Prietene la bine si la greu - 153

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare fete.

LA MULTI ANI MAMI LICURICIU' !! Ma bag si la tiramisu si la alune.

Ma intorc la munci ca asa trece timpul mai repede si plec repejor la zburlita mea. Maine o tund pt a 100 oara ca parca e Labus.

Nu stiu daca v-am scris ca de cand am fost plecati in vacanta mie imi spune mamica si lu tacsu' tatica Daca imi aduc bine aminte asa spunea bunica mea cand povestea de parintii ei... Ca le spunea mamica si tatica...dar prin anii '30

Aaaa si inca are pasiunea cu ochelarii si mustatile desenate pe reviste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Flo homeopatul a spus de giardia pt ca se scarpina la nas ?
Tin pumnii sa scapati de vietuitoarele alea urate

Homeopatul nu a vazut-o ca se scarpina pt ca nu se scarpina chiar mereu. Am mai fost cu ea la homeopat cand avea pana intr-un an si nu avea giardia...Dam inainte cu tratamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

ef cinci, ef cinci, ef ciinci
Ramooooo, hai cu vestile despre samburica.

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Licurix draga, iti doresc sa iasa totul cum vrei tu anul asta, sa te bucuri de copii, sa fii fericita cu zmaul, sa ai caldurica in casa, o silueta de gazela si timp de crosetat
Rgagapie la multi ani cu sanatate si bucurii!
Felicitari RamoX pt sarcina si pt kg pierdute, abia astept sa ne zici cum a fost la dr. E foarte simpatic soricelul cu perlele lui
Sint in urma tare cu raspunsurile si timp ioc, am vazut ca m-ati numarat la mamici care alaptau inca la 2 ani, asa e, doar de curind ce am iesit din club
Trebuie sa ma bag sa ma uit la poze si sa citesc lecturile pe care le-au sugerat Ionela si Monis si poate reusesc sa spun si eu ceva la subiect
Lila e bine, surprinzator tocmai s-a terminat prima saptamina de gradinita si inca nu este bolnava dar poate imi pregateste o surpriza pt weekend Tot de luni ramine la prinz la gradinita si pina acum pare multumita. Si cu olita succes total, ii pun pampers numai cind doarme dar in general ramine uscat. Cam astea sint noutatile, incerc sa fiu mai prezenta pe aici ca simt ca nu mai am nimic de zis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Seara buna,
samburica este prezenta in burtica , are circa 5 saptamani dupa UM si dupa masuratori, cat s-o putut masura acum. Am primit de la dr si o adeverinta pentru serviciu pe care sa i-o dau luni dimineata la sef si m-am inteles cu dr ca ne vedem peste 2-3 saptamani sa vedem mai multe la ecograf.

Dar ca sa nu fie bucurie totala, Dominic e iara cu febra de data asta 40 intrarectal. Dr o tine pe a ei cu infectia urinara si ca sa ma tin tare sa ii scad febra ca nu a avut timp sa isi faca antibioticul efectul dupa numai 2 doze. oare daca ii duc dimineata pipi la analiza, mai iasa ceva daca e sub antibiotic?

Ramona , mami de
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si cu pispirica cu fundite
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele, deci maine dimi ora 10 pe insula

sanatate multa soricelului, cred ca infectia inca iese, eu stiu ca abia dupa 2-3 zile de antibiotic nu mai face febra

lili va pup tare, felicitari pt olita

incheiem si noi cu succes maxim, prima saptaman de gradi cu program lung, acum asteptam we cu interes sa vedem ce crize ne asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
La multi ani Licurici!!!
La multi ani Rgagapie!!!

RamoC felicitari pt vestile bune...insanatosire rapida lui Domi.
Intalnire placuta maine la balon.
Sigur mai avem ceva de zis...dar sunt obosita...si parca din ce in ce mai uituca.

Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

RamoC eu stiu ca numai la 7zile de la intreruperea/terminarea tratamentului se reface analiza de urocultura. Eu una nu as fi dat antibiotic ptr.infectie urinara fara urocultura si antibiograma facute, bacteriile astea sunt pacatoase si nu cedeaza usor. Acum poate cineva mai in tema stie sa-#539;i spuna mai multe.
Felicitari ptr. Samburica, sa dea DD sa ai o sarcina linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Licurix draga, iti doresc sa iasa totul cum vrei tu anul asta, sa te bucuri de copii, sa fii fericita cu zmaul, sa ai caldurica in casa, o silueta de gazela si timp de crosetat

iete ca le=ai zis pe toate
sa dea Domnu! ca tot pe voi va bat la cap cu realizarile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Seara buna,
samburica este prezenta in burtica , are circa 5 saptamani dupa UM si dupa masuratori, cat s-o putut masura acum. Am primit de la dr si o adeverinta pentru serviciu pe care sa i-o dau luni dimineata la sef si m-am inteles cu dr ca ne vedem peste 2-3 saptamani sa vedem mai multe la ecograf.

Dar ca sa nu fie bucurie totala, Dominic e iara cu febra de data asta 40 intrarectal. Dr o tine pe a ei cu infectia urinara si ca sa ma tin tare sa ii scad febra ca nu a avut timp sa isi faca antibioticul efectul dupa numai 2 doze. oare daca ii duc dimineata pipi la analiza, mai iasa ceva daca e sub antibiotic?

Felicitari si sarcina usoara! Si coditzele de rigoare, ca stiu ca vi le doriti!!

Da o pozica cu noul tau look nu pui?? nu de alta sa apuc sa te admir acu cat ai silueta, ca pe urma creste burtica

Mergi la inceput