PROBLEME OFTALMOLOGICE LA COPII

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdelaNegriu

fetelor va mai intreb ceva ,a fost cineva la Dr.Burnei din Bucuresti? Ce parere aveti despre el ,si cum pot obtine si eu un nr de tel pt programare? va multumesc anticipat

Uite aici telefoane de contact, poti vorbi la secretariat sau direct pe sectia de ortopedie(ceri interior):http://www.mscurie.ro/meniu_content.php?meniu_nr=3&language=ro&id_meniu_back=4&nume=Date%20de%20contact&id_pagina=6.
Dupa parerea mea este o cheltuiala inutila de timp, bani si nervi o consultatie acolo. Banda rulanta. Este doar o parere personala, iti doresc din suflet ca tie sa-ti fie de folos.
Toate bune!

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anarebi spune:

la ortoped la szeged am fost la dr rattay katalin nr de tel 30/583-2062 cred ca trebuie si ceva prefix, am luat nr de pe foaia primita, e un cabinet particular nu cred ca ar fi vreo problema sa va programati.rebeka are hipotonie , noua nimeni nu ne-a recomandat nici o operatie, adevarul e ca am fost la un singur ortoped , la d-na din szeged.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaNegriu spune:

va multumesc mult pt informatii.Da de multe ori am constatat ca controalele la medici e o pierdere de timp dar tot mergem pt a cere si a doua si atreia parere , stiti cum este cind ai un copil bolnav .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anarebi spune:

buna, am revenit sa va scriu ca intre timp ne-am luat inima in dinti si am operat-o pe rebeka de strabism , am avut f mari emotii dar multumesc lui Dumnezeu totul a decurs fara comlpicatii, acum despre rezultate....se vede mare diferenta dar totusi la ochiul drept mai exista deviatie , probabil ca trebuie o noua operatie, vom vedea peste o luna cand mergem la control . din pacate nu am reusit sa pun doar o poza pe facebook, ca apoi am pierdut aparatul de fotografiatpoate se vede si aici .http://www.facebook.com/mezofi.ildiko
va pup cu drag ildi

Mergi la inceput