Bul. de ian-feb2012 (46) Hai Cris, Altesa, Sara!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Altesa - te doare continuu sau cu pauze? Ia pune-te draga mea in pat si urmareste durerea. Daca e cu pauze intre dureri, vezi cat de regulate-s contractiile.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

39+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Scot si eu motatele pentru Cristina si Altesa

Si va urez UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI! LA MULTI ANI BURTICI SI PROASPETE MAMICI!

Ne auzim la anu'

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Salutare din nou,
Felicitari proaspetelor mamici!!!
Daca nici de data aceasta nu apare mesajul ma dau batuta, inseamna ca e un semn ca nu am scris de mult(adica de cand am ramas insarcinata, spre rusinea mea).
Da si noi o sa avem un bulgaras in ianuarie 2012, data probabila fiind 14 dar eu am un sentiment ca o sa vina mai repede pentru ca e fetita si se zice ca fetitele sunt mai grabite, pe langa asta mi s-a lasat burta din 24-25 decembrie.
Referitor la pregatirile de revelion felicitari fetelor care v-ati incumetat sa faceti atatea de mancare.
Scriam in mesajul anterior (care nu a fost publicat probabil din lipsa experientei mele deoarece eu nu ma logam atunci cand va citeam) ca mie mi-au gasit niste babauri la examenul bacteriologic care a fost facut la 37 de saptamani, si am luat antibiotic dupa care au inceput niste mancarimi iar acum sunt pe tratament cu Canesten (ovule si crema), ele m-au lasat dar trebuie sa termin tratamentul.
Referitor la hemoroizi, sunt groaznici, din cauza ca i-au in continuare fier de 3 ori pe zi a trebuit sa gasesc o solutie naturala pentru constipatie, sper din tot sufletul sa imi treaca cat mai repede.
Referitor la salteaua de patut eu am primit una pe arcuri iar deasupra are un strat gros de burete, eu ma tot gandesc daca sa cumpar sau nu aparatori (margini de burete) pentru patut? Asa ca cer parerea mamicilor cu experienta, dar ma gandesc ca daca o sa pun margini nu o sa o vad pe bebelina in patut si trebuie sa ma ridic din pat la fiecare miscare.
Asa ca m-am intins, pentru toata perioada pentru care nu am scris, dar va urez un an nou fericit alaturi de bulgarasii nostri care dorim sa fie sanatosi, nastere usoara si refacere rapida.
Va si LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

altesa - sa ne tii la curent ca suntem cu gandul la tine... de emotii si griji nu ai cum sa scapi decat dupa marele eveniment, asa ca iti doresc putere si mult curaj! sa dea domnul sa fie totul bine si sa fiti amandoi sanatosi!

33+

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, elevit, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Altesa la mine durerile au debutat cu durere de spate care se intindeau spre burta. Dar durerea incepea din spate sau cel putin asta era senzatia principala. Oricum, sa ai nastere usoara daca ai intrat in travaliu, sa iasa bb sanatos si sa decurga totul fenomenal. Sa ne tii la curent!!

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Bella - trebuie sa ai 10 mesaje pe forum ca sa-ti apara postarile fara moderare. Mai scrie, sa ajungi mai repede la 10.

Altesa???

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

39+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Merci Cristina de informatie, Altesa sa inteleg ca esti pe aproape de momentul mult asteptat?
Iti tin pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

M-am trezit, bineinteles cu gandul la Altesa si Cristina. Am emotii pt voi, mai ales pt Altesa, in noaptea asta

Bella Eu am aparatoare pt patut, dar pa laterala pe unde il voi vedea pe bebe nu o sa o pun, special sa il pot vedea.

Alina 37+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si belsug!!! Fie ca 2012 sa va aduca tot ce emai bun, mai sincer, mai curat si mai frumos!!!! Toate gandurile sa devina realitate si toate visele sa vi se indeplineasca!!!!

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (35+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Annisia!!!La multi ani si tie!!!!!!

Ceva motate..sa bag si io una.....

34+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput