Prietene la bine si la greu - 153
Raspunsuri - Pagina 12
shtephy spune:
Helau
La multi ani fericiti si sanatosi Mami.ilinca !!!
Licu intr-adevar ma simt mai bine daca dorm mai mult .Sa vad cat ma tine pana dau insomniile iar peste mine .
Ma bucur sa vad ca Remus si Vlad s-au descurcat binisor la gradi . Fain ca educatoarea a avut rabdare sa-l tina 2 ore pe Vladut sa doarma .
Danku trebuie doar sa speri ca Pinky se va dezobisnui de obiceiurile astea periculoase .
Astazi vad ca s-a chiulit in grup ,dar maine cand da Crissa de baut sper sa fie mai animat topicul .
O seara frumoasa
shtephy spune:
Intrebare sau intrebari :
Ce camere foto compacte aveti si cat sunteti de multumite de ele ? Mi-ar placea mie DSLR ,dar nu pot decat sa visez la asa ceva . Eu am sau am avut un Sony W100 pt ca mi-a facut praf obiectivul Iustin .Mi-a placut asa ca ma gandesc tot la un Sony .Dar vreau sa fie si ieftin si bun .
Multumesc pt raspunsuri.
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Intrebare sau intrebari : Ce camere foto compacte aveti si cat sunteti de multumite de ele ? Mi-ar placea mie DSLR ,dar nu pot decat sa visez la asa ceva . Eu am sau am avut un Sony W100 pt ca mi-a facut praf obiectivul Iustin .Mi-a placut asa ca ma gandesc tot la un Sony .Dar vreau sa fie si ieftin si bun . Multumesc pt raspunsuri. |
Noi avem un Nikon coolpix, este desteptatzel, dar nu am avut r#259;bdare sa studiez tot ce stie asa ca m-am multumit cu poze asa cum am stiut eu. Eu zic ca pretul a fost rezon, este luat in nov-dec 2010.
Ma bucur ca esti mai bine si sper sa nu revina insomnia, eu de cand am inceput munca dorm si la wc
laurairina13 spune:
Stephy, eu nu sunt experta in aparate foto, ce am gasit la oferta ok si bun, aia am luat. Am avut 2 canon-uri si un nikon. Ultimul canon vad ca face figuri..curand iti calc pe urme si tre sa caut si eu aparat foto.
Monis era cu aparatele foto paremise, sa intre ea sa isi dea cu parerea.
shtephy spune:
Multumesc fetelor ,mai vad ce imi scrieti maine ,dar pana atunci ma gandesc la asta .E 300 ron cu card de 4 GB si husa la Domo. Cam asta e bugetul meu ,deci aici trebuie sa ma invart . Dar ma mai gandesc .
Gata ,plec in pat ca m-a prins miezul noptii cautand camere foto .
carmickey spune:
buna seara dragi mamici
la multi ani Mami.Ilinca mai cu intarziere,iti urez si eu tot binele din lume,fericire si muuulta sanatate
la multi ani crissa multa sanatate,fericire, si tot ce iti doresti sa se indeplineasca
shtephy ca si aparat foto noi avem nikon coolpix 12.0 megapixeli,si card de 2 GB www.vexio.ro/aparat-foto-digital-nikon-coolpix-l22--12mp-3.6x-zoom-optic-black_P9711" target="_blank">aici am dat pe el 500 ron in luna august 2011..
am trimis link-ul pagini,cu gandul ca poate te inspiri de aici de un aparat
noapte buna mamici de pitici
de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian 13.09.1993
monis5 spune:
Neatza
mai, ma scuzati, dar inca nu mi-am gasit timpul pentru forum (si nici pt blog din pacate...), dar sper sa-mi revin.
Mami.Ilinca
Crisa
Ionela si mai adaug si articolul asta
Shtephy noi ne-am luat Nikonul la mana a doua, mai mult pt body si am tot bazait dupa un obiectiv mai luminos. SI mi l-a adus Mos Craciun . Pacat ca nu am rabdare mai multa sa invat, dar chiar si asa, face poze extrem de reusite, de genul asta. Ideea e ca e mult mai luminos, insa este fix si sufar uneori dupa zoom. Ce vroiam sa zic de fapt este ca uneori nu merita un aparat nou. Imi pare rau ca ati tras de anul nou dar bine ca nu a fost nimic grav.
Raluci ce faceti voi? miss you!!!
Many spor la dormitul la gradinita, sigur se va obisnui
nu mai am timp ca tb sa ma apuc sa inchid decembrie si sa fac cele un catralion de rapoarte, ca doua luni pana acuma cica am invatat , acuma munca nene
ps 1 am uitat sa numaram cine mai alapta la 2 ani: Raluci, Ionela, Shtephy, Coque si mai cine? Felicitari fetelor!!!!
ps 2 am mai pus poze aici - inclusiv de duminica, am fost la balonul copiilor din Herastrau, abia astept sa mai mergem ca a fost super!
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)