiere la buc

m-as apuca sa invat pentru titularizare da astept data de 4 feb sa vedem cam ce posturi raman vacante in urma pensionarilor.

zuzu e super draguta cu 5 dinti si mega mataita, da tot are farmec si tot iti vine sa o pupi toata ziua

noi suntem in categoria celor care au intrebat de gradinita...Doamne cat ne-a zapacit de cap, cand mergem la gradi? doamna educatoare in sus doamna in jos cert este faptul ca in fiecare dimineata incepe sa cante vrea sa deseneze, apoi are ora de sport si dai alergare viteza pe hol si tot asa...va puteti imagina ca unele lucruri le-a prins si Antonia

cam atat

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput