Ajutoarele lui Mos Craciun in actiune-5
Raspunsuri - Pagina 6
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diannaalex Nu parintii se chinuie asa cum pot sa mearga la scoala face naveta in fiecare zi ca e la liceu in Vaslui cam 20 de km dus 20 de km intors. Dar e bine ca ii place sa mearga la scola si ca invata bine. E in clasa a9-a si a zis ca daca o sa poata o sa vrea sa mearga si la facultate ca stie ca asta e singurasansa sa scape de saracie, sa invete bine. Sunt toti niste draguti. |
Cu ce face naveta?
I-ar fi mai bine cu o bicicleta?
Si eu sunt de parere ca trebuie ajutate in continuare familiile acestea in sensul sustinerii costurilor cu educatia copiilor.
Maestra centralizarilor mai poate face inca o data treaba asta?
Locatie/copil - varsta - clasa/ necesitati (desi cred ca e impropriu...e clar ca au nevoie de de toate)/costuri aproximative
dar in felul asta vedem cam care ar fi bugetul total versus posibilitatea gasirii unor sponsorizari directe sau negocierea cu furnizorii(pentru cantitati mai mari)
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
citat din mesajul lui laura-s Nu stiu daca v-am povestit cand unul din baietei, cel de 8 ani a gasit o ciocolata, a intrebat ce este si nu a stiut sa desfaca ambalajul si ne-a rugat pe noi sa il desfacem, a mancat putin si a zis ca mai mananca si in alta zi... |
M-ai rupt in doua cu chestia asta...sa-mi dai adresa lor!
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
diannaalex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dicirstea
Cu ce face naveta? I-ar fi mai bine cu o bicicleta? Si eu sunt de parere ca trebuie ajutate in continuare familiile acestea in sensul sustinerii costurilor cu educatia copiilor. Maestra centralizarilor mai poate face inca o data treaba asta? Locatie/copil - varsta - clasa/ necesitati (desi cred ca e impropriu...e clar ca au nevoie de de toate)/costuri aproximative dar in felul asta vedem cam care ar fi bugetul total versus posibilitatea gasirii unor sponsorizari directe sau negocierea cu furnizorii(pentru cantitati mai mari) CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare |
merge cu autobuzul la scoala ca e departe de oras placa pe la 11 de acasa si ajunge seara pe la 9. pentru lectii folosesc lumanari sau o candela cu gaz de care eu una mai vedeam la bunica cand eram mic copil.
mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
Ioana_Pos spune:
Maestra centralizarilor mai poate face inca o data treaba asta? Locatie/copil - varsta - clasa/ necesitati (desi cred ca e impropriu...e clar ca au nevoie de de toate)/costuri aproximative |
moi?
ancadragoman spune:
Cred ca am putea sa luam niste caiete ,eventual niste hainute si ceva de incaltat.Afla marimile la haine si la incaltaminte.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana_Pos
moi? |
Biensur! Ofcors!
CAPRA CU 2 IEZI
CE AM EU DE OFERIT
laura-s spune:
DiCirstea, e vorba de unul din cei 8 copii la care am fost noi de Craciun cu pachetele. Inclusiv noi "oamenii mari" avem ce invata de la acesti "oameni mici", eu una am invatat ca trebuie sa lupti asa cum lupta ei, sa-ti pastrezi speranta asa cum si-o pastreaza ei.
Va ,
Laura
Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi
manuelacrina spune:
citat din mesajul lui dicirstea Si eu sunt de parere ca trebuie ajutate in continuare familiile acestea in sensul sustinerii costurilor cu educatia copiilor. Maestra centralizarilor mai poate face inca o data treaba asta? Locatie/copil - varsta - clasa/ necesitati (desi cred ca e impropriu...e clar ca au nevoie de de toate)/costuri aproximative dar in felul asta vedem cam care ar fi bugetul total versus posibilitatea gasirii unor sponsorizari directe sau negocierea cu furnizorii(pentru cantitati mai mari) |
Subscriu, f buna initiativa ! ... asadar inimoashele nu se relaxeaza nici intre Craciun si Iepuras !
Hai sa ne gandim la un nume "cu impact" pentru noua actiune cu scoala ! ... poate: "Ii trimitem la scoala azi, ca sa se ajute singuri maine !" ... prea lung sau "Scoala de azi reduce saracia de maine !" ... alte idei ??
puisorul spune:
La fel gandeam si noi( adica eu si sotul), ca trebuie dusa mai departe actiunea asta si ajutati copii care merg la scoala. Asa ca puteti conta si pe ajutorul nostru.
Ma gandeam eventual sa vorbesc si cu colegele mele. Daca fiecare ar da lunar cate 1-2 lei s-ar strange banuti pt caietele unui copil, sau pt o pereche de adidasi, etc. Un fel de sponsorizare pt viitorul lor
Laura-s, daca mai mergeti la ei sa ma anunti
O propunere: Scoala pt un viitor mai bun?
Ani de Stefana (23.01.2008)
Ajutoarele lui Mos Craciun
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
My_Lady0091 spune:
La multi ani!
Am citit cu interes si lacrimi in ochi toate povestile expuse aici!
Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa puteti ajuta in continuare.
Cum si cu cat voi putea, am intentia sa mai ajut si eu!
Un an nou cu bine!
35+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |